Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 | 09.02 - 19.02 | kolejki 12-15
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Kolejka 12
WKSRKS (Ruch Chorzów) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 2-1
Boby (GKS Bełchatów) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 5-2
piecia1990 (ŁKS Łódź) - Nalep (Polonia Warszawa) 3-4
DonKryst (Wisła Kraków) - zibii75 (Podbeskidzie) 4-1
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - Edi (Bogdanka Łęczna) 2-4
Wolrid (Cracovia Kraków) - Ogryz (Warta Poznań) 1-2
Ferat (Jagiellonia Białystok) - witu (Legia Warszawa) 5-5
lukasz44 (Lech Poznań) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 2-2
Szymson (Korona Kielce) - Milerinho (Widzew Łódź) 1-1

Kolejka 13
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - Boby (GKS Bełchatów) 3-2
WKSRKS (Ruch Chorzów) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 3-0
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - DonKryst (Wisła Kraków) 0-4
Nalep (Polonia Warszawa) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 1-3
zibii75 (Podbeskidzie) - Wolrid (Cracovia Kraków) 1-2
Edi (Bogdanka Łęczna) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 2-2
Ogryz (Warta Poznań) - lukasz44 (Lech Poznań) 2-4
witu (Legia Warszawa) - Szymson (Korona Kielce) 3-0
stalowka84 (Górnik Zabrze) - Milerinho (Widzew Łódź) 2-3

Kolejka 14
piecia1990 (ŁKS Łódź) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 0-0
DonKryst (Wisła Kraków) - Boby (GKS Bełchatów) 5-1
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 2-2
Wolrid (Cracovia Kraków) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 2-2
Ferat (Jagiellonia Białystok) - Nalep (Polonia Warszawa) 2-2
lukasz44 (Lech Poznań) - zibii75 (Podbeskidzie) 1-1
Szymson (Korona Kielce) - Edi (Bogdanka Łęczna)
3-1
Milerinho (Widzew Łódź) - Ogryz (Warta Poznań) 4-2
stalowka84 (Górnik Zabrze) - witu (Legia Warszawa) 1-5

Kolejka 15
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - DonKryst (Wisła Kraków) 4-3
piecia1990 (ŁKS Łódź) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 2-1
Boby (GKS Bełchatów) - Wolrid (Cracovia Kraków) 4-1
WKSRKS (Ruch Chorzów) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 6-1
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - lukasz44 (Lech Poznań) 3-3
Nalep (Polonia Warszawa) - Szymson (Korona Kielce) 0-3
zibii75 (Podbeskidzie) - Milerinho (Widzew Łódź) 1-4
Edi (Bogdanka Łęczna) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 5-3
Ogryz (Warta Poznań) - witu (Legia Warszawa) 2-3

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują
odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde
ostrzeżenie.
zibii75
15. kolejka
zibii75Milerinho

Screeny:

Strzelcy:
Sikora
Grzelczak
Dudu Paraiba
Dzalamidze
Okachi

Opis:
W tym meczu Podbeskidzie w każdym aspekcie gry było słabsze, biegowo fizycznie i technicznie, ogólnie miałem odczucie jak by zawodnicy Janosików mieli do każdej nogi doczepione po 10 kilo. Zero satysfakcji z gry poprostu marazm i bezradność każda akcja zakonczona odebraniem piłki brak szybkości i pozamiatane,

Bohater spotkania:

zibii75
13. kolejka
zibii75Worlid

Screeny:

Strzelcy:
Demjan
van der Biezen
Ntibazonkiza

Opis:

Jak dla mnie wynik berdzo do bani, piłkarze Cracovi oddali 1 celny strzał w 1 połowie i to odrazu zamienili na gola, Janosiki mieli chyba ze 3 sytuacje sam na sam i dupa z tego, ogólnie mecz na remis lecz kolega bardziej skuteczny. Sikora znowu na szaro.
Bohater spotkania:

Edi092
13 kolejka
EdiFerat

Screeny:

Strzelcy:
Nildo
Nildo
Kupisz
Rasiak

Opis:
Miałem chrapke na wygranie tego meczu i wszystko szło w dobrym kierunku Ferat atakował Bogdanka się dzielnie bronila i cenny remis Jagieloni dał niezawodny Rasiak ! dzięki za mecz

Bohater spotkania:
Nikt sie nie wyróżnił

15 kolejka
EdiStalówka

Screeny:

