A więc i ja coś napiszę: O innych:Odnośnie najważniejszych rozstrzygnięć to mistrzostwo
Bobyego jest dla mnie mega niespodzianką. Nie myślałem że znajdzie się tak wysoko, ale jak widać transfery i dobra taktyka pomogły w osiągnięciu tego rezlutatu.
DonKryst i
Ferat grali dość nierówno ale i tak myślę że miejsca 2-3 są dla nich satysfakcjonujące. Sporym zawodem dla mnie była postawa
Dabro96 który przez to że nie powpisywał wyników stracił szanse na wyższe miejsce, aż dziw mnie bierze na takie coś... W środku tabeli spory tłok, WKS, BlueOle, Edi w następnym sezonie mogą bardzo dużo namieszać. To samo Ogryz. Mam nadzieję że nikt oprócz wydalonego arcziego nie zrezygnuje bo szkoda aby I liga straciła na wartości i jakości.
Spada Tomek, awansuje Miler, Czubi, Nicejoke, sylwek a więc będzie jeszcze ciekawiej jak było.
O sobie:Hmm, miejsce szóste to solidna i dobra pozycja, ale czy to mnie satysfakcjonuje ? Szczerze powiem że nie, wiem że byłem zdolny spokojnie zająć miejsca 2-4 ale jednak gdzieś uciekła mi forma gdy miałem awarię pada i 2 tygodniową przerwę (właśnie wtedy odniosłem bardzo znaczące w skutkach porażki z feratem,ogryzem czy blueole). Pada wyczułem dopiero po zakończeniu sezonu i dopiero teraz mogę powiedzieć że w mojej grze nie ma już tego przypadku co w ostatnich meczach ligowych. Szkoda że dopiero teraz, ale cóż. W kolejnym sezonie o ile będę grał powalczę o najwyższe lokaty po raz kolejny, może tym razem się uda
O swojej ekipie i zawodnikach?:Złożyłem mega fajny skład i każdy mecz po prostu aż chciało się grać ! O to właśnie chodziło przed sezonem, nikt nie powie teraz że brakuje mu napastnika czy obrońcy gdyż każdy miał czas na zakupy i własne ustawienie całego składu. Grafite, Donovan, Mexes, Aly Cissokho czy Bance to moje najlepsze transfery i jestem z nich bardzo zadowolony, chyba na żadnym zakupie się nie zawiodłem, chociaż hmm może po Granero spodziewałem się trochę więcej...
Gole w mojej ekipie strzelali:
Na minus ?:Postawa arcziego w końcówce sezonu gdzie całkowicie olał wpisywanie wyników i robienie opisów oraz Dabro który z własnej winy spadł o kilka pozycji też z tego samego powodu.
Przyszłość ?:Zmieniliśmy wszystko w lidze. Zaczynając od struktury aż po mentalność graczy. Zmiany wyszły na plus a więc jeżeli wszystko wypali kolejny sezon musi być jeszcze lepszy ! Wszyscy tego chcemy i oby tak było !To tyle odemnie. Dzięki za kolejny sezon. Podsumowanie ligowe na głównej pojawi się na dniach. Praktycznie już je kończę.