Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 Finału Champions League 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2012
lukasz44

Termin na rozegranie 18 finału to 19.02.12.

Ogólny regulamin ligowy jest tym panującym w tym turnieju. Ustawienia bez zmian, patch to PES 6.5 defualt ! Pamiętajcie o przedłużaniu meczów, wpisywaniu ich w terminach i przede wszystkim graniu Fair Play !
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

CYTAT
W fazie pucharowej zespoły rozgrywają dwumecz u siebie oraz na wyjeżdzie.
Drużyna która zdobędzie więcej goli w tym dwumeczu awansuje do kolejnej fazy rozgrywek.
Jeśli drużyny mają taki sam bilans bramek decyduje o tym ilość bramek strzelonych w meczu na wyjeżdzie.
Jeśli to nie przyniesie rozwiązania wtedy drużyny grają dogrywkę - 2 połowy po 15 minut.
Obowiązuje w niej zasada srebrnego gola więc jeśli
któraś z drużyn strzeli bramkę i utrzyma przewagę do przerwy mecz kończy się. Jeśli i ta zasada nie przyniesie rozstrzygnięcia decydują o nim rzuty karne.

POWODZENIA PANOWIE !!!
przemosekk

1 mecz
przemosek123Ferat

Screeny:

Strzelcy:

Behrami
Babacar
Ljalic

-------------

Bukharov
Lazovic

Opis:

Mecz był bardzo interesujący i zacięty. Dużo akcji i stąd wpadlo piec goli. Wszystkie wpadly w drugiej połowie meczu. Spotkanie przebiegało w przyjemnej atmosferze.

Bohater spotkania:

Ljalic - strzelec zwycięskiej bramki dla gospodarzy smile.gif

2 mecz
Feratprzemosek123

Screeny:

Strzelcy:

Bukharov
Bystrov

-------------

Juan Vargas
Juan Vargas

Opis:

Mecz był bardzo interesujący i zacięty. Dużo akcji i stąd wpadlo 4 gole. Decydujące były ostatnie 10 min meczu, gdzie najpierw gola na 2-1 strzelił Bystrov i Zenit by się cieszył ze zwycięstwa jednak w 86 minucie meczu wyrównał Juan Vargas i to on dał zwycięstwo Fiorentinie. Spotkanie przebiegało w przyjemnej atmosferze.

Bohater spotkania:

Juan Vargas - strzelec zwycięskiej bramki remisowej dla gosci smile.gif

Wynik po 2 meczach
przemosek123Ferat

WKS

WKSRKSBoby1908

Screeny:
Screeny robiłem, ale fraps nie zapisał.

Strzelcy:
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Ballack
Sidney Sam
Tevez
Tevez
Nasri
Yaya Toure

Opis:
Po 5 minutach było już 1:1. Niesamowicie szybkie tempo meczu. The Citizens w ogóle nie mogli wejść w mecz a jak już wydawałoby się, że jest dobrze to i tak było źle bo dobrze dysponowany Kiessling zniszczył Tylora, który był poprostu żałosny. Na wyróżnienie zasługuje bramka Nasriego, którego strzał moim zdaniem był fantastyczny. Mam nadzieję, że w kolejnej rundzie będą grali tak dalej. Choć jak popatrzeć na wynik z pierwszego spotkania to wydaję sie to trudne do odrobienia ale się udało smile.gif ale o tym juz w innej relacji. Dzięki.

Bohater spotkania:

4 bramki to nie byle co.
Nalep

1. mecz

NalepWesoły

Screeny:

Strzelcy:
Adebayor
Zoran Tosic
Zoran Tosic
Defoe
Mark Gonzalez
Mark Gonzalez

Opis:
Wyrównany mecz. Sporo akcji pod obiema bramkami. Jednak bramkarze mimo wysokiego wyniku bronili bardzo dobrze. Najpierw na prowadzenie wyszli goście. Jednak chwilę później Tosic strzelił bramkę do szatni i do przerwy było 1-1. Po przerwie Tosic strzelił drugą bramkę. W 75' wyrównał Jermaine Defoe. Końcówka należała do gospodarzy i dobrze dysponowany tego dnia Gonzalez dorzucił dwie bramki.

Bohater spotkania:
Zoran Tosic - świetny przegląd pola. Oprócz dwóch bramek dorzuca asystę.