Strzelcy:
Zahorski
Zahorski
Zahorski
Bartoszewicz
Nildo
Nildo
Paluchowski
Pesir

Opis:
Szybki,ladny meczyk dla oka z początku Stalowy miał przewage i Zahorski otorzył wynik spotkania,dalej to już strzelanie Bogdanki którzy beskarnie wykorzystywali błędy w obornie i nieporadność bramkarza w efekcie najwyższa wygrana jak dotychczas w lidze. Dzięki za mecz

Bohater spotkania:

BOGDANKA
Boby1908
15 kolejka
Boby1908Worlid

Screeny:

Strzelcy:
Kosowski
Kosowski
Marcin Zewlakow
Wrobel
Suvorov

Opis:
Wyrównany mecz. Goście atakowali , ale to co robili napastnicy cCracovii woła o pomstę do nieba. Sprawdziło się porzekadło, że niewykorzystane sytuację się mszczą. Dzięki i do rewanżu.

Bohater spotkania:
Kosowki

Milerinho
14 kolejka
MilerinhoOgryz

Screeny:

Strzelcy:
Zigajevs
Zigajevs
Oziebala
Budka

Gajtkowski
Gajtkowski

Opis:
Pierwsza polowa to wymiana ciosow i spora nieskutecznosc Widzewa lecz do przerwy mamy 1-2 dla Warty w drugiej Widzew zdominowal gosci i odrabia jedna bramke strzela jeszcze dwie i juz gra na wielkim luzie w dalszym ciagu nie dajac odetchnac obronie Warty w jednej z akcji prawie udalo sie Zigajevsowi wejsc do bramki lecz Szamotulski nie dal sie zaskoczyc. POZDRO biggrin.gif

Bohater spotkania:
Zigajevs - strzelec dwóch bramek i bral udzial przy trzeciej.. zdecydowanie MVP meczu.

WKS
15 kolejka
WKSRKSFerat

Screeny:

Strzelcy:
Piech
Piech
Piech
Piech
Jankowski
Olszar
M.Burkhardt

Opis:
Nie powiem, formy mi sprzyjały. Na oko to 3/4 składu było czerwonych i żółtych chyba tylko dwóch graczy miało zielone strzałki. Wszyscy byli świetnie dysponowani czego nie można było powiedzieć o meczu z NiceJokiem. Na dodatek tak jak mówił Ferat przed sezonem, nie zbyt leżą mu Polskie kluby choć pomimo tego trzeba było uważać na każdym centymetrze boiska i nie dać sobie strzelić bramki. Tak też zostało poczynione przez zawodników mojej ekipy, walczyli o każdą piłkę i w końcu nadszedł czas szturmu bramki rywala. Myślę,że szczególnie po drugiej bramce Piech pozostanie zmorą obrońców Jagielloni, ponieważ przechodząc 3-4 rywali zdołał strzelić jeszcze bramkę bramkarzowi Białostoczan. Koncertowy mecz mojej drużyny, lecz nie można też powiedzieć iż Jaga w ogóle nie dochodziłą do sytuacji. Bo miała ich trochę i to poważnych. Jednak "czerwony" dzis Pedjić zdołał 99,9% wyłapać bo raz przechytrzył bo Burkhardt biggrin.gif. Cieszą 3 pkt z silnym rywalem. Mam nadzieje, że te ostatnie mecze i przyszłe będą marszem Ruchu w górę tabeli wink.gif. Dzieki.

Bohater spotkania:

Krótko i na temat - Był dzisiaj niesamowity.
Ferat
14 kolejka
FeratNalep

Screeny:

Strzelcy:
Rasiak
Plizga
Sultes
Bruno

Opis:
Wyrownane spotkanie, zakonczone sprawiedliwym remisem, Jagiellonia pewnie zbliza sie do strefy spakowej:P

Bohater spotkania:
Rasiak! Za udzial.

stalowka84
13 kolejka
Stalowka84Milerinho

Screeny:

Strzelcy:
Golebiewski
samobój
Grzelczak
Grzelczak
Grzelczak

Opis:

