Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Śmietnik"
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Czarny
Witam
Proponuje utworzyc nowy dzial na forum o nazwie "Śmietnik" gdzie zostana, beda wyrzucane wszystkie glupie, bezsensowne, nieaktualne, zamkniete, jednym slowem "NIEPOTRZEBNE" tematy z calego forum. Mysle ze to by wkoncu w duzym stopniu wyczyscilo "nasze" forum ktore staloby sie bardziej przejrzyste i przyjemne wink.gif
Jest jeszcze opcja zamiany nazwy dzialu "Łapu capu" na "Śmietnik" bo zauwazylem ze kemot juz stosuje podobna technike cool.gif i mysle ze jest ona jaknajbardziej odpowiednia...
Mozna bybylo tez wprowadzic ze ten dzial np po tygodniu bedzie sie automatycznie czyscil... czyli wszystkie tematy beda z niego automatycznie usuwane...
Widzialem to na wielu innych forach i znakomicie sie to sprawdzalo smile.gif
co mysla o tym admini i uzytkownicy issonline??? rolleyes.gif
TeDi
ja jestem za, bo tamte zamknięte rzeczy zanieczyszczają inne tematy, stron wydaje się być tak dużo bo znaczna część została założona przez jakiegoś bachora, ktòremu nie chciało się nic szukać i zakłada te same tematy co już istnieją
Tomak
Dobrze, że jest dział Łapu - Capu, bo za każdym razem jak tam wchodzę to mi się humor poprawia biggrin.gif Jedyne co bym zrobił to zmienił nazwę na ' Galeria Sław ' happy.gif
Bakel
QUOTE(Tomak @ Aug 16 2005, 11:07:21)
Dobrze, że jest dział Łapu - Capu, bo za każdym razem jak tam wchodzę to mi się humor poprawia biggrin.gif Jedyne co bym zrobił to zmienił nazwę na ' Galeria Sław ' happy.gif
[right][snapback]32595[/snapback][/right]

Nie, nie, Łapu Capu czyli od zera do frajera <-= ten slogan za każdym razem porusza moją przeponą biggrin.gif

A co do tematu? Pomyślimy :-)
Czarny
Jak Bakel przemyslenia??? wink.gif
kemot
Jakbym wszystko co usuwam dziennie, mial przenosic do jakiegos smietnika to chyba bym sie troszeczke zdenerwowal...
lazy_bum
Myślę, że ten temat jest pierwszy do "śmietnika". ;-P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.