Milerinho

1. mecz

MilerinhoGapa

Screeny:

Strzelcy:
Jelen
Obraniak
Pantelic

Opis:
Emocjonujace spotkanie mogli zobaczyc kibice na stadnione Lille, gospodarze przegrywali.. odrobili strate i strzelili na 2-1 za sprawa dwoch polakow w skladzie ekipy z Francji. Dzieki za mecz powo dalej

Bohater spotkania:
Ludovic Obraniak - za piekna bramke na 1-1 !

PS. Bramki Ludo dodam pozniej.
gapa

gapaMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Yeste
Samobój
Hazard
Obraniak
Obraniak
De Melo

Opis:
Lille dosc szybko objelo prowadzenie i prowadzilo gre to konca pozwalajac druzynie z grecji strzelic 2 gole a wlasciwie jeden bo drugi byl samobojem. dzieki i powo dalej

Bohater spotkania:
Obraniak - tee jego strzaly z daleka tongue.gif

arczi333

ArcziCzubinio

Screeny:

Strzelcy:

GIGNAC
Opis:
Mecz pod dyktando ekipy z Angli ale to gola dał Ziemniak Anglicy po obijali bramke Mandany chyba ze 4 słupki były ale sie wyugrało dszieki

Bohater spotkania:
Mandana za zaczarowanie bramki

radek93

Radek93Tomaszek

Screeny:

Strzelcy:
Luiz Adriano
Hubschman

Opis:
Dobry mecz ,dużo strzałów ,szybkie tempo .Ciekawe widowisko zakończone moim zwycięstwem dzięki 2 kapitalnym bramkom. Dzieki i powodzenia dalej .

Bohater spotkania:

Cała ekipa z Doniecka za awans do kolejnej rundy.
Tomek93

Tomek93Radek94

Screeny:
Nie ma

Strzelcy:
Huntellar
Jurado
----
----
Opis:
Kolegę proszę o potwierdzenie wyniku i podanie strzelców. Wyrównany mecz, co można więcej powiedzieć. Wywalczony awans Shachtara.

Bohater spotkania:
Brak

Boby1908

Boby1908WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Kiessling
Kiessling
Sidney Sam
Balotelli
Balotelli
Balotelli
Dzeko
Aguero
Nasri
Opis:
Mecz całkowicie nieudany. Ogólnie myślę, że WKSRKS był do ogrania, ale o zwycięstwie City zdecydowała forma piłkarzy z Niemiec (a dokładniej jej brak) W rewanżu nie miał formy żaden bramkarz i postwiłem niejakiego Leno - to był największy błąd. Co strzał w światło bramki to gol dla City.Mecz bardzo wyrównany, ale tym razem cieszyli się Anglicy. Dzięki za mecze i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

czubinho

CzubinhoArczi

Screeny:

Strzelcy:
Giggs
Valencia
Rooney
Remy

Opis:
Manchester podłamany wyjazdową porażką w 1 meczu z Olympique szybko zapomniał o problemach, bo już w 3 minucie kunszt strzelecki pokazał najstarszy zawodnik na boisku, Ryan Giggs. Znakomity strzał z bocznego sektora boiska przelobował Mandandę i straty odrobione. W 36 minucie kibice zasiadający na Old Trafford ponownie wstali z krzesełek, gola po dośrodkowaniu nikogo innego jak Ryana Giggsa wykończył Valencia i było 2-0. Kilka minut później niezdecydowanie Vidica wykorzystał Remy, pakując piłkę po dośrodkowaniu skrzydłowego Francuzów. Do przerwy to Marsylia cieszyła się z korzystnego wyniku. Druga połowa bardzo podobnie jak 1 mecz na wyjeździe, dużo słupków, dobra dyspozycja Mandandy,... do czasu kiedy to bardzo ładnym strzałem popisał się Hernandez, piłka odbiła się od jednego potem od drugiego słupka i wyszła w boisko, jęk zawodu na trybunach aż tu nagle Wayne Rooney dobiegł do piłki i dopełnił formalności. 3-1 dla Diabłów. Ataki OM nie dały upragnionej bramki i to ManUtd awansuje do kolejnej rundy. Dzięki, pozdroo

Bohater spotkania:
Ryan Giggs

WYNIK DWUMECZU:
3-2
JustMe1987

JustMe1987Rybson

Screeny:

Strzelcy:

Ribery
Fabio Simplicio
Robben

Opis:

Fajny zaciety mecz z okazjami po obu stronach chociaz minimalnie lepszy byl zespol gospodarzy zreszta co idealnie oddaje wynik meczu. Kilka sytuacji w ktorych bardzo dobrze zachowal sie bramkarz Romy i poprzeczki, slupki stawaly na drodze pilki uderzanej przez pilkarzy bayernu. Mecz czysty jednak gole wpadaly jakies takie niemrawe a sytuacje z pieknymi strzalami nie znajdowaly finalu w siatce..

