ftomekk
Oct 23 2004, 20:15
Grajac w WE najczesciej robilem to na GSV ,sega 2 lub salesine.
Od dwoch dni mam na tych serwach bardzo duze pingi -powyzej 200.Wczesniej mialem ok30-90.Pozostaje zatem SAT ,lecz tam zazwyczaj jest pusto.Macie jakis pomysl odnosnie tak duzego wzrostu pingow??Jak jest u Was ??
sir_Hero
Oct 23 2004, 21:43
Moze jakies adware(czy jak to sie tam zwie) ci sie zainstalowalo. Znaczy te szpiegujace i inne brudy.
ftomekk
Oct 24 2004, 09:44
Nie sadze,bardzo regularnie czyszcze system.
Jeszcze jakies pomysly??
lazy_bum
Oct 24 2004, 14:53
A to siec osiedlowa? Lacze jest w jakis sposob dzielone? Masz je tylko dla siebie (np. modem ;-) ?
Jezeli to dzielone lacze to moze przybylo uzyszkodnikow, a najlepiej zapytac admina. Jezeli nie jest to dzielone lacze to... zadzwonic na Blekitna Linie? :-D
ftomekk
Oct 24 2004, 15:57
Mam łacze z Multimedia.
Przed chwila zauwazylem rowniez,ze polskie serwery chodza tak jak poprzednio tzn.np sat.jest OK.
Zrobilem test predkosci lacza i przy wczytywaniu polskich stronek jest ok.tzn ok 100 natomiast na np.francuskich stronach jest tylko 60 kb/s.
Pojecia nie mam co sie stalo.
Kamilo
Oct 24 2004, 16:38
jak sie robi test predkosci lacza? bo moj kumpelma problem z graniem po necie... gdy gramy to gra co jakies 10 sekund mniejwiecej sie zacina... normalnie gra idzie bez lagow ale sie przcukna tak jakby co pare sekund i juznie wiem co moze byc przyczyna tego... robil juz formata, skanowal kompa , dzownil nawet do dostawcy internetowego ale oni mu powiedzieli ze sygnal dochodzi 100 % , co moze byc przyczyna tych "lagòw"?
P.S sory za rozmycie
ftomekk
Oct 24 2004, 16:52
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.