Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar Ekstraklasy - Kwalifikacje
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2 > Puchar Ekstraklasy
lukasz44

Czas na rozegranie JEDNEGO SPOTKANIA do 12 MARCA !!!

Zwycięzca danej pary przechodzi do 1\8 finału Pucharu Ekstraklasy !
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Szablon wpisywania wyników, itp również.

TYLKO 1 MECZ
z włączoną dogrywką i karnymi !!! 15 minut, losowa etc.

2 VS 3

Ogryz (Warta Poznań) - zibii75 (Podbeskidzie)

VS

Nalep (Polonia Warszawa) - Wolrid (Cracovia Kraków)

POWODZENIA PANOWIE !!!!
Nalep
Runda kwalifikacyjna
NalepWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Jez

Opis:
Przy ul. Konwiktorskiej fani, którzy zasiedli na trybunach bawili się nie tylko bardzo dobrze z powodu meczu przyjaźni. Również dlatego, że kolejno piętnasta i szesnasta drużyna Ekstraklasy stworzyły bardzo dobre widowisko. Pokazało to jaki potencjał mają obie drużyny. Lepsi okazali się gospodarze, którzy mieli trochę więcej szczęścia pod bramką przeciwnika. W 90' Maciej Sadlok pomknął prawym skrzydłem, wpadł w pole karne i został sfaulowany przez Puzigaćę. Bośniacki zawodnik ujrzał czerwoną kartkę, a rzut karny wykorzystał Robert Jeż, który zdecydował się na uderzenie w sam środek bramki. Dzięki za mecz Wolrid. Z Tobą zawsze się gra przyjemnie. smile.gif Tym razem górą jestem ja.

Bohater spotkania:
Robert Jeż - król środka pola + bramka w ostatnich sekundach meczu.

zibii75
... kolejka
zibii75Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Sasin
Ujek
Cieslinski
Sikora
Demjan

Opis:
Wygrana Janosików i tyle w opisie, 1 gol to lama więc wynik 3:2. Dzięki za meczyk.

Bohater spotkania:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.