lukasz44
Apr 7 2012, 09:35
Czas na rozegranie JEDNEGO SPOTKANIA do 12 KWIETNIA !!! Zwycięzca meczu zdobędzie puchar ekstraklasy !
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Szablon wpisywania wyników, itp również. Spotkanie musi być transmitowane w ISS TV także musicie zagadać do GooFy kiedy i jak pasowałoby Wam to rozegrać aby wszyscy mogli obejrzeć
TYLKO 1 MECZ
z włączoną dogrywką i karnymi !!! 15 minut, losowa etc.
-
Nalep (Polonia Warszawa) - Ferat (Jagiellonia Białystok)
POWODZENIA PANOWIE !!!!
mam nadzieję, że da radę odlożyć finał do niedzieli.. rano zgadaliśmy się z Nalepem na 20, ale niestety przez cały dzień nie było Goofa, więc lipa.. jutro oboje wyjeżdżamy i uzgodniliśmy, że będziemy do gry w niedzielę wieczorem, myślę, że to dobry termin:)
Podpisuję się pod wpisem Ferata. Skoro ten mecz musi być transmitowany (to w końcu finał więc musi jak nic

) to lepiej przełożyć to spotkanie. Poza tym w niedzielę rating powinien być dosyć wysoki
lukasz44
Apr 14 2012, 19:06
Czekamy na mecz finałowy....
dostałem info od Nalepa, że ma problemy z kartą graficzną, także nadal nie możemy rozegrać tego meczu;/
Jest tak jak napisał Ferat. Nie wiem kiedy będę miał nową kartę, a raczej nowego kompa bo nie opłaca mi się paru rzeczy wymieniać. Tak więc niestety jestem zmuszony oddać ten finał walkowerem. Szkoda, ale nie mogę nic zrobić. Sorry i gratulacje Ferat.
Ferat

Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Hermes
Opis:
Oj nie bylo to fascynujace spotkanie, zdecydowanie byla to ciemna strona iss ekstraklasy, malo bramek, czyli tego co lubimy najbardziej, rownie dobrze moglo byc 3-0, 0-3 lub 0-0, zaden wynik nie zaskoczylby mnie w tym meczu:) klasyczna polska liga, cale szczescie to juz koniec, obiecalem sobie i slowa dotrzymam, ze nie tykam juz tego tematu:)
Bohater spotkania:
Hermes - strzelec gola dajacego puchar.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.