CYTAT(zibii75 @ Apr 8 2012, 16:10)

Mogą być 3 ligi, ale jak rozwiązać problem spadków po odbytym sezonie?
Jeśli awansowało 4 graczy z 2 ligi do 1, to spada też czterech graczy czy więcej tak, aby utworzyć 12- zespołowe ligi?
I ma rozumieć jak miałem 13 miejsce na koniec ligi to z automatu już jestem w 3???
No tak by wychodziło, ja miałem przedostatnie w 1 lidze i tez bym sie znalazł w 2, ale nie miałbym żalu bo jednak przy większej ilości lig było by wiecej spadków i awansów, co za tym idzie większe urozmaicenie rozgrywek ligowych.
Dlatego pisałem pare dni temu żeby te zmiany wprowadzić od 3 sezonu ML i nie bedzie nikt miał pretensje że sie utrzymał w 1 czy 2 lidze a nagle gra w 2 bądź 3. W 3 sezonie zrobić taki podział po 12 drużyn i 4 rundy, czyli 44 mecze i normalnie zrobić 4 mecze w tygodniu, co za tym idzie, rzadziej by było okienko teransferowe i to by było napewno dobre, bo i tak te drużyny to juz są cyborgi. Zmniejszyc też te wszystkie premie, żeby nie było tak ze niektóre drużyny mają po 70 mln na transfery, bo to troche przesada. Dobre by też było zeby dodawać co dwa tygodnie zestaw meczy, czyli 8 kolejek, bo często jest tak że w tych 4 meczach tygodniowych nie mozna sie dogadać co do zorganizowania meczu, a są inni chętni gracze z którymi mozna rozegrać mecz z następnego zestawu.