Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oskary ligowe\najlepsi zawodnicy - Głosowanie !
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Konkursy ligowe
lukasz44

Takie głosowanie obiecywaliśmy przed sezonem a więc próbujemy smile.gif Poniżej mamy opisane co poszczególny tytuł oznacza, chyba wszystko jest jasne jak głosujemy i co trzeba zrobić smile.gif Możemy głosować na każdego gracza, zarówno z I jak i II ligi, krótkie uzasadnienie też jest wskazane (nie można głosować na tego samego gracza więcej niż 2 razy !)
Głosowanie trwa do rozpoczęcia 9 sezonu !

Kategorie w jakich głosujemy:
"Keeper Skills " - gracz który najlepiej według Ciebie opanował wychodzenie bramkarzem do piłki bądż też bronienie w akcjach 'sam na sam'
" Fair Play - my rules " - tytuł dla najczyściej grającego gracza według Was
"Best striker " - gracz który posiada najwięcej wyrachowania i zimnej krwi w wykańczaniu sytuacji sam na sam
"Defence " - gracz który jest najlepiej zdyscyplinowany w obronie i trudny do przejśćia
"Sliding" - czyli popularne wyłuskiwanie piłki i czysty odbiór, ten gracz robi to najlepiej
" Speedmaker" - tytuł dla gracza który większość swoich akcji opierał na szybkich skrzydłowych i potrafił nimi robić cuda
"Magic skill" - zawodnik który bardzo często próbuje niekonwencjonalnych zagrań
" Long Pass" - świetne długie podania to domena tego gracza
" Shot Techniqe - R2 master" - zawodnik który bardzo często zamiast siły używa magicznego klawisza R2 i technicznego strzału
" Free-kick master" - najlepiej wykonuje rzuty wolne
"Corner ? Goal" - zawodnik u którego rzuty rożne i ich rozegranie opanowane jest do perfekcji
" Team Work" - nie popisy indywidualne a walka całej ekipy, taką taktykę preferuje ten gracz
" Pressing" - najlepszy pressing i nacisk na rywala w lidze

Kolejną drugą inicjatywą jest głosowanie na najlepszych zawodników którzy biegali po I i II ligowych boiskach i których najbardziej zapamiętaliście bądź zaleźli Wam za skórę:

Jest to kontynuacja konkursu z poprzednich sezonów. Polega on na tym, że podajemy 5 najlepszych piłkarzy (co mamy na myśli mówiąc piłkarz ? Chodzi bezpośrednio o zawodników, np. Drogba, Messi, Cristiango Ronaldo) ukończonego sezonu. Przy dodawaniu głosu proszę o krótkie wyjaśnienie dlaczego wybór padł na tego piłkarza. Głosowanie na swoich graczy jest zabronione.

Szablon głosowania:
KOD
Nominacje graczy:

Keeper skils -

Fair Play - my rules -

Best striker -

Defence -

Sliding -

Speedmaker -

Magic skill -

Long Pass -

Shot Technique -

Free-kick -

Corner? Goal -

Team work -

Pressing -

Najlepsi zawodnicy:

1.

2.

3.

4.

5.
WKS
Nominacje graczy:

Keeper skils - Zdecydowanie Dabro96. Jego wychodzenie Borubarem było kapitalne choć dla mnie często konczyło się to kontrą i bramką w plecy.

Fair Play - my rules - Myślę,że Nalep. Nie złapał ani jednej kartki w sezonie a w dodatku atmosfera w meczu z nim jest przednia. (Chcialbym tylko dodać, że jest paru delikwentów z którymi gra to przyjemność ale chyba można podać tylko 1 ; / )

Best striker - Może to tylko ze mną ale BlueOle jest bezbłędny jeżeli chodzi o mecze z nim. W rzadkich przypadkach drży mu ręka i nie trafia ;>

Defence - Raczej Edi i jego koksy z Anglii. Wystarczy, że dasz sobie strzelić pierwszy bramke a później już nie ma zmiłuj albo ryzykujesz i wyrównujesz albo dostajesz brame z kontry.

Sliding -

Speedmaker - Boby. Martins 93 , Biabany tez grubo po 90 . Mistrzostwo w 1 lidze. Coś jeszcze ?

Magic skill - JustMe . Nie miałem przyjemności grać z nim w lidze ale grajać z nim ekstraklase to prawdziwi piłkarze Lechii powinni uczyć się stylu ;D

Long Pass - Tutaj oddam głos na Wita. Gdyby zmienił taktyke na inne niż wrzutki 60 metrowe to zniszczyłby mi światopogląd biggrin.gif

Shot Technique - DonKryst. Nie mam pojęcia jak on to robi ale potrafi uderzyć z każdej pozycji i to tak zaskakująco, że nawet bramkarze łapią sie za głowę.