Dla graczy zabrzańskiego Górnika potyczka z liderem tej edycji była sprawdzianem czy są stanie walczyć w tym sezonie o najwyższe cele. Po ostatnim gwizdku sędziego cieszyli się goscie ale gospodarze pokozali że są w stanie powalczyć z czołówką. Spotkanie stało na bardzym dobrym poziomie. Sporo było ciekawych akcji i urozmaiconej gry. Była również piękna bramka Gołebiowskiego, którą można zobaczyć w skrócie meczowym. Po pierwszych 30 min Górnik prowadził 2-0. Pod koniec pierszej połowy przy pomocy obrońcy gospodarzy Miler zdobył bramkę kontaktową. W drugich 45 min do bardziej zdecydowanych ataków ruszyli goście, którzy znów przy biernej postawie obronców zdoyli bramkę wyrównującą. Z drugiej strony zabrzanie groźnie kotrataowali i momentami mieliśmy cios za cios. W 80 min spotkania grajacy swój mecz Grzelczak ustalił wynik tego ciekawego widowiska. Gospodarze mieli jeszcze szansę na uratowanie choćby pkt ale ostatnie próby Nakoulmy oraz Tomka Zahorskiego nieznacznie ale minęły bramkę gości.

Najciekawsze akcje tego spotkania: http://www.youtube.com/watch?v=qVCWGVvrVzo...eature=youtu.be

Bohater spotkania:
Piotr Grzelczak- przysłowiowy dzień konia, potrafił się znaleść tam gdize powinien być wink.gif

Nalep
15. kolejka
NalepSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Sobolewski
Jovanovic
Zielinski

Opis:
Mecz mimo wszystko był bardzo wyrównany. Wynik mógł być inny, ale zawodnicy Korony mieli lepiej ustawione celowniki i strzelili trzy ładne bramki. Natomiast gracze stołecznej drużyny pudłowali z każdej pozycji. Tak czy siak, zasłużone zwycięstwo "Złocisto-krwistych".

Bohater spotkania:

Michał Zieliński - obrońcy Polonii mieli problemy z bardzo szybkim napastnikiem Korony.

Boby1908
13 kolejka
Boby1908Tomek93

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Zewlakow
Marcin Zewlakow
Marcin Zewlakow
Dawid Nowak
Samobój
Sobota
Sobota

Opis:
Fajny meczyk.Sporo bramek i zwycięstwo:)Na uwagę zasługuje to,iż Tomek oddał tylko jeden strzał i zdobył dwa gole:)smile.gif Dzięki i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Marcin Zewlakow - zapewnił zwycięstwo gopsodarzom.

Szymson
... kolejka
SzymsonMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Cichos

Panka

Opis:
Moim zdaniem wynik oddaje to co działo się na boisku,wiele okazji z obu stron,były momenty że miler przycisnoł,ale były też takie w których Widzew był w poważnych opałach.Mnie osobiście cieszy remis z tak mocnym rywalem,bo Korona pokazała że potrafi grać z czołowymi drużynami w tej lidze.Dzięki za mecz i powodzenia dalej,pozdro

Bohater spotkania:
Obie drużyny za stworzenie ciekawego spotkania

WKS
12 kolejka
WKSRKSJustme

Screeny:

thx Just, bo ja miałem blackscreena
Strzelcy:
Abbott
R.Grzelak
A. R. Traore

Opis:
Do spotkania z Justem podchodziłem z wielką obawą. Punkty tak samo mi jak i jemu są potrzebne więc to taki meczyk " o 6 pkt" jako dodatkowy smaczek do emocji, które są i tak bardzo duże jeżeli chodzi o nasze mecze wink.gif Można by powiedzieć, iż pod względem widowiska to prawdziwi piłkarze ekstraklasy powinni nam brud z pod przycisków padów wyjmywać, gdyż poziom meczu był naprawdę wysoki. Uważam, że najsprawiedliwszym wynikiem byłby remis, ale zawsze to mimo wszystko skuteczność lub sam pes nas rozlicza z tego i tym razem "konami" uśmiechneło się w moją stronę. Cóż, passa bez porażki nadal trwa i mam nadzieje, że jeszcze troche punktów uzyskam. Dzięki za mecz, liczę na podobne emocje w rewanżu wink.gif

Bohater spotkania:
Nie było takowego, oba teamy zagrały dobry mecz.
WKS
13 kolejka
WKSRKSPiecia

Screeny:

