Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 | 24.02 - 04.03 | kolejki 24-27
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
JustMe1987

24. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - woodie (Sporting)
WKSRKS (Szachtar) - Ogryz (Stoke)
arczi333 (Blackburn) - DonKryst (Marsylia)
lizaku (Getafe) - BlueOle10 (Fenerbahce)
Tomek93 (Celtic) - Rybson (Panathinaikos)
lukasz44 (Zenit) - Ferat (Udinese)
Szymson (Wolfsburg) - Edi092 (Everton)
pauza: Dabro96 (HamburgerSV)

25. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - BlueOle10 (Fenerbahce)
WKSRKS (Szachtar) - DonKryst (Marsylia)
arczi333 (Blackburn) - Ogryz (Stoke)
lizaku (Getafe) - woodie (Sporting)
Tomek93 (Celtic) - Edi092 (Everton)
Dabro96 (HamburgerSV) - Ferat (Udinese)
Szymson (Wolfsburg) - Rybson (Panathinaikos)
pauza: lukasz44 (Zenit)

26. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - DonKryst (Marsylia)
WKSRKS (Szachtar) - BlueOle10 (Fenerbahce)
arczi333 (Blackburn) - woodie (Sporting) 0-3
lizaku (Getafe) - Ogryz (Stoke)
lukasz44 (Zenit) - Edi092 (Everton)
Dabro96 (HamburgerSV) - Rybson (Panathinaikos)
Szymson (Wolfsburg) - Ferat (Udinese)
pauza: Tomek93 (Celtic)

27. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - Ferat (Udinese)
WKSRKS (Szachtar) - Rybson (Panathinaikos)
arczi333 (Blackburn) - Edi092 (Everton)
Tomek93 (Celtic) - Ogryz (Stoke)
lukasz44 (Zenit) - woodie (Sporting)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Dabro96 (HamburgerSV)
DonKryst (Marsylia) - Szymson (Wolfsburg)
pauza: lizaku (Getafe)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Feb 24 2012, 18:34) *
Zawieszeni w kolejkach 24-27

WKSRKS (Szachtar)
Beckham

Rybson (Panathinaikos)
Spolli

Tomek93 (Celtic)
Brown
Mulgrew

Szymson (Wolfsburg)
Sinclair

WKS
24 kolejka
WKSRKSOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Hamit Altintop
Hubschman
Jones
Fuller

Opis:

Po Horrorze i całkowitej abstrakcjii towarzysującym w meczu z Dabrem przygotowałem się do meczu z Ogryzem aby poprostu dograć ten mecz jak i sezon. Jeżeli ktoś by mi dawał remis w ciemno brałbym z pocałowaniem w ręke. Jednak zmiana taktyki osiągnełem efekt. Nawet nie wiecie z jakim Bólem serca musialem posadzić Becksa [jak na złość red forma...] i liczyć na najmniejszy wymiar kary. Cóż, z początku nie zabardzo było na co patrzeć jeżeli chodzi o gre Szachtaru. Panująca grypa złamała : O'Shea, Materazziego, Srne oraz serce drużyny Pyatova.. więc defnsywnie nie było łatwo ale dali chłopaki rade. Choć mogą też zawdzięczać to napastnikom Stoke, którzy nie mieli swojego dnia. Padły dwie bramki w tej połowie. Fenomenalnym strzałem z 17-18 metrów uraczył nas Eduardo i Donieck zaczął się radować. Niestety, moi grajkowie myślami byli chyba w szatni i "wieża" Jones bez problemu wpakował bramkę z rzutu rożnego. Druga połowa to mądra obrona i "oczekiwanie na cud". Ten cud nastał za sprawą fantastycznie dziś dysponowanego Hamita Altintopa, który nie dość iż dyktował tempo gry to i w coś tam kminił i udało się! Nie wiem jak on to zmieścił i to gorszą nogą ale fantastycznie uderzył to z 11-12 m nie dając szans Doniemu. Było 2:1 i dalej mądra gra Szachtaru i już dość rozgoryczonego Stoke. Ostatnim akcentem Szachtaru był strzał Hubschmana z dystansu xD Takie bramy jacy moi sadzili myślę, że spokojnie wykorzystałem limit "szczescia" na kolejne 2-3 sezony wink.gif . W każdym bądź razie i on zasłyną. Fuller wchodząc z ławki rezerwowych wykorzystał gapiostwo rywali i strzelił na 3:2. Cóż można powiedzieć o Stoke. Faktycznie mieli "patelnie" ale z kolei jakby padł remis to też nie koniecznie gracze z Anglii by na niego zasłużyli. Jednak pkt zostają w Doniecku i być może nastepnym razem uda się Diego i spółce wygrać tutaj.

