Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: GŁOSOWANIE na najpiękniejszą bramkę sezonu w rozgrywkach ISS - 8 sezon
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Konkursy ligowe
lukasz44

Zasady :
CYTAT
Głosować może każdy zarejestrowany użytkownik na stronie ISS nie tylko ligowcy.

WSZYSTKIE GOLE MOŻNA OGLĄDAĆ W NEWSIE NA GŁÓWNEJ

LINK

Głosujemy podając numer bramki i krótkie uzasadnienie dlaczego akurat ją wybraliśmy. Napisanie tylko numeru nie będzie wliczane.

Jako organizator muszę powiedzieć że tym razem postaraliście się i wpadło na prawdę sporo ciekawych bramek, jest dużo lepiej niż dwa sezony temu gdy poziom konkursu był dość słaby. Przy wyborze finałowej 13 sugerowałem się rozegraniem akcji, rozdzajem uderzenia, trudnością i wykończeniem. Niektóre osoby podsyłały bardzo słabe gole, nie wiem co widząc w jakiś tam dobitkach ale nie ma co się rozwodzić.

Zapraszam do głosowania !!! Głosujemy do 13 KWIETNIA !!!!
Jason Bourne
nr. 8 Zdecydowanie Alex Del Piero. Najpiękniejszy gol ze wszystkich dostępnych w głosowaniu. Piękny strzał z ponad 30 metrów, dodatkowo lobujący bramkarza i od poprzeczki. Palce lizać smile.gif Brawo Gapa. Pod uwagę brałem również trafienie nr 10 Rybusa, ale wygrał wielki Alex!
WKS
Miałem duży kłopot między Cohenem a strzałem z woleja Salihović'a . Trzeba wziąc pod uwagę statystyki tych graczy a oddać strzał "drewnem" tak ładnej urody jak zrobił to Zibi to jednak sztuka. Dlatego głos na bramke nr.12

PS. Witu, jeżeli mnie choć troche lubisz to nie torturuj mnie tymi piosenkami do bramek...to dla dobra mojej psychiki tongue.gif
Nalep
Głosuję na bramkę zdobytą przez Cohena. Ostatnio widziałem ją i mnie oczarowała. Nie dość, że niski skill Cohena to tak piękna bramka. Zasłużone pierwsze miejsce moim zdaniem hehe. Oczywiście głos na bramkę nr 12!
lukasz44
10.
Efektowny strzał Rybusa w meczu ze Śląskiem bardzo mi się spodobał. Mój głos na tą bramkę.
T-Mac
10 - swietny strzal i do tego polak smile.gif
Edi092
10 - Przepiekny strzał i jeszcze od beli dwa razy,palce lizać smile.gif
zibii75
Chętnie oddałbym głos na swojego gola, no, ale nie wypada, choć uważam, iż jest najładniejszy biorąc pod uwagę staty piłkarzy to chyba ma najsłabsze.
Mój głos idzie na 9. Zgranie klatą na nogę i z pierwszej o to chodzi !!! smile.gif
przemosekk
Oddaję głos na nr 10
Powód: Przepiękny gol Macieja Rybusa z meczu za Śląskiem smile.gif biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Szopa1910
10 - piekna bramka smile.gif
Orange_91
9 - bardzo ładnie przyjął piłkę i huknął jak z armaty.
Rybson
Bramki ładne te z daleka.. ale co to za problem strzałkę na wprost ustawić i huknąć ... najprostrze co może byc ...

jak dla mnie największym kunsztem pokazał się JustMe strzał z wolnego niecodzienny... jak za czasów Ronaldinho:D, a nie ładowanie najlepiej z połowy..biggrin.gif i ot pieknba brama... ja myslałem ze tutaj chodzi o jak najtrudniejsze techniczne uderzenie. a przy tym ma jakoś wyglądać

oddaję swój głos na:
2. A. R. Traore (JustMe1987, Lechia Gdańsk) z meczu Lechia - Korona
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.