Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualne składy do PES 4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
iras
Aktualny OPT wszystkie transfery na dzień 10 Sierpnia.Baza jest OPT wydane przez Wolfa z statystykami z FM-a
Pisac swoje propozycje ulepszenia.
http://rapidshare.de/files/3890150/folder1.rar.html
qazwsx
Iras skąd ty wytrzasnąłeś od wolfa aktualnego option fila ?? Zaraz przetestuje i mam nadzieje że będzie dobry biggrin.gif
Doberman90
wielkie ci dzieki za to
Doberman90
szkoda tylko ze niema tam uaktualnienia do ligi polskiej sad.gif
iras
QUOTE(Doberman90 @ Aug 12 2005, 09:06:46)
szkoda tylko ze niema tam uaktualnienia do ligi polskiej sad.gif
[right][snapback]32221[/snapback][/right]

Lige Polska ciezko bedzie zrobić bo nie ma duzo zawodnikòw.Samemu by trzeba robic statystyki zawodnikom z nizszych lig
bzykers28
witam gram już 7 lat ale nigdy nic nie modyfikowałem...moglibyście napisać co mam zrobić jeżeli już mam tego patcha? PROSZ
lualua
pytanko: co to za plik z rozszerzeniem .ep4 ?
cambel
A ten wolf to do jakiego patcha jest
qazwsx
QUOTE(Boski1985 @ Aug 12 2005, 12:42:54)
A ten wolf to do jakiego patcha jest
[right][snapback]32245[/snapback][/right]

Mi sie wydaje że to jest jakaś beta Wolfa ale niewiem skąd to Iras wytrzasnął.
Adi
moim zdaniem te statystyki są podobne do statow z patcha Ultimate-Fix
iras
QUOTE(Adi @ Aug 12 2005, 14:12:55)
moim zdaniem te statystyki są podobne do statow z patcha Ultimate-Fix
[right][snapback]32251[/snapback][/right]

Sam przenosiłem transfery.Mòj OPT własnie jest na bazie patcha Wolfa Ultimate-Fix
lualua
Iras, prosze powiedz. Co to jest ten drugi plik w folder1 z OPTem, ten z końcòwką ep4???
iras
QUOTE(lualua @ Aug 12 2005, 14:41:18)
Iras, prosze powiedz. Co to jest ten drugi plik w folder1 z OPTem, ten z końcòwką ep4???
[right][snapback]32254[/snapback][/right]

To jest zwiazane cos z statystykami z FM-a

QUOTE(bartosz05 @ Aug 12 2005, 15:42:34)
cool.gif  biggrin.gif Davidsa z Interu do Totenhamu nie przeniosłeś ale zajefajny pacz dzięx :)tego mi brakowało bo option file mi sie skasował
user posted image a kto to jest ale musi Fenomen  rolleyes.gif
[right][snapback]32258[/snapback][/right]

Dla Davidsa brakło miejsca w Totenhamie jak wròce z wakacji poprawie to.
Ja nie robiłem statystyk to Wolf smile.gif
BartekRym
Jezu jak to możliwe żeby on miał 109 defence?!
majkelinho
iras, a moglbys zrobic aktualizacje skladòw do Obsession Patch?

i jeszcze jedna sprawa: jak probuje stworzyc plik "para_we8" z save tego Obsession Patch to wyskakuje mi błąd i pisze "para_we8.bin won't accept created players in national squads", klikam "OK" wyskakuje "Unable to write file" i tak stworzony plik para_we8 wazy 0 kilobajtow i po zaladowaniu go do gry ta nie uruchamia sie sad.gif

moze mi ktos pomoc?
_DEVIL_
QUOTE(majkelinho @ Aug 13 2005, 17:22:57)
iras, a moglbys zrobic aktualizacje skladòw do Obsession Patch?

i jeszcze jedna sprawa: jak probuje stworzyc plik "para_we8" z save tego Obsession Patch to wyskakuje mi błąd i pisze "para_we8.bin won't accept created players in national squads", klikam "OK" wyskakuje "Unable to write file" i tak stworzony plik para_we8 wazy 0 kilobajtow i po zaladowaniu go do gry ta nie uruchamia sie sad.gif

moze mi ktos pomoc?
[right][snapback]32337[/snapback][/right]

ja tak mialem jak robilem sklad wisly!!!!!!
poprostu nie mozesz robic nowego zawodnika i przenosic go do druzyny w pes edit!!!!!
albo inaczej ...mozesz zrobic ale nie nadpisuj para!!!!pozdro
majkelinho
QUOTE(devil905 @ Aug 13 2005, 18:18:55)
ja tak mialem jak robilem sklad wisly!!!!!!
poprostu nie mozesz robic nowego zawodnika i przenosic go do druzyny w pes edit!!!!!
albo inaczej ...mozesz zrobic ale nie nadpisuj para!!!!pozdro
[right][snapback]32340[/snapback][/right]

kurcze juz wszystkiego probowalem i nic, nawet jak zaladuje do edytora save i nie zmienie nic, a pozniej proboje zrobic te para_we8 tez wyskakuje to gowno sad.gif

a moglbys mi swojego option file podesłac?
[email protected]
piwlak
Ma ktos uaktualnienie składòw do ligi polskiej??:/Nie musza byc benjaminkowie zrobieni
Wystarczą skłądy do tych druzyn ktore są
Kuba133
siemka jestem tu nowy i w pes 4 gram od niedawna i jeszcze w takich sprawach kuleje jak wgrac tego option file i jakim programem i jak podmienic stroje w pesie??
kucharz
Option file skopiuj do folderu "save" tam gdzie masz zainstalowana gre.......a jesli chodzi o stroje to proponuje sciagnac sobie Obssesion patch,tam bezproblemu zaaplikujesz dodatek (w tym takze nowe stroje) pozdro
Kuba133
dzieki ale jak chce sciagnac tego patcha to mi sei niechce sciagnac poda ktos linka ??
TeDi
Może dlatego, że zostały zrobione w EDIT MODE.
dajenda
Moze mi ktos powiedziec jak to zrobic zeby dobrze bylo ,podmienilem ten caly folder 1 w folderze z gra w save ,zapytalo mnie czy podmienic wszystko i wybralem ok.Wszedlem do gry i sklady mam takie same a na dodatek twarze sie pozmienialy strasznie ,ustawienia tez