Man of the match:

Co prawda to nie Beckham, ale spełnił z nawiązką zadania na ten mecz.
WKS
25 kolejka
WKSRKSDonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Eduardo
Eduardo
Eduardo
Hubschman
Remy
Remy

Opis:

Cóż zawsze mecze z DonKrystem są emocjonujące i na wysokim poziomie. Tym razem nie było inaczej. Prześladował mnie pech w pierwszej połowie a w drugiej Krystiana. Myślę, że wynik za duży ale tym razem Eduardo zrobił niesamowitą różnicę, grają fantastyczne zawody i wykorzystując błędy obrony Francuzów. W drugiej połowie przy 3:0 lekka dżemka złapała mnie i moich graczy co wykorzystał Remy. Jednak nerwy uspokoił znów Eduardo. Dzieki.

Man of the match:

W końcu 4 bramki wink.gif
Boby1908
26 kolejka
Boby1908DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Biabiany
Biabiany
Amalfitano
Amalfitano
Remy
Remy
Gignac

Opis:
Ten mecz rozpoczął się bardzo fatalnie dla gospodarzy.już w piątej minucie było 0-2. Z biegiem czasu jednak mecz się wyrównał i na dwanaście minut przed końcem był remis 3-3. Koncówka jednak równie fatalna jak początek i mecz kończy się wynikiem 3-5.Dzięki i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

WKS
26 kolejka
WKSRKSBlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Eduardo
Hamit Altintop
Fernandinho
Dentinho
Podolski
Podolski
Opis:
Nie powiem. Nie lubie meczy z BlueOle bo zawsze przegrywam tongue.gif. Ale jednak nie tym razem. Choć początek ciekawy nie był bo musiałem dwa razy gonić wynik i traciłem nadzieje, że coś więcej jak punkt z tego wyjdzie. Jednak kapitalna forma [Dlaczego tak późno ?!] moich zawodników pozwoliła mi na więcej i po pięknych strzałach Fernandinho i Hamita oraz ładnym dryblingu Dentinho strzelić bramke. Myśle,że wynik powinien być niższy gdyż pare strzałów napastnicy Turków powinni zamienić na bramkę jednak w bramce rządził niezawodny Pyatov. Dzieki.

Man of the match:

Kapitalne widowisko. Myślę, że nie było nikogo kto mimo wszystko by na to miano nie zaslugiwal.
Szymson
24 kolejka
SzymsonEdi
Screeny:

]

Strzelcy:
Lakic
D.Cisse

Cahill
Cahill
Cahill
Mauro Zarate
Mauro Zarate
Mutu

Opis:
Nie wiem jakim cudem ten mecz zakończył się takim pogromem,mecz był bardzo wyrównany a rywal mnie punktowal swoim zabójczymi kontrami,gratuluje zwycięstwa i powodzenia w końcówce,pozdro

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Man of the match:
Cahill-strzelec hat tricka w tym spotkaniu

25 kolejka
SzymsonRybson
Screeny:

Strzelcy:
Hitzlspeberg
Josue
Mandzukic
Asamoah Gyan

Samobój(Ochs)

Opis:
Cieszy w końcu pewne zwycięstwo,chociaż co swojej gry miałem wiele pretensji bo grałem jakoś bez pomysłu,a rywal grał mądrze ,przez co mecz długo czas był bardzo wyrównany,pod koniec przyśpieszenie i efektem 3 bramklowe zwycięstwo:)Dzieki za mexczyk,pozdrawiam:)