Strzelcy:
Piech
R.Grzelak
Olszar

Opis:
Kolejny mecz bez porażki. Myślę, że kibice powoli wybaczają piłkarzom i ponownie im ufają ;D. Od mocnego uderzenia zaczął Ruch, który już w pierwszej minucie zdobył bramkę a konkretniej Arek Piech. Myślę, że Bodzio nie miał dzisiaj swojego dnia bo wszystkie piłki w niego wybijał na oślep i do jednej z nich doszedł Sebek Olszar. Następnie swoje trafienie dołożył w międzyczasie Rafał Grzelak i z trójkbramkowym prowadzeniem schodzili niebiescy do szatni. Później próba "konsewketnej gry w obronie" czyli mieć szczęście i nie stracić zbyt dużo bramek po głupich błędach udała się po raz pierwszy w sezonie. Dzięki za fajny mecz i do rewanżu smile.gif

Bohater spotkania:
Nikt się jakoś specjalnie nie wyróżnił
Jason Bourne
14 kolejka
Piecia1990Just1987

Screeny:

Strzelcy:
BRAK

Opis:
Mecz pod dyktando Justa, poprzeczka i słupek- to najlepszy opis mecz. Walka w środku pola i dominacja Justa przez cały mecz, nie przyniosło to jednak nic dobrego dla Lechii i spotkanie zakończyło się bezbramkowo. Dzięki i powodzenia Just smile.gif
Bohater spotkania:
Anty bohater- Traore, który kryty był indywidualnie i nie potrafił przebić się przez szczelną obronę.

Ogryz
13 kolejka
OgryzLukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Klatt
Klatt
-----------------------------
Ubiparip
Wojtkowiak
Slusarski
Slusarski
Opis:
Przyszedł czas na kolejny mecz w polskiej Ekstraklasie tym razem w 13 kolejce odbyły się Derby Poznania. Warta Poznań kontra Lech Poznań. Lepiej mecz rozpoczeli Lechici ponieważ już w 9 minucie po bramce Ubiparipa objeli prowadzenie. Jednak Warta nie zamierzała się poddawać i Klatt w 2 min strzelił 2 bramki i wyprowadził Warte na prowadzenie. W 35 minucie krótko rozegrany rzut rożny Wojtkowiak w polu karnym strzela w okienko bramki Szamotulskiego nie dając mu żadnych szans. Do przerwy 2-2. Po przerwie na pierwszgo gola kibice czekali do 58 minuty kiedy to Ślusarski strzelił bramkę na 3-2. W 79 minucie jeszcze raz Ślusarski strzela do bramki Szamotulskiego pozbawiając piłkarzy Warty na jakiś dorobek punktowy w tym spotkaniu. Lech wygrywa to spotkanie 4-2. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Bartosz Ślusarski - Strzelec 2 bramek najpierw wyprowadził Lechitów na prowadzenie 3-2, a potem dobił Warte.

15 kolejka
OgryzWitu

Screeny:

Strzelcy:
Sasin
Samobój
------------------------------
Kucharczyk
Efir
Efir
Opis:
Kolejne trudne spotkanie przed piłkarzami Warty ponieważ musieli się oni zmierzyć z Warszawska Legią. Początek spotkania dość niespodziewanie lepiej rozpoczeli piłkarze Warty, jednak to goście zdobyli 1 bramkę złe podanie Szamotulskiego przejmuje Kucharczyk i strzela do pustej bramki dając prowadzenie Legi. W 19 minucie Sasin wychodzi sam na sam ze Skabą i doprowadza do wyrównania kilka chwil później i mamy 2-1 dla Warty dośrodkowanie z rzutu rożnego zawodnik Warty uderza w poprzeczka ta odbija się od plecków Skaby i wpada do bramki. W 26 minucie Efir doprowadza do remisu sprytnym strzałem obok Szamotulskiego. Tuż przed przerwą Efir strzela kolejnego gola dla Legii i wyprowadza na prowadzenie Legionistów 3-2. Po przerwie było kilka okazji. Wyśmienitą okazję miała Warta, ale Sasin nie wykorzystał karnego, a w doliczonym czasie gry Legia dostała karnego, ale Szamotulski obronił. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Michał Efir - Młody napastnik godnie zastąpił Ljuboje i Hubnika.

