Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Japońscy Komentatorzy
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
igla135
Nie mogę pobrac japonskich komentatorow dyz predkosc sciagania NIEPRZEKRACZA 1kb/s Moze byscie dali ten plik tak jak patche lub jakos inaczej???
kosa
komentarz japonski jest na dvd dry.gif
igla135
Ale zabawne dla informacji publiczej NIE MAM WERSJI DVD
Dlatego chcialem sciagnac te komentarze bo slyszalem na playstation 2 i chce je mieć .Wiec prosze o to aby plik normalnie mozna bylo sciagnac
kosa
sam sobie jestes winien
igla135
Nie sam sobie bo nie bylo wersji DVD a skoro jest ten plik na tej stronie chcialbym muc go sciagnac a nie moge
kosa
ale ty glupi... nie pieprz ze w sklepach nie ma wersji DVD
ftomekk
Kosa ,cholera wez nie kozacz.Chlopak chcial pomoc uzyskac a ty go jedziesz bez powodu.
Igla -sprobuj sciagnac ten plik jakims programem wspomagajacym wink.gif np.Flashgetem.
Powinno byc OK.
kosa
spoko, ale denerwuja mnie goscie ktorzy nie wiedza co to opcja "szukaj"... wystarczy poszukac - link do Filefront: http://files.filefront.com/japanese_commen...;/fileinfo.html
_DEVIL_
QUOTE(kosa @ Aug 18 2005, 18:40:02)
komentarz japonski jest na dvd  dry.gif
[right][snapback]32825[/snapback][/right]

kosa ja jakos mam dvd i nie mam japonskiego komenta???? tongue.gif

ale sobie sciaglem i wedlug mnie bardzo dobry...
igla135
Niestety
1.Nigdzie nie moglem znalezc tej gry wiec kupilem nieorginalna!!!!!
2.Kiedy znalazlem wersje DVD nie bylo Japońskiej wersji tylko:Angielska,Francuska,Hiszpanska,Wloska,Niemiecka.
3.TEN LINK NIE DZIALA
A mi bardzo zalezy na tych komentarzach!!!!!!
kosa
o fuck! ale sie zdenerwowalem... ten link jeszcze wczoraj dzialal
igla135
No własnie czyli nie wiecie skąd mozna sciagnac ten plik ??????????? Bo z tej strony sie nieda nawet "Wspomagaczami" idzie słabo!!!!!!!!!
_DEVIL_
QUOTE(igla135 @ Aug 19 2005, 11:57:49)
No własnie czyli nie wiecie skąd mozna sciagnac ten plik ??????????? Bo z tej strony sie nieda nawet "Wspomagaczami" idzie słabo!!!!!!!!!
[right][snapback]32874[/snapback][/right]

byl jeden link na forum a temacie komentator!
idzie slabo ale wklej te adres co znajdziesz do flash geta!
inej opcji chyba nie masz!Ja sam sciagalem go dlugo.pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.