Free-kick - Jedna osoba mi imponuje wolnymi a jest to Łukasz. Często albo bramki w naszych meczach padały po wolnych albo byłem o włos od straty bramki.

Corner? Goal - Raczej nikt.

Team work - Znów L44 ale to bardziej po tym jak Zenit ogrywał Szachtar w lidze. Szczególnie drugi mecz mi pokazał, jak gra może sie kleić i jak łatwymi środkami można ośmieszyć rywala.

Pressing - Ciężko stwierdzić.

Najlepsi zawodnicy:

1. Carew - Powstrzymanie go w polu karnym graniczy z cudem. Równowaga kolo 90

2. Martins- Bez faulu nie ma szans aby zatrzymać.

3. Zarate - Na takich piłkarzach jak ten regulamin mógłby akceptować chamskie faule bo tyle obrońców ile wkrecił w ziemie...

Ogólnie to oni mi napsuli krwi smile.gif
Jason Bourne
Nominacje graczy:

Keeper skils -

Fair Play - my rules - Nalep- tylko i wyłącznie za brak kartek. Ale wielu było takich graczy.

Best striker -

Defence - Czubinho- Zdecydowanie. facet gra jednym napastnikiem, a w obronie rządzi. Trudno nawet oddać strzał na bramkę.

Sliding - Nalep- zero kartek w całym sezonie. Brawo!

Speedmaker - Nicejoke- Posiadanie Dindane i Cassano i pozamiatane.

Magic skill - Just Od samego początku jestem pod wrażeniem jego gry! Wszystko to co w futbolu najpiękniejsze.

Long Pass -

Shot Technique -

Free-kick - L44- kilkukrotnie napsuł mi krwi wolnymi jego Lechem.

Corner? Goal - -

Team work - zdecydowanie WKS. Swoim ruchem dobijał mnie grą zespołową smile.gif

Pressing -

Najlepsi zawodnicy:

1. Raul - złe wspomnienia mam z tym piłkarzem. W moim 1 meczu z Czubinho, "El Siete" jechał mnie niemiłosiernie. To było coś niesamowitego.

2. Kezman- Just tym zawodnikiem miażdzył moją obronę. Spróbowałem zagrać Mateją i byłem w szoku. Poezja!

3. Cassano - Maestria w jednym calu. bardzo trudno go zatrzymać.

4. Odemwingie - Jestem pod wrażeniem tej mojej perełki. Chciałem go sprzedać, ale w porę się opanowałem. Na nieszczęście przeciwników!

5. Demba Ba Świetny gracz, który pomimo żadnych dodatkowych umiejętności, na boisku porusza się jak prawdziwy dżentelmen.
kksm
Nominacje graczy:

Keeper skils - Milerinho - nigdy nie trafiałem sam na sam,

Fair Play - my rules - Nalep - ilość kartek mówi sama za siebie,

Best striker - NiCejOke - Fabiano i jego egzekucja,

Defence - Czubinho - przemyślana gra w defensywie,

Sliding - Milerinho - odbiory w nieoczekiwanych momentach,

Speedmaker - NiCejOke - szybcy skrzydłowi wykładający piłę,

Magic skill - JustMe1987 - fajna i ładna dla oka gra,

Long Pass - Witu - te wrzutki zakończone wolejem lub główeczką miodzio,

Shot Technique - przemosek123 - ładnie zawijał footbolówki smile.gif,

Free-kick - lukasz44 - grałem i widziałem, dopracowane bardzo fajnie,

Corner? Goal - Witu - zastanawiałem się kogo tu wybrać, Witu głową po rożnych trochę postrzelał,

Team work - JustMe1987 - zespołowa gra i ciężka praca,

Pressing - sylwek12b - często mnie cisnął i nie wygodnie się z nim grało,

Najlepsi zawodnicy:

1. Forlan - oj nastrzelał brameczek,

2. Fabiano - egzekutor,

3. Palop - zawsze wyciągał meczowe piłki,

4. Babel - szybkość i wolej mmmmm,

5. Giovinco - uniwersalny gracz z dobrym strzałem R2,
niCejOke
Keeper skils - Witu i jego niesamowity Carrizo

Fair Play - my rules - Nalep zero kar!

Best striker - KKS'm i jego Henry

Defence - Czubinho i jego żelazna obrona.

Sliding - Dabro i jego pomocnicy.

Speedmaker - Przemosek i Jeleń i Johnson.

