Witam
Mogłby ktos opisac jak ten patch zainstalowac ??
malarkey
Aug 19 2005, 16:35
nie ma w tym nic trudnego ( przynajmniej dla mnie ) sciagajac tego patcha masz 4 czesci spakowane w rar, wlaczasz I czesc i caly patch sie rozpakowuje, nastepnie musisz po prostu przekopiowac te pliki (rozpakowane) to glownego folderu z gra....chyba pomoglem:)
chyba ludzie maja problem z zainstalowaniem pliku O_sound.afs wiec powiem:
1. Sciągnijcie DkZ Studio 0.59b
2. Otworzcie za pomoca dkz ten plik O_sound z patch'a.
3. Po prawej stronie na gorze jest "Apply the patch" (kliknijcie na to).
4. Gdy wyskoczy wam okienko to musicie pokazac KONAMI/Pro evolution soccer 4/dat/O_sound.afs
Crawler
Aug 19 2005, 20:21
Ja sciągnąłem DKZ studio 0.70 z download issonline i tam było wszystko po hiszpańsku ale sobie poradziłem
Dzieki za info. I jeszcze jedno jak te stroje wgrac:>
Wszystko co jest w folderze "kitserver" z patch'a... kopiujesz do folderu glownego "KONAMI/Pro evolution soccer 4"
sancho
Aug 20 2005, 00:29
Wszystko u mnie jest tylko niema uaktualnionych składòw, niewiem o co chodzi wydaje mi sie ze zrobiłem wszystko ok

prosze o pomoc

zasypiam
Young_KSC
Aug 20 2005, 07:58
Wszystkie składy masz w pliku KONAMI-WIN32PES4OPT
Crawler
Aug 20 2005, 08:02
A sejva (

) przegrałeś ??
QUOTE(kosa @ Aug 19 2005, 20:36:11)
Wszystko co jest w folderze "kitserver" z patch'a... kopiujesz do folderu glownego "KONAMI/Pro evolution soccer 4"
[right][snapback]32925[/snapback][/right]
A potem wchodzisz do tego "kitserver'a" (oczywiscie przeniesionego do folderu z gra ...\Pro Evolution Soccer 4) i klikasz na setup.exe i w programie na install.
QUOTE(kcma @ Aug 20 2005, 10:19:10)
A potem wchodzisz do tego "kitserver'a" (oczywiscie przeniesionego do folderu z gra ...\Pro Evolution Soccer 4) i klikasz na setup.exe i w programie na install.
[right][snapback]32958[/snapback][/right]
to juz chyba kazdy wie...
zaplutek
Aug 20 2005, 10:00
a jak zainstalowac pilki inne ?
ps. jak nigdy kulturalne odpowiedzi sa w temacie
sancho
Aug 20 2005, 11:32
niemam muzyczki robie wszystko tak jak pisaliscie wczesniej. HELP HEJP chyba ze niema jej

HELP!!
składy już mam
Crawler
Aug 20 2005, 11:49
Muzyczka jest. A jak robiłeś to co mòwiliśmy to może nie włączyłeś głośnikòw ?? Albo oszukujesz że robiłeś to co mòwiliśmy

Pozdro
ma ktos jakiegos dobrego linka do tego patcha bo sciaglem z ff i nie moge wypakowac bo pisze koniec archiwum
sancho
Aug 20 2005, 15:37
niestety głosniki mam włączone

sprawdziłem

A muzyczki nadal niemam jest mozliwosc ze jak kopiowalem wczesniej ten plik to sie cos popsiuło

Zawsze było ok Niewiem o co chodzi
onix_the_chosen
Aug 20 2005, 17:12
QUOTE(sancho @ Aug 20 2005, 16:41:40)
niestety głosniki mam włączone

sprawdziłem

A muzyczki nadal niemam jest mozliwosc ze jak kopiowalem wczesniej ten plik to sie cos popsiuło

Zawsze było ok Niewiem o co chodzi

[right][snapback]32990[/snapback][/right]
sprawdz w ustawieniach dzwieku w grze. Moze tam cos jest nie tak. Niby glupia rada, ale ja tez mialem tak kiedys i sie okazalo ze muzyka byla wylaczona po tym jak wgralem nowego patcha
Dj_Dario
Aug 20 2005, 21:05
Dobra prosbe skladam tutaj, bo nie bede zakladal nowego tematu, pomozcie mi byle szybko, mianowicie potrzebuje listy plikow ktore znajduja sie w owym patchu, sciagnalem wszystkie czesci rozpakowuje a tu wyskakuje blad i nie chce sie rozpakowac, musze jeszcze raz sciagac dwie czescie 1 i 4, troche walek, odpiszcie co znajduje sie w tych spakowanych plikach, pozdro i dzieki
QUOTE(Dj_Dario @ Aug 20 2005, 22:09:52)
Dobra prosbe skladam tutaj, bo nie bede zakladal nowego tematu, pomozcie mi byle szybko, mianowicie potrzebuje listy plikow ktore znajduja sie w owym patchu, sciagnalem wszystkie czesci rozpakowuje a tu wyskakuje blad i nie chce sie rozpakowac, musze jeszcze raz sciagac dwie czescie 1 i 4, troche walek, odpiszcie co znajduje sie w tych spakowanych plikach, pozdro i dzieki
[right][snapback]33023[/snapback][/right]
no ja to samo mialem...
Dj_Dario
Aug 21 2005, 06:01
No ściągnąłem jeszcze raz część 1 i wypakowało się, ale nie ma wogòle żadnego option file, nie mam aktualnych składòw, pomòżcie, co mam zrobic, wogole jest wsròd spakowanych plikòw?? czekam na odpowiedz
the_barti
Aug 21 2005, 08:34
sancho
Aug 21 2005, 10:46
a ja nadal niemam muzyczki w menu

robie wszystko ok. tylko wczesniej nie przeczytałem readme i skopiowałem O_sound z patcha i zamieniłem w grze a pozniej dopiero zrobiłem to przez dkz studio. Niewiem czy to cos popsiuło bo sie na tyle nieznam ale muzyczki jak niema tak niema. Jak ktos ma jakies sensowne pomysły prosze o HELPA
burak10
Aug 21 2005, 15:30
Mam takie pytanie czy ktos z Was orientuje sie czy ten patche da sie zainstalowac w WE8I??
A jak jest z Obsession Patch'em? Bo potrzeba akualizacji PES4 1.1 a do WE8I takowej nie uraczysz...
Dzieki za pomoc
Weilkie dzieki za pomoc wszystki
jaculka
Aug 22 2005, 10:39

przeglądając zawartość patcha zauważyłem stadion Estadio Vicente Calderon (Atletico Madryt), a w spisie stadionòw go nie ma. Czy coś pomyliłem? Czy jest ten stadion?
Vicente Calderon to stadion Valencii. Chyba jednak coś ci sie pomyliło
_DEVIL_
Aug 22 2005, 12:15
QUOTE(abus @ Aug 22 2005, 12:07:27)
Vicente Calderon to stadion Valencii. Chyba jednak coś ci sie pomyliło

[right][snapback]33100[/snapback][/right]
Abus,chyba tobie sie pomyliło!

Estadio Vicente Calderon to jest stadion Atletico Madryt!
Stadion Valenci to Estadio Mestalla!
pozdro
dawid_18
Aug 23 2005, 10:50
Czy ten Patch dziala na WE8I ????? Prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.