JustMe1987
15. kolejka

JustMe1987DonKryst

Screeny:

Strzelcy:

Lukjanovs
Lukjanovs
Lukjanovs
Lukjanovs
Iliev
Małecki
Jirsak

Opis:

Swietny mecz jokera! 3. w hierarchii napastnikow z Gdanska udowadnia ze zielona murawa to dla niego bardziej naturalne srodowisko niz wygodna lawka rezerwowych. Do meczu podszedlem z respektem przed rywalem o ogromnym potencjale i silnej kadrze. Jednak uspokoilo mnie nieco to co zobaczylem w pierwszych minutach meczu. Mianowicie - swietne odbiory i wprowadzanie pilki do gry przez Surme oraz wszedobylskosc Lukjanovsa. Mecz mogl sie skonczyc wieksza roznica goli ale jak wiadomo ja rzadko kiedy mierze w mechaniczna demolke takze kibice obu druzyny mieli wiele powodow do radosci dzieki otwartej i fantazyjnej grze. Dzieki za swietna atmosfere i do zobaczenia w Krakowie!

Bohater spotkania:

@=>Ivans LUKJANOVS

Trzecie pelne spotkanie łotysza i 4 trafienia. W sumie 8 oczek na koncie co daje srednia 2,67 na mecz!
Witu
13 kolejka
WituSzymson

Screeny:
niestety tylko jeden, ponieważ ja nie zrobiłem, a szymson posiada tylko jeden screen ;/

Strzelcy:
Kucharczyk
Kucharczyk
Kosecki
Opis:
Meczy zdecydowanie pod dyktando Legionistów, którzy od początku przejęli inicjatywę w tym meczu, dwa ładne gole strzelił Kucharczyk ( nie nagrałem ;/ ) 1 gol to ładny strzał z woleja z 16 metrów, bramkarz nawet nie drgnął a drugi strzał to piękne uderzenie z 30 metrów, w koncówce swojego gola dołożył jeszcze Kosecki i skończyło się na 3 : 0. Dzięki za mecz i powo dalej.
Bohater spotkania:
Michał Kucharczyk

Strzelca dwóch pięknych bramek w tym meczu
Wolrid
14 kolejka
WolridTomek93

Screeny:

Strzelcy:
M.Bartczak
Ntibazonkiza

Socha
Cwielong

Opis:
Wynik spotkania można uznać za sprawiedliwy, obie ekipy miały duży sytuacji pod bramkowych. Jestem jednak z lekka rozczarowany, raz że nie strzeliłem karnego, dwa nie wykorzystałem kilka stuprocentowych sytuacji. Zresztą zaczynam dochodzić do założenia, ze mecz w którym Niedzielan w sytuacji sam na sam nie pierdyknie se ponad bramką, jest dla niego meczem nie udanym. Dzięki za fajny meczyk i powodzenia.

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił

12 kolejka
WolridOgryz

Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan

Piotr Reiss
Piotr Reiss
Opis:
Ciężko jest mi ocenić wynik spotkania. Czy był on sprawiedliwy czy nie. Pierwsza połowa należała minimalnie do Warty, szybkie kontry, dużo strzałów i zagrożenia. Nie udało się jednak Poznaniakom nic strzelić. Druga połowa, to już dominacja Cracovii, strzelona jedna bramka za sprawą Niedzielana. No cóż, jednak moi obrońcy musieli coś zepsuć. Dwa oddanie piłki za darmo Reissowi, który takich sytuacji nie marnuje.

Bohater spotkania:
Piotr Reiss - Popularny "Reksio" pokazał swój instynkt strzelecki i nie zadał dwa nie miłosiernie bolące ciosy.

JustMe1987
13. kolejka

JustMe1987Boby1908

Screeny:

Strzelcy:

A. R. Traore
Dawid Nowak
Marcin Zewłakow
Tadic
Bajic

Opis:

Mecz zmarnowanych sytuacji. Wygralem bo moi pilkarze zmarnowali ich mniej. Nie mniej jednak Tadic na koncie powinien miec hat tricka a Boby o jednego gola wiecej. Warto podkreslic ze rywal zagral calkiem zroznicowana akcje rozgrywajac rzut rozny na krotko i pozwolil tym samym strzelic Dawidowi Nowakowi bramke meczu. Kontuzjogenny snajper wpakowal pilke z ostrego kata do bramki gdansczan. Dziwne bylo to spotkanie bo w pierwszej polowie to ja przewazalem a rywal strzelal natomiast drugie trzy kwadranse to lepsza gra przyjezdnych natomiast gole gospodarzy. Punkty z silnym rywalem bardzo ciesza. Oby magia wlasnego boiska dzialala przez caly sezon!