Kartki/Kontuzje:
Lekka kontuzja D.Cisse

Man of the match:
Hitzlsperger_strzelił bardzo ładnego gola i dał sygnał do ataku w tym meczu

26 kolejka
SzymsonFerat
Screeny:

Strzelcy:
Zigic
Josue

Opis:
Czy ten mecz jest znakiem na to że Wolfsburg wkońcu sie odblokował??Bardzo dobra gra w obronie konsekwencja w taku to bardzo cieszy i przedwszystkim zwyciestwo z rywalem który jest bardzo blisko w tabeli,chyba najlepszy mecz VFL w rundzie rewanżowej,dobry prognostyk na ostanie 3 spotkania.W tymmeczu Ferat miał również swoje szanse ale tym razem szczęście dopisywało Wolfsburgowi:)Dzieki za meczy i pwodzenia w walce o podium pozdrawiam:)

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Man of the match:
Zigic-świetny występ do tego zawodnika okraszony bardzo ładnym golem:)

arczi333
.25. kolejka
ArcziOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Jason Roberts
F.Cambel
Niang
Niang
Diego
Jones
Jerome

Opis:
Rozgrominy zostałem pogratuluwać przeciwnikowi dzieki za mecz

Kartki/Kontuzje:
Żółta Van Bomel

Man of the match:

Niang

...27 kolejka
ArcziEdi
Screeny:

Strzelcy:
Szevchenko
Walcott
cahil

Opis:
Udało sie wygrac dzieki za mecz powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Nik sie nie wyruznił
Tomek93
25 kolejka
Tomek93Edi
Screeny:

Strzelcy:
Koo Ja Cheol
Cahill x2
Cabanas
Samobój
Opis:
Komletna przewaga gości, nic nie miałem do powiedzenia. Gratulacje, powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Cahill

24 kolejka
Tomek93Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Frei
Owusu-Abeyie
Opis:
Oooj chyba byłem trochę lepszy od kolegi tongue.gif. No ale nic więcej nie wpadło i mamy remis. Dzięki i powodzenia.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Brak

27 kolejka
Tomek93Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Fuller x2

Opis:
I na deser Ogryz biggrin.gif. Proszę kolego, nie denerwuj się happy.gif, jest nasz meczyk w końcu biggrin.gif. Mecz na remis, trochę się przyfarciło koledze i 2 w tyłek dla mnie biggrin.gif Dzięki powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

BlueOle10
27 kolejka
BlueOle10
Dabro96

Screeny:

Strzelcy:
Stoch
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Totti
Totti
Semih Senturk
Petric
Joe Cole
El Hamdaoui
El Hamdaoui

Opis:
Jednostronne widowisko, gol za golem, świetna dyspozycja Podolskiego, który robił co chciał z obrońcami z Niemiec.
Tak jak w pierwszym meczu Hamburger wygrał swój mecz, tak rewanż miał zupełnie inny wygląd i drużyna z Turcji po raz kolejny pokazała najwyższą klasę strzelając aż 11 goli przeciwnikom ;]

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Zdecydowanie Podolski- większość bramek dla Fenerbahce to jego zasługa wink.gif

Jesli nie pojawi sie screen ze statystykami to nie tylko w Houston beda mieli problem..
lizaku
24 kolejka
lizakuBlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Alex
Alex
Podolski
Podolski
Podolski
Pirlo
Sow
Totti

Opis:
Przeciwnik zmiażdżył mnie w tym meczu. Ja niewiem jak z nim wygrałem w 1 meczu 2-1. Ale z tego co widze to złapał jakąś super forme, wygrana 11-4 i 6-2 z liderem i wiceliderem robi wrazenie. Warto dodać że wszystkie bramki strzelone w polu karnym, mieszał moich zawodników jak chciał, jakby to cyborgi jakies byli albo niewiem, heh i strzał wiadomo nie do obrony z 5 metrów zazwyczaj. Gratuluje wyniku, troche mniej stylu, no ale pogrom jest. Dzięki.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Cała ekipa Fenerbahce.

