Przemo
Aug 15 2005, 13:43
czy wiece czy jest mozliwosc w tej grze grac pelna olimpiade z treningiem zawodnikow i przechodzeniem kolejnych etapow tak jak to bylo w sydney 2000??
ja szukam i szukam bo w sumie ta gra by byla bezsensu bez tego..
dzieki za odp:)
Przemo
Aug 16 2005, 17:08
napewno ktos z was zna taprawde licze na was
qazwsx
Aug 16 2005, 17:59
Przemo ja mam te gre ale niestety to jest taka gra typu : włącz, zrelaksuj sie, wygraj, wyłącz :/ ( cytat z cd-action ) i niema tam pełnej olimpiady :/ pozdro
Przemo
Aug 16 2005, 18:51
dzieki za odpowiedz.no to ladnie dali dupy;/
juz sydney jest w ciul lepsze pozdrawiam
no gierka typowo arcadowa ale dobrze ze i taka wyszla
Przemo
Aug 16 2005, 22:51
cholera jak sobie pomysle jak w sydney sie trenowalo kolesia i biegalo w turniejach kwalifikacyjnych do samej olimpiady to kurde az chce mi sie grac.wlaczam ateny a tam jeden bieg i zloty medal;/
p.s: wlasnie, eni wiecie skad mozna pozyskac sydney 2000 ??
Dla mnie ta gierka to porażka. Aż nie ma ochoty się w nią grać. Sydney 2000 to było coś. Prawie klawiature zepsułem grając w to, nie mòwiąc jak bolały ręce po grze.
onix_the_chosen
Aug 16 2005, 23:24
Mi sie podobalo Salt Lake City
Pocker
Aug 17 2005, 08:40
Atheny 04 - Gierka yest lipna jak ciul, nawet najwyższy poziom nic nie wskòra, bo z zmakniętymi oczami idzie wygrać bieg z computerem ..Jak już grać to z kolegą/żanką bratem/siostrą
Sydney to była rewela..Treningi, podnoszenie ciężaròw, treningi szybkościowe, dobra fabuła..Ale co się dziwić (Ateny zrobiła Polska firma
) Ja niepamiętam, żadnej dobrej gry, ktòrą stworzyli Polacy
P.S Graliście w siatkòwke, też z wersji Atheny 04 ?
_DEVIL_
Aug 17 2005, 09:01
QUOTE(Przemo @ Aug 16 2005, 23:55:44)
cholera jak sobie pomysle jak w sydney sie trenowalo kolesia i biegalo w turniejach kwalifikacyjnych do samej olimpiady to kurde az chce mi sie grac.wlaczam ateny a tam jeden bieg i zloty medal;/
[right][snapback]32665[/snapback][/right]
czesc!!!!!!ja mam sydney i zassalem ja juz dawnao z jakiegos torrenta!!!!!!!!!
poszukaj tam:
http://tdt.org.pl/daje reke uciac ze tam jest!!!!

Pozdrawiam
QUOTE(Pocker @ Aug 17 2005, 09:44:56)
Xpand Rally i Painkiller
Pocker
Aug 17 2005, 10:02
QUOTE(kosa @ Aug 17 2005, 08:48:37)
Xpand Rally i Painkiller
[right][snapback]32690[/snapback][/right]
Grałem, nie podobają mi się
P.S Nawet dobrze zapowiadający się maluch racer był lipny
onix_the_chosen
Aug 17 2005, 10:40
Jeszcze jest Earth 2160 i niedlugo bedzie Wiedźmin (the Witcher)
Mi przypomina się jedna fajna gierka co zrobili Polacy i dosyć długo w nią grałem a mianowicie Polanie, na dzisiejsze czasy to możecie się śmiać, ale kiedyś się w nią grało
QUOTE(Przemo @ Aug 16 2005, 23:55:44)
[right][snapback]32665[/snapback][/right]
jak jeszcze szukasz sydney to napisz na pw to Ci podrzuce szybkiego linka http ;P , sydney duzo lepsze od gòwnianych aten
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.