Bohater spotkania:

@=>Marko BAJIC

Serb zachowal zimna krew w decydujacej fazie meczu jak przystalo na pilkarza z Balkanow.
Jason Bourne
12 kolejka
PieciaNalep
Screeny:

Strzelcy:
Mięciel
Saganowski
Saganowski

Cani
Cani
Cani
Trałka

Opis:
Mecz ciekawy jak na ligę polską, jednak lepiej zagrała Polonia i to ona zasłużenie wygrała. Mecz obfitował w sytuacje podbramkowe, o czym świadczy liczba strzałów. Odrodzenie Nalepa!

Kartki/Kontuzje:
-

Man of the match:

Polonia, która zagrała w końcu na 3 pkt.

Jason Bourne
15kolejka
PieciaNicejoke
Screeny:

Strzelcy:
Łukasiewicz
Saganowski

Abwo

Opis:
Zwycięstwo 2-1 w naprawdę ciężkich bojach- nicejoke zmiażdzył mnie w 2 połowie. Pierwsza połowa dla mnie, druga zdecydowanie dla przeciwnika, któremu tego dnia szczęście nie dopisało. Dziś ja miałem szczęście, w następnym meczu może mieć przeciwnik.

Kartki/Kontuzje:
-

Man of the match:

ŁKS- za walkę do końca i szczęście.
lukasz44
14 kolejka
lukasz44
zibii75

Screeny:

Strzelcy:
Tonev
Zaremba

Opis:
Ciekawe spotkanie, ładniutki gol Toneva po pięknej akcji zespołu i szybka odpowiedż Zaremby który strzelił praktycznie w pustą bramkę bo żle wyczułem zamiary rywala i poszedłem nie w tą stronę co trzeba...
Obie strony miały szanse na wygraną, klarowniejsze sytuacje co prawda mieli gracze Lecha ale cóż z tego skoro obrona Podbeskidzia była dziś jak mur.
Do rewanżu. thx.

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił.
Nalep
13. kolejka
NalepNiCejOke

Screeny:

Strzelcy:
M. Traore
Cani
Sernas
Galkevicius

Opis:
Wyrównany mecz z dużą ilością sytuacji podbramkowych. Dzisiaj pod bramką skuteczniejsi byli goście, którzy strzelili trzy bramki. Natomiast Polonia jak co mecz goniła wynik już od początku i udało się strzelić tylko jedną bramkę. Cani to jedyny zawodnik, który jest ciągle w formie, a ten gol był jego dziesiątym w tym sezonie. Co innego można powiedzieć o piłkarzach Zagłębia, którzy rozpracowali defensywę gospodarzy. W zespole gości wszyscy grali na równym poziomie, a przede wszystkim byli kolektywem.

Bohater spotkania:
Cały zespół Zagłębia Lubin

niCejOke
14 kolejka
niCejOkeWKSrKS

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas

Jankowski
Szyndrowski

Opis:
Mecz zremisowany przez gospodarzy szczęśliwie. To Ruch miał więcej sytuacji podbramkowych. Zaglebie strzelalo z dystansu. Wynik nie oddaje meczu. dzięki i powo dalej

Bohater spotkania:
SERNAS

Kolejny znakomity występ Litwina dający remis miedziowym!!!
Ferat
12 kolejka
FeratWitu

Screeny:

Strzelcy:
Vrdoljak
Ljuboja
Hubnik
Hubnik
Hubnik
Rasiak
Kupisz
Cetkovic
Cetkovic
M.Burkhardt

Opis:
Meczyk rozgrywany na raty, klasyk dla ligi polskiej, dużo bramek, śmiechu i kuriozalnych sytuacji, także pięknych bramek:)

Bohater spotkania:
Kuciak i Słowik - herosi.

Tomek93
... kolejka
Tomek93Donkryst

Screeny:

Strzelcy:
Boguski
Iliev x2
Genkov

Opis:
Chyba jeszcze nie wstawiłem. Ostre baty od Wiślaków 4:0 mówi samo za siebie. Dzięki i powo dalej.

