Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: twarze by kubek12
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
kubek12
nie wiem czemu tamten temat sie stracil ale zalozylem nowy

user posted image
T-Mac
pewnie i ten zostanie wywalony
RuDi
co on takie jakby faldy ma na twarzy ? laugh.gif
kubek12
QUOTE(T-Mac @ Aug 16 2005, 10:03:52)
pewnie i ten zostanie wywalony
[right][snapback]32577[/snapback][/right]

a czemu zostanie wywalony ??
Czarny
Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz wink.gif bo moze juz bana dostales laugh.gif
Twoj temat zostal wywalony do "śmietnika" przez admina, zgadnij kogo? tongue.gif
a ty zakladasz nowy i dalej to samo laugh.gif

Tak na marginesie to nie rozumiem pewnej sprawy... kemot zamknal temat "twarze" chyba po to zeby nie bylo juz burdelu... a tu powstaje temat za tematem... face by... wink.gif dziwne... to sie zaprzecza czyz nie??? cool.gif

jest tu------> http://forum.polevo.pl//index.php?showtopi...5533;entry32532
pozdro for ALL laugh.gif
kubek12
nie wiem oco ci chodzi ??
TeDi
KEMOT ZAMKN
kemot
QUOTE(Czarny @ Aug 16 2005, 11:18:49)
Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz wink.gif bo moze juz bana dostales laugh.gif
Twoj temat zostal wywalony do "śmietnika" przez admina, zgadnij kogo? tongue.gif
a ty zakladasz nowy i dalej to samo laugh.gif

Tak na marginesie to nie rozumiem pewnej sprawy... kemot zamknal temat "twarze" chyba po to zeby nie bylo juz burdelu... a tu powstaje temat za tematem... face by... wink.gif dziwne... to sie zaprzecza czyz nie??? cool.gif

jest tu------> http://forum.polevo.pl//index.php?showtopi...5533;entry32532
pozdro for ALL laugh.gif
[right][snapback]32582[/snapback][/right]

Czarny nie zauwazyles skoku jakosciowego w tematach ktore sa przypiete, wzgledem starego tematu o fejsach (ktory zamknalem) ?

QUOTE(TeDi @ Aug 16 2005, 11:42:53)
KEMOT ZAMKNOŁ CI TAMTEN TEMAT BO ROBIŁEŚ BYLE JAKIE TWARZE NIE MAJ
Karol Johnn
Nie kumam o co wam chodzi chlopak chcial se zaolzyc temat, i se zalozyl a wy sie jak zwykle dowalacie, to po co sa te fora, a poza tym poprawil sie, robi ciut lepsze ryje a ten ricken ktorego zarzucil w poprzednim temacie wcale nie gorszy od tego ktorego zrobil timak czy ktos tam... pozdro
onix_the_chosen
Moze dajmy mu szanse. Niech zrobi jedna lub dwie twarze a my je ocenimy (lub admini ocenia) a admini podejma decyzje czy zamknac temat czy nie smile.gif
kubek12
no wlasnie dam trzy twarze do ocenienia jak sie nie spodobaja zamykacie temat a ja juz nie zakladam ok ??

kubek12
Tu sa te twarze do ocenienia

Fabiano ver 2.0 biggrin.gif

user posted image

Kahn

user posted image

Kahn ver 1.5

user posted image

Ricken ver 1.5

user posted image

Amanatidis
user posted image
Nosek.pl
Kahn jak żywy porostu! huh.gif

Reszta jak dla mnie 6 3/4 na 10 ph34r.gif
Karol Johnn
Oj kubek ten kahn jest przesadzony, myslalem ze skumales o co chodzi.... nie dawaj takich ryjow, wiem ze troche sie napracowales, ale pomysl jaka moze byc nasza opinia jak widzimy "takiego" Olka Kahna!!? Ten Ricken jeszcze jeszcze, Fabiano tez, nawet ten Amanatidis ujdzie, ale z tym Kahnem zes pojechal po bandzie... hehehe ale ja tam nic nie mowie.... rob sobie twarze mi tam nie przeszkadza.... robisz kariere na issonline... heh
kubek12
spox dzieki za oceny chodz nie rozumiem oceny nosek.pl biggrin.gif Daje druga wersje kahna biggrin.gif tongue.gif haha kariere ??
Mani3k
Bardzo mi się podobają twoje twarze... laugh.gif
kubek12
wez sobie nie rob jaj mad.gif
kosa
Mam pytanie: moglbys dac sobie spokoj z robieniem twarzy? (przynajmniej nie zamieszczaj ich tutaj).
kemot
QUOTE(kubek12 @ Aug 17 2005, 16:36:38)
wez sobie nie rob jaj  mad.gif
[right][snapback]32742[/snapback][/right]

Czyli jednak zdajesz sobie sprawe ze robisz slabe fejsy?
Mani3k
Spokojnie Kubek12
Słabe te twoje twarze, prezentujesz bardzo slaby poziom, ale nie o to chodzi, aby sie ktos z ciebie śmiał, tylko staram się cię pouczyć troszku tongue.gif
To co puszczasz cięzko nawet ocenie poddać... (można powiedzieć, że są to twarze na dopuszczjącą (dop. 2), robisz coś by ZDA
onix_the_chosen
qrde czytam sobie tak te tematy z twarzami, ktore pozakladaly osoby i dochodze do wniosku - ile mozna tlumaczyc? Twarz jest beznadziejna i tym samym trudna do oceny i Wy (chodzi o "facemakerow") chcecie zeby je oceniac. Popatrzcie np na twarze Mani3k'a, GHOSTA, Norka, T-maca. Tak trudno posiedziec troche dluzej przy jednej twarzy, sprawdzic co jest nie tak - ewentualnie to poprawic. Jezeli zamieszczacie zrobiona przez was twarz to musi sie wam podobac ! Jezeli tak jest a twarz jest szczerze mowiac do kitu - to macie kiepski gust, albo nie widzicie ze twarz wymaga poprawy ... smile.gif
Capitan Tsubasa
Kozystajac z tego ze kubek zalozyl temat z twarzami ( niechce zakladac nowego tematu bo i tak mordek nie robie codziennie wiec to mijalo by sie z celem ) zrobilem sobie niedawno mordke tongue.gif Oto ona :
user posted image
Tomak
Wrzuć fejsa do Pokemon Arena laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.