Bohater spotkania:

Nikt sie nie wyroznil..

Rybson

RybsonJustMe

Screeny:

Strzelcy:
Borriello

Van.Buyten

Opis:
Fajna przygoda z Romą dobiegła końca... najgorsze jest to że miałem kupę szczęścia w tym meczu. nie byłem napewno faworytem przed Romą stał wielki Bayern z paką mega gwiazd... statystyki sa takie jakie są nie miałem okazji jak jakąs miałem to wykorzystałem... starałem się bronić ale wszystkiego się nie obroni.. tym bardziej nie obroni się przed kompem..;/
a bramka na wagę awansu pada w takich sytuacjach...
http://www.youtube.com/watch?v=RA1MgFo9qzM
no nic się już nie zrobi. bardzo fajnie mi się nimi gra ale jak nie ma formy wśród piłkarzy to nie da się nic ugrać przeciwko takiemu klubowi... po tym jak padąła ta magiczna bramka straciłem nadzieje... i tak z raju czyli 1/4 spadam do piekła:D czyli pożegnanie z LM

graty, powo dalej!

Bohater spotkania:
brak

Milerinho
CYTAT(Rybson @ Feb 18 2012, 20:56) *

RybsonJustMe

Screeny:

Strzelcy:
Borriello

Van.Buyten

Opis:
Fajna przygoda z Romą dobiegła końca... najgorsze jest to że miałem kupę szczęścia w tym meczu. nie byłem napewno faworytem przed Romą stał wielki Bayern z paką mega gwiazd... statystyki sa takie jakie są nie miałem okazji jak jakąs miałem to wykorzystałem... starałem się bronić ale wszystkiego się nie obroni.. tym bardziej nie obroni się przed kompem..;/
a bramka na wagę awansu pada w takich sytuacjach...
http://www.youtube.com/watch?v=RA1MgFo9qzM
no nic się już nie zrobi. bardzo fajnie mi się nimi gra ale jak nie ma formy wśród piłkarzy to nie da się nic ugrać przeciwko takiemu klubowi... po tym jak padąła ta magiczna bramka straciłem nadzieje... i tak z raju czyli 1/4 spadam do piekła:D czyli pożegnanie z LM

graty, powo dalej!

Bohater spotkania:
brak

statystyki strzalow ;o szacunek Just !
wesoly89

wesoly89Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Pavlyuchenko
Defoe
Necid

Opis:
Typowy mecz walki.. Spurs odrobili tylko jedną bramke z 1 meczu... niestety to za mało... dzieki i powo dalej

Bohater spotkania:
oba zespoly zasluguja na to wyroznienie

kksm

kksmEdi092

Screeny:

Strzelcy:
Alexis Sanchez
Vertonghen
Bulykin
El Hamdaoui
Xavi
Messi
El Hamdaoui
Pedro

Opis:
Wyrównany mecz z lekką przewagą Ajaxu, który naprawdę dobrze operował piłką. Masa sytuacji z jednej i z drugiej strony. Rewanż zapowiada się ciekawie.

FAIR PLAY

Man of the match:

Pedro - uratował wynik dający większe szanse w rewanżu.

kksm
Jako, że Ediemu coś się nie spieszy, a lukasz chciałby ruszyć z kolejną rundą to wpisuje tak na szybko:

Edi092kksm

Strzelcy:
Iniesta
Bulykin
Messi
Iniesta

Opis:
Bardzo wyrównany spotkanie. Barcelona wykorzystała jednak więcej sytuacji co dało jej awans do kolejnej rundy.

FAIR PLAY

Man of the match:[/b]

Iniesta - bardzo dobry mecz. Poprowadził Barce do zwycięstwa.

KOD
AKTUALKA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.