Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by rafios
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
rafios
to moja pierwsza przerobiona twarz biggrin.gif
user posted image

jak sie spodoba to wrzuce bmp smile.gif

postaram sie zrobic pare innych moze milanu zobaczymy. nastepny w kolejce: Cafu

user posted image

wiem ze troche nie pasujekolor skory ale to nie moja wina tak bylo w pesie moze profesor T-Mac ( biggrin.gif ) poprawi zeby bylo ok.

Nastepny bedzie: ...... Ibrahimovic

user posted image

mialem troche nieciekawe zdjecie co widac.
Czarny
nastepny specjalista...
wyluzujcie z tymi twarzami...
mad.gif
rafios
Czarny ty wyluzuj. Moze nam sie podoba takie robienie czegos niedosc ze sie troche napracowalem to jeszcze po mnie ryczysz. szacunku troche wink.gif
kemot
Jezuniu, Dida jeszcze spoko, ale reszta - wyspa doktora Moreau...
rafios
no kemot przeciez mowie ze to moje pierwsze przerobione twarze tongue.gif postaram sie poprawic co sie da. biggrin.gif

poprawiony ibrahimovic:
user posted image
michau000
dida to niezle wyszedl, reszty nie komentuje.
Wyzsza Sfero tego Forum , proponuje przyznanie monopolu na robienie twarzy tylko 3 osobom z tego forum : Timak, Norek, Maniek i ani jednej obcej twarzy wiecej, co Wy na to? ...
GHOST
QUOTE(michau000 @ Aug 17 2005, 11:11:43)
Wyzsza Sfero tego Forum , proponuje przyznanie monopolu na robienie twarzy tylko 3 osobom z tego forum : Timak, Norek, Maniek i ani jednej obcej twarzy wiecej, co Wy na to? ...
[right][snapback]32695[/snapback][/right]

A co moje facy ci sie nie podobają ?? dry.gif
Karol Johnn
QUOTE(michau000 @ Aug 17 2005, 13:11:43)

Nastepny jakis niewyrzyty... gosc chce robic twarze i sie poprawiac to czemu ma nie robic? wymyslil monopol...kurde... nudzi sie wam chyba...
Pocker
Tyle tych ludzisk bierze się za twarze, że przydało by się zrobić jakiś dział nowy o twarzach biggrin.gif JO smile.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(GHOST @ Aug 17 2005, 11:21:17)
A co moje facy ci sie nie podobają ?? dry.gif
[right][snapback]32697[/snapback][/right]

Przeciez ty do piet nie dosiegasz Mani3kowi i Norkowi wiec czego ty sie spodziewasz ??
Pocker
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 17 2005, 10:25:31)
Przeciez ty do piet nie dosiegasz Mani3kowi i Norkowi wiec czego ty sie spodziewasz ??
[right][snapback]32705[/snapback][/right]

Spoko Capitan looz - Mani3k tez zaczynał od podobnych twarzy..Człowiek się uczy, nie odrazu będzie robił twarze takie jak np Cigman smile.gif Dajmy mu czas, napewno się wyrobi i będzie robił lepsze twarze wink.gif (rafios)
RuDi
Ty no dida moze byc ale reszta do bani. Nie rozumiem po co wy pokazujecie takie maszkary. To tak jakby my kitsmakerzy wypuszczali stroje bez np log druzyny i innych waznych rzeczy.
pozdro
michau000
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 17 2005, 11:33:17)
Nastepny jakis niewyrzyty... gosc chce robic twarze i sie poprawiac to czemu ma nie robic? wymyslil monopol...kurde... nudzi sie wam chyba...
[right][snapback]32698[/snapback][/right]

nikomu twarzy robic nie zabraniam(sic!), tylko wyrazilem swoja opinie, ze umieszczanie na forum, do tego kazdy w osobnym temacie, takich Freddie Krugerow i Mr. Hyde'ow troche mija sie z celem. niech cwicza, wyrabiaja sie, a wtedy twarze pokroju tego Didy powyzej z przyjemnoscia bede ogladal.
kemot
QUOTE(michau000 @ Aug 17 2005, 11:11:43)

Monopol maja tylko facemaker'zy ktorzy cos soba reprezentuja

QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 17 2005, 12:25:31)

Po co na kogos wrzucasz?
Karol Johnn
Ale jest zamieszanie na kazdym temacie z twarzami... heh
kemot
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 17 2005, 17:43:26)
Ale jest zamieszanie na kazdym temacie z twarzami... heh
[right][snapback]32754[/snapback][/right]

Bo jeszcze ich nie zamknalem
rafios
Poprawki Cafu:
user posted imageuser posted image

i druga wersja chyba lepsza, bo ta mialem nieciekawe zdjecie.

user posted imageuser posted image

P.S. prosilbym zebyscie sie nie klocili w tematach, od tego macie gg albo PM !!!!!!!!!
kemot
rafios: pogadaj z jakims facemaker'em o robieniu fejsow, przeczytaj jakies tutoriale itd a wtedy (za min 3 miechy) sie zglos
GHOST
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 17 2005, 12:25:31)

Ej człowieku ja niewiem o co ci chodzi huh.gif , pewnie grałeś w lige polska do PESa, a w niej były uwzględnione ròwnież moje twarze ktòre jakoś T-macowi sie podobały że je dał do patcha dry.gif. A co do Mańka to niewiem czy zauważyłeś ale temat z twarzami mamy wspòlny i w chwili obecnej mam nie swojego kompa. Jeśli coś sie nie podoba w moich twarzach (inni nie narzekają) to ich nie ściągaj, a jeśli już bardzo chcesz zobaczyć dobre twarze to zròb ściepe na nowy komp to wtedy z przyjemnością zrobie takie twarze że ci oczy z orbity wyskoczą wink.gif

Nie oczekuje odpowiedzi na tego posta i sory za offtopic.
Bakel
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=495&st=4700#

Zamykam tą wylęgarnię pasztetòw. Autorowi wątku zalecam zapoznanie się z powyższym postem.
kemot
a tu lapu capu wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.