Bohater spotkania:
Iliev

donkryst
12 kolejka
DonKrystzibii75

Screeny:

Strzelcy:
Biton
Małecki
Iliev
Dancik (samobój)
Sikora

Opis:
Dobre spotkanie, w którym znaczną przewagę już od pierwszych minut osiągnęła Wisła, nie pozwalając na zbyt wiele graczom z Bielska-Białej. Dwa szybko strzelone gole w dodatku szybko podcięły im skrzydła. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

donkryst
14 kolejka
DonKrystBoby

Screeny:

Strzelcy:
Sobolewski
Melikson
Biton
Genkov
Boguski
Dawid Nowak

Opis:
Początek spotkania, pierwsza akcja dla Bełchatowa, Dawid Nowak dośrodkowuje piłkę ze wślizgu, Pareiko popełnia katastrofalny błąd i puszcza piłkę między sobą a słupkiem, a ta wpada do bramki. Gorszego scenariusza kibice Wisły nie mogli sobie wyobrazić. Na szczęście w późniejszych minutach Krakowianie zaczęli już grać na miarę swoich możliwości i zaaplikowali rywalom aż 5 bramek, nie tracąc żadnej. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Sobolewski - dał znak do odrabiania strat, strzelając bramkę na 1:1

stalowka84
14 kolejka
Stalowka84witu

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja
Ljuboja
Ljuboa
Nakoulma
Efir
Ljuboja

Opis:

Spotkanie mogło by się wydawać po wyniku że było zdominowane przez gości. Jendak rzeczywiście był to wyrównany mecz w którym gospodarze byli równorzędnym przeciwnikiem dla wyżehj notowanego przeciwnika. Goscie mieli w swoich szeregach mającego dzień konia Ljuboje który w pojedynke wygrał to spotkanie smile.gif. Dzięki za meczyk powodzenia dalej

Bohater spotkania:
Danijel Ljuboja - motor napędowy i najlepszy gracz "legionistów"

Tomek93
19 kolejka
Tomek93Łukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Rudnevs x2
Omar Diaz x2
Sobota
Stilic

Opis:
Zacięty mecz. 2 bramki w doliczonym czasie gry. mnóstwo emocji i sporo dobrej gry. Dziękówa i powo dalej.

Bohater spotkania:
Diaz z Rudnevsem - zapewnili kibicom wiele emocji w tym meczu.

lukasz44
12 kolejka
lukasz44Stalówka

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Gołebiewski
Kwiek
Rundev

Opis:
Fajne spotkanie, na pewno nie zabrakło najważniejszego czyli emocji. Ciągłe ataki obu ekip stworzyły fajny spektakl okraszony czterema golami. Skończyło się wynikiem remisowym co jest dla mnie chyba dobrym wynikiem bo było blisko aby nie wykorzystane setki Ubiparipa i Rudneva przy stanie 1-1 zemściły się na mnie konsekwencją porażki..

Zdecydowanym anty-bohaterem Marcin Kamiński z Lecha, ciągle widziałem w nim ostoję swojej ekipy jednak w tym meczu nie wytrzymał psychicznie. Popełnił 3-4 Karygodne jak dla stopera błędy (jeden to zabawa w polu karnym i podanie do Kwieka w którym ten strzela gola) i w końcówce ze strachu że przez niego padnie kolejny gol zszedł z boiska...
Dzięki, powo dalej, spodziewałem się trudnego meczu i cieszę się że passa bez porażki u siebie nadal trwa smile.gif

ANTY Bohater spotkania:

Kamiński - dotychczas grał bardzo pewnie, dziś sprezentował gola Kwiekowi, po prostu był 12 zawodnikiem Górnika...
niCejOke
12 kolejka
nIceJokeEdi

Screeny:
Niestety nie wiem czemu ale nie mam....

Strzelcy:
Nildo
Nildo
Nildo
Renusz

Sernas
Sernas

Opis:
Troche zlekceważyłem Bogdanke i Ediego. i poniosłem pełna konsekwencje tego. edi mnie rozjechał dosłownie. ogromny szacunek dzięki i powo dalej..

Bohater spotkania:
B O G D A N K A

Znakomity występ całego zespołu a wisienka na torcie jest na pewno NILDO

Szymson
14 kolejka
SzymsonEdi

Screeny:

Strzelcy:
Cichos
Korzym
Korzym

Oziemczuk

Opis:
Dośc ciekawe spotkanie udaje sie wygrać i to cieszy,ciężar gry na siebie wzioł Korzym i udokumentował swój dobry występ dwoma golami,dzieki za mecz pwodzenia dalej,pozdro

Bohater spotkania:
Korzym za 2 zdobyte gole

KOD
AKTUALKA STRZELCOW I 1 POSTU
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.