26 kolejka
lizakuOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Pennant
Jones
Samobój
Fuller

Opis:
Pierwsza połowa wyrównana, w drugiej goście przejeli inicjatywe i zaaplikowali 3 bramki, gospodarze jedną dołożyli i 0-4 w plecy. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Nikt się szczególnie nie wyróżnił.
lukasz44
27 kolejka
lukasz44woodi

Screeny:

Strzelcy:
Danny
Ben Arfa
Bance
Bance
Amauri
Amauri
Bojinov
Bojinov
Briand

Opis:

Wyrównane spotkanie. Cóż wypadłem trochę z rytmu meczowego i nie wszystko funkcjonowało tak jak zawsze. Rywal konsekwentnie nabijał mnie kontrami a ja nie mogłem nic poradzić. Bywa, powodzenia dalej.

Kartki:
- Pedretti, Rosina ,Mexes

Man of the match:

Amauri
Boby1908
25 kolejka
Boby1908BluOle
Screeny:

Strzelcy:
Marko Marin
Wesley
Sezer Ozturk
Sezer Ozturk
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski

Opis:
W opisie napiszę tylko , że przepraszam za to , że tak długo nie wpisywałem wyniku,ale nie mogłem się pozbierać po tej porażce.Dzisiaj się pozbierałem i postanowiłem w[[isać wynik.Dzięki za mecz i powodzenia.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Podolski
lukasz44
24 kolejka
lukasz44Ferat

Screeny:

Strzelcy:
Bance
Bance
Bance
Carew
Carew
Carew
Carew
Utaka

Opis:
Takich meczy nie chcę wspominać, nie było w nim nic pięknego po prostu warto powiedzieć tylko to że gracze Udinese zdobyli 2 gole więcej i ukłuli trzy punkty.

Kartki:
- Danny, Ben Arfa

Man of the match:

Carew
Boby1908
27 kolejka
Boby1908Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Pizarro
Pizarro
Pizarro
Pizarro
Pizarro
Martins
Bouba Diop
Torje

Opis:
Ciężki bój w którym obronną ręką wychodzą gospodarze. Ogromna w tym zasługa (nie po raz pierwszy w rundzie rewanżowej zresztą) niechcianego przez nikogo Pizarro.Dzięki i powodzenia.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Bez dwóch zdań Pizarro

aktualka strzelcow kulawcow i brutali
donkryst
24 kolejka
Arczi3333DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Valbuena
Valbuena
Cheyrou

Opis:
Nie mam ss ze składami, bo obowiązek wpisywania wyniku należy do gospodarza, a że Arczi wyszedł od razu po meczu, musiałem zrobić z wynikiem itd. Przejdźmy do samego spotkania. Przez całe spotkanie widać było przewagę Marsylii, która nareszcie złapała wiatr w żagle i pędzi niemal od zwycięstwa do zwycięstwa. Zdezorientowani piłkarze Blackburn zupełnie pogubili się na boisku, co widać po wyniku. Dzięki i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Man of the match:

Valbuena - był wszędzie, do tego dwie brameczki.
donkryst
27 kolejka
DonKrystSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Gignac
Gignac
Remy

Opis:
Podobnie jak w poprzednim spotkaniu, rywal nie miał zbyt wiele do powiedzenia. To Marsylia niemal cały czas prowadziła grę, a nieliczne kontry niemieckiego zespołu kończyły się z reguły na duecie stoperów Olympique. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Ż.K - Asamoah Gyan

Man of the match:

Gignac - ustrzelił hattricka.
Boby1908
24 kolejka
Boby1908Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Maikon Leite
Boijnov
Bojinov
Briand