Magic skill - Justme z nim nie szło się nudzić

Long Pass - Witu i jego wkurzające crossy i wrzutki

Shot Technique - Przemosek i giovincio nieźle próbował kręcić.

Free-kick - L44 i lech poznań wolne to strach.

Corner? Goal - Millerinho strzelił mi chyba z 4 bramki po cornerach.

Team work - Sylwek i jego rengersi.

Pressing - WKS z Ruchem grał bardzo agresywnie i wysoko.

Gracze:

1. Forlan straszył mojego Fabiano wink.gif
2. Henry pokazał że nadal potrafi kopać piłke.
3. Raul i jego klasa sama w sobie.
czubinho
Nominacje graczy:

Keeper skils - JustMe, pamiętam kilka sytuacji sam na sam, gdzie kolega gasił mnie w ostatniej chwili.

Fair Play - my rules - również Just, mało fauli. Zawsze pełna kultura.

Best striker - Miler? Tak, niemiecki buldożer złożony z wielu obcokrajowców strzelił ponad 100bramek

Defence - Było ich kilku, ale straszne problemy miałem z defensywą kksma

Sliding - tutaj można wymienić całą ligę, gdyż każdemu zdarza się często czysto wyłuskać piłeczkę.

Speedmaker - Miler i jego Hondurański niewolnik, Edgar Alvarez. Pierońsko szybki.

Magic skill - Nie pamiętam zbytnio większych sztuczek ze strony moich przeciwników.

Long Pass - Witu i jego zagrania na Babela wink.gif

Shot Technique - przemosek

Free-kick - Łukasz

Corner? Goal - ---

Team work - Piecia, nie korzystał z wielu indywidualności, a stwarzał sobie ciekawe sytuacje.

Pressing - .

Najlepsi zawodnicy:

1. E.Alvarez- j.w.

2.Giovinco- dobra technika, często rwał drużynę do przodu

3.Jelavić, w 1 części sezonu utrzymywał się na szczycie listy strzelców. Graty.
Witu
Nominacje graczy:

Keeper skils - brak

Fair Play - my rules - Nalep - brak kartek w całym sezonie mówi sam za siebie szacun !

Best striker - Miler - Chyba nie było meczu w którym z przodu miałby 0

Defence - Czubinho - Znakomita gra w defensywie i w efekcie bardzo mało straconych goli

Sliding - Pięcia - nie wiem jak sobie radzą z nim inni gracze, ale ja z nim ma spore problemy i głównie właśnie przez te czyste wyłuskiwanie piłek

Speedmaker - NiCejOke - Dindane, Cassano i po zamiatane

Magic skill - JustMe - Dość często stosuje nie przewidywalne zagrania

Long Pass - brak

Shot Technique - DonKryst - jak z nim grać jakikolwiek mecz o pkt to najbardziej się boje jego strzałów z dystansu

Free-kick - Łukasz44 - Genialnie bije wolne, aż strach faulować blisko "16"

Corner? Goal - Miler - Tyle goli ile on nastrzelał z rogów, to chyba nikt nie byłby w stanie

Team work - JustMe - Znakomita i przyjemna gra dla oka

Pressing - Sylwek12b - Od kiedy pamiętam, zawsze mam z nim problemy, głównie przez jego grę pressingiem

Najlepsi zawodnicy:

1. Forlan - Rasowy egzekutor

2. Luis Fabian - To samo rasowy egzekutor

3. Cassano - Oj mam złe wspomnienia z meczów przeciwko temu zawodnikowi, szczególnie w pamięci zapadnie mi bramka na 2 : 1 w meczu rewanżowym w z nicejokiem.

4. Jelavić - Fatalne wspomnienia z pierwszego meczu z Rangersami, nie mogłem go upilnować, a on sobie robił z moją obroną co chciał

5. Henry - Na prawdę ciężko go upilnować na moje szczęście mógł zagrać tylko w pierwszym meczu bo w drugim był kontuzjowany
Nalep
Nominacje graczy:

Keeper skils - JustMe - Nie pamiętam kto bronił u Justa, ale wiem, że ten jeden bramkarz był dla mnie utrapieniem. Często wyciągał piłki nie do obrony, a przy sam na sam Just ciągle był górą.

Fair Play - my rules - JustMe - po raz kolejny Just. Atmosfera w meczach z nim jest niesamowita, wzorowe zachowanie, pełna kultura.

Best striker - Miler - nastrzelał full bramek, a do tego rzadko marnował sytuacje, które sobie stwarzał.

Defence - Czubinho - nie stracił zbyt dużo bramek. Ładnie rządził linią obrony nie pozwalając rozwijać skrzydeł przeciwnikom.

