Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Exlusive Patch 05/06
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
j4si0
Witam
Mogłby ktos opisac jak ten patch zainstalowac ??
malarkey
nie ma w tym nic trudnego ( przynajmniej dla mnie ) sciagajac tego patcha masz 4 czesci spakowane w rar, wlaczasz I czesc i caly patch sie rozpakowuje, nastepnie musisz po prostu przekopiowac te pliki (rozpakowane) to glownego folderu z gra....chyba pomoglem:)
kosa
chyba ludzie maja problem z zainstalowaniem pliku O_sound.afs wiec powiem:

1. Sciągnijcie DkZ Studio 0.59b
2. Otworzcie za pomoca dkz ten plik O_sound z patch'a.
3. Po prawej stronie na gorze jest "Apply the patch" (kliknijcie na to).
4. Gdy wyskoczy wam okienko to musicie pokazac KONAMI/Pro evolution soccer 4/dat/O_sound.afs
Crawler
Ja sciągnąłem DKZ studio 0.70 z download issonline i tam było wszystko po hiszpańsku ale sobie poradziłem biggrin.gif
j4si0
Dzieki za info. I jeszcze jedno jak te stroje wgrac:>
kosa
Wszystko co jest w folderze "kitserver" z patch'a... kopiujesz do folderu glownego "KONAMI/Pro evolution soccer 4"
sancho
Wszystko u mnie jest tylko niema uaktualnionych składòw, niewiem o co chodzi wydaje mi sie ze zrobiłem wszystko ok sad.gif prosze o pomoc blink.gif zasypiam sad.gif
Young_KSC
Wszystkie składy masz w pliku KONAMI-WIN32PES4OPT
Crawler
A sejva ( tongue.gif ) przegrałeś ?? rolleyes.gif
kcma
QUOTE(kosa @ Aug 19 2005, 20:36:11)
Wszystko co jest w folderze "kitserver" z patch'a... kopiujesz do folderu glownego "KONAMI/Pro evolution soccer 4"
[right][snapback]32925[/snapback][/right]

A potem wchodzisz do tego "kitserver'a" (oczywiscie przeniesionego do folderu z gra ...\Pro Evolution Soccer 4) i klikasz na setup.exe i w programie na install.
kosa
QUOTE(kcma @ Aug 20 2005, 10:19:10)
A potem wchodzisz do tego "kitserver'a" (oczywiscie przeniesionego do folderu z gra ...\Pro Evolution Soccer 4) i klikasz na setup.exe i w programie na install.
[right][snapback]32958[/snapback][/right]

to juz chyba kazdy wie...
zaplutek
a jak zainstalowac pilki inne ?

ps. jak nigdy kulturalne odpowiedzi sa w temacie smile.gif
sancho
niemam muzyczki robie wszystko tak jak pisaliscie wczesniej. HELP HEJP chyba ze niema jej dry.gif HELP!!

składy już mam smile.gif
Crawler
Muzyczka jest. A jak robiłeś to co mòwiliśmy to może nie włączyłeś głośnikòw ?? Albo oszukujesz że robiłeś to co mòwiliśmy tongue.gif wink.gif Pozdro
stQ
ma ktos jakiegos dobrego linka do tego patcha bo sciaglem z ff i nie moge wypakowac bo pisze koniec archiwum ohmy.gif
sancho
niestety głosniki mam włączone biggrin.gif sprawdziłem smile.gif A muzyczki nadal niemam jest mozliwosc ze jak kopiowalem wczesniej ten plik to sie cos popsiuło blink.gif Zawsze było ok Niewiem o co chodzi sad.gif
onix_the_chosen
QUOTE(sancho @ Aug 20 2005, 16:41:40)
niestety głosniki mam włączone  biggrin.gif sprawdziłem smile.gif A muzyczki nadal niemam jest mozliwosc ze jak kopiowalem wczesniej ten plik to sie cos popsiuło  blink.gif Zawsze było ok Niewiem o co chodzi  sad.gif
[right][snapback]32990[/snapback][/right]

sprawdz w ustawieniach dzwieku w grze. Moze tam cos jest nie tak. Niby glupia rada, ale ja tez mialem tak kiedys i sie okazalo ze muzyka byla wylaczona po tym jak wgralem nowego patcha smile.gif
Dj_Dario
Dobra prosbe skladam tutaj, bo nie bede zakladal nowego tematu, pomozcie mi byle szybko, mianowicie potrzebuje listy plikow ktore znajduja sie w owym patchu, sciagnalem wszystkie czesci rozpakowuje a tu wyskakuje blad i nie chce sie rozpakowac, musze jeszcze raz sciagac dwie czescie 1 i 4, troche walek, odpiszcie co znajduje sie w tych spakowanych plikach, pozdro i dzieki
stQ
QUOTE(Dj_Dario @ Aug 20 2005, 22:09:52)
Dobra prosbe skladam tutaj, bo nie bede zakladal nowego tematu, pomozcie mi byle szybko, mianowicie potrzebuje listy plikow ktore znajduja sie w owym patchu, sciagnalem wszystkie czesci rozpakowuje a tu wyskakuje blad i nie chce sie rozpakowac, musze jeszcze raz sciagac dwie czescie 1 i 4, troche walek, odpiszcie co znajduje sie w tych spakowanych plikach, pozdro i dzieki
[right][snapback]33023[/snapback][/right]

no ja to samo mialem...
Dj_Dario
No ściągnąłem jeszcze raz część 1 i wypakowało się, ale nie ma wogòle żadnego option file, nie mam aktualnych składòw, pomòżcie, co mam zrobic, wogole jest wsròd spakowanych plikòw?? czekam na odpowiedz
the_barti
a są inne źròdła opròcz filefrontu? nastawiłem 1 część na noc na ściąganie i mi ściągnęło 14 %, a powinno ściągnąć 2 części od razu mad.gif unsure.gif blink.gif
sancho
a ja nadal niemam muzyczki w menu sad.gif robie wszystko ok. tylko wczesniej nie przeczytałem readme i skopiowałem O_sound z patcha i zamieniłem w grze a pozniej dopiero zrobiłem to przez dkz studio. Niewiem czy to cos popsiuło bo sie na tyle nieznam ale muzyczki jak niema tak niema. Jak ktos ma jakies sensowne pomysły prosze o HELPA unsure.gif
burak10
Mam takie pytanie czy ktos z Was orientuje sie czy ten patche da sie zainstalowac w WE8I??

A jak jest z Obsession Patch'em? Bo potrzeba akualizacji PES4 1.1 a do WE8I takowej nie uraczysz...

Dzieki za pomoc
j4si0
Weilkie dzieki za pomoc wszystki smile.gif
jaculka
dry.gif przeglądając zawartość patcha zauważyłem stadion Estadio Vicente Calderon (Atletico Madryt), a w spisie stadionòw go nie ma. Czy coś pomyliłem? Czy jest ten stadion?
abus
Vicente Calderon to stadion Valencii. Chyba jednak coś ci sie pomyliło smile.gif
_DEVIL_
QUOTE(abus @ Aug 22 2005, 12:07:27)
Vicente Calderon to stadion Valencii. Chyba jednak coś ci sie pomyliło smile.gif
[right][snapback]33100[/snapback][/right]

Abus,chyba tobie sie pomyliło! blink.gif Estadio Vicente Calderon to jest stadion Atletico Madryt!
Stadion Valenci to Estadio Mestalla!
pozdro
dawid_18
Czy ten Patch dziala na WE8I ????? Prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.