Opis:
Bardzo zacięty meczyk. Od pierwszej minuty trwała walka o każdą piłkę i tak przez całe dziewięćdziesiąt minut. Remis jest najsprawiedliwszym wynikiem (raz swoje setki marnowli goście, a raz gospodarze).Jeśli ten remis da mi nieoczekiwane pierwsze miejsce w lidze to transfer Maikona Leite okaze się naprawdę dobrym krokiem( dostał szanse w tym meczu i zdobył gola na wagę cennego remisu) Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

trudno wybrać bo wszyscy grali dobrze z wyjątkiem mojego bramkarza:)
Dabro96
25 kolejka
Dabro96Ferat
Screeny:
Brak-nie zapisały się

Strzelcy:
Petric
Petric

Varela
Carew

Opis:
W końcu wyrównany mecz z którego mogę być zadowolony,zawodnicy w miarę wykorzystywali szanse z obu stron. Dzięki

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Petric

24 kolejka
Dabro96Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Tore
Welliton
Welliton

Julio Baptista
Julio Baptista
Julio Baptista
Tuncay

Opis:
Mecz na remis. Pięknie strzały Baptisty załatwiły sprawę,ma chłop kopyto biggrin.gif. Mecz równy mógł się podobać lecz niestety co u mnie zawodziło od dłuższego czasu czyli skuteczność.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Julio Baptista
WKS
27 kolejka
WKSRKSRybson
Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Julio Baptista

Kartki/Kontuzje

Carvalho - żołta

Opis:
To mniej więcej wyglądało tak. Panata rozgrywała a Szachtar od czasu do czasu chciał się odgryźć. Nie tak sobie wyobrażałem swoją gre ale czegoś mi brakuje.. Na pewno skuteczności ponieważ Fernandinho miał dwa razy okazje aby ukuć choć z bramkę. Oczywiście Rywal też mógł powiększyć swój dorobek jednak po raz kolejny z dobrej strony pokazał się Pyatov. Od czasów BVB nie pamiętam bramkarza, który by tak mi się podobał swoją grą i poświęceniem ;]. Co więcej napisać ? Jak to mecze z Rybsonem zawsze emocjonujące i jak w pierwszym meczu tak i w drugim dzielimy się punktami. Dzięki i do następnych takich meczyków ! wink.gif

Man of the match:

Myśle, że nikt jakoś specjalnie sie nie wyróżnił.
Ferat
Dabro popraw opis..

lukasz44
26 kolejka
lukasz44Edi092

Screeny:

Strzelcy:
Donovan
Donovan
Grafite
Grafite
Grafite
Cahill
Martin Petrov
Cabanas

Opis:

Ten mecz decydował o układzie tabeli w sporym stopniu. Przed spotkaniem Zenit był na 7 miejscu, wygrana dawała przeskoczenie Stoke City, remis utrzymanie 7 pozycji, przegrana zaś spadek na 8 miejsce. A więc było o co walczyć.
Od początku starałem się narzucić swój rytm gry i udało mi się to - już w 5 minucie błąd golkipera gości wykorzystał Donovan i strzelił na 1-0 ! Do przerwy sporo się działo dwa gole dołożył Grafite, jedną bramkę zaś Cahill. 3-1 do przerwy ! Druga odsłona zapowiadała się jeszcze ciekawiej, ale szybko uspokoiłem grę i Grafite po dwóch kąśliwych strzałach z linii 18 metra zapewnił mi wynik 5-1 po 54 minutach. Póżniej był jeszcze rzut karny, ale Grafite fatalnie przestrzelił. Martin Petrov i Cabanas zmniejszyli jeszcze rozmiary porażki ale to Zenit po meczu fetował bardzo ważną wygraną ! Co prawda Anglicy dość mocno poturbowali moich piłkarzy jednak i tak to już nie jest ważne. Sezon kończymy na 6 miejscu a więc nie jest tak żle. Dzięki.

Kartki/Kontuzje:
- Denisov (Zenit) , Fellaini (Everton)

- Grafite (lekka) Bruno Alves (lekka) Demichelis (lekka)

Man of the match:

Grafite - hat-trickiem wieńczy ten bardzo udany sezon

KOD
AKTUALKA KONTUZJI\KARTEK NA 25 MARCA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.