Sliding - Piecia - często doprowadzał mnie do szału odbierając mi piłkę w czysty sposób. Nieważne czy robił to wślizgami, czy też w inny sposób. Działało i wszystkie piłki były odbierane bez faulowania.

Speedmaker - Boby - zmierzyłem się z nim w Pucharze. Jego skrzydłowi byli szybsi niż Messi i Ronaldo razem wzięci. Nie do powstrzymania.

Magic skill - niCejOke - Potrafił ładnie mijać moich zawodników. Niby proste sztuczki, ale przynosiły mu wiele korzyści.

Long Pass - Witu - nie będę oryginalny. Witu to taki Xabi Alonso ISS smile.gif

Shot Technique - Przemosek - Te bramki Giovinco lub innymi zawodnikami z daleka, nie na siłę, a technicznie - to trzeba mu oddać.

Free-kick - Nie pamiętam, aby ktoś się wyróżniał, choć było kilka osób, ale można głosować na jedną, więc brak głosu.

Corner? Goal - Witu - Ogólnie nie traciłem zbyt wielu bramek po rzutach rożnych. Jednak gdy grałem z Witem to było groźnie i strzelił mi parę bramek po cornerach.

Team work - Piecia - Mało znanych piłkarzy, brak gwiazd. Jednak mimo to momentami grał jak z nut. Porównałbym jego styl do Justa. Niekonwencjonalne zagrania. Plus Espanyolu to gra zespołowa.

Pressing - Boby - Ci jego szybcy skrzydłowi w mig byli pod moim polem karnym, gdy rozgrywałem piłkę na krótko. Było trudno się wydostać i czasami przez jego pressing popełniałem głupie straty.

Najlepsi zawodnicy:

1. Luis Fabiano - król strzelców II Ligi. Świetna technika, do tego bardzo szybki i skuteczny. Trudno było go zatrzymać.

2. Antonio Cassano - drugi zawodnik Saragossy. Podobnie jak Fabiano bardzo szybko. Świetny drybling i gra z pierwszej piłki.

3. Frederic Kanoute - zawodnik Justa... Ciężko było go zatrzymać. Dobra równowaga + kilka naprawdę bardzo ładnych bramek z dystansu.

4. Diego Forlan - Miler przeprowadził doskonały transfer. Urugwajczyk rzadko marnował setki.

5. Obafemi Martins - szybkość, szybkość i jeszcze raz speed. Nie do zatrzymania...
Wolrid
Keeper Skills - Witu, Carrizo zapamiętam na długo, jakbym nie uderzał on zawsze bronił

Fair Play - my rules - Nalep, super atmosfera podczas spotkań i po za nimi, brak kartek i nie zwykle zacięte spotkania.

Best striker - Miler, chyba nie muszę tego komentować, ilość bramek mówi sama za siebie.

Defence - Czubinho, cholernie ciężko było przejść jego defensywę.

Sliding - Nalep, w meczach przeciwko niemu dostawałem nerwicy, za każdym razem gdy w dogodnej sytuacja odbierał mi piłkę w czysty sposób.

Speedmaker - Nicejoke, Didane i Cassano, jak ja ich nienawidzę wink.gif moi obrońcy zapewne bardziej.

Magic skill - Gapa, Ronaldinho i jego bajeczna technika.

Long Pass - Witu, długie podanie do Babela lub innego wojownika - to jego znak firmowy.

Shot Techniqe - Przemossek[b], Giovanico i piękny strzał zza pola karnego.

Free-kick master -

Corner ? Goal - [b]Just
, Kanoute kilka razy skarcił mnie właśnie po strzel głową z rożnego.

Team Work - GooFy, styl jakim grał, bardzo mi się podobał. Długie rozegranie, zakończone szybkim podaniem w pole karne, zaskoczyło mnie kilka razy.

Pressing - WKSRKS, w ekstraklasie było to nie do zniesienia, ledwo wyjdę z własnego pola karnego a już mam na plecach wygłodniałego Piecha który tylko czeka na najmniejszy błąd.

1. Luis Fabiano - korona należy do niego, będzie on sporym zagrożeniem dla drużyn z pierwszej ligi. 51 bramek robi duże wrażenie.

2. Antonio Cassano - Włoch podczas sezonu udowodnił, że jest prawdziwym liderem drużyny. Nie zliczona ilość asyst i bramek.

3. Lukas Podolski - król strzelców I ligi.

4. Diego Forlan - maszyna do zdobywania bramek, wielki sezon Urugwajczyka, strzelał, podawał, cofał się po piłkę.

5. Raul - wielki zawodnik, mecz w którym strzelił mi hat-tricka śni mi się po nocach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.