Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POMOCY
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Szopa1910
Siemanko, mam male pytanie. A chodzi glownie o to jak wgrac patche na 2 osobne pesy zainstalowane na innych partycjach aby sie nie gryzly, zeby po prostu dzialaly. Probowalem sam ale wyszlo jak wyszlo :figielek: Jakby ktos cos wiedzial, prosze o pomoc :>

PS. Nie wiem czy to dobry dzial na tego typu posty, jesli nie przepraszam i prosze o przeniesienie do poprawnego dzialu.
zibii75
Jest jakiś program, który umożliwia odpalenie gry, na jakim patch- u chcemy, można mieć chyba do 6 innych o_text i nie jest potrzebne wgrywanie za każdym razem patch-a, a jedynie wybranie odpowiedniego a gra właśnie na nim się uruchamia, tylko kurde nie pamiętam jak się nazywał sad.gif
Szopa1910
Łaaa, byłbym bardzo wdzięczny jakbyś sobie przypomniał i podał mi tą nazwę. Myśl laugh.gif
Orange_91
Patch Switcher: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0

Na przyszłość proszę przeczytać regulamin forum i nie nazywać tematu typu: "Pomocy" i pomyśleć w jaki dziale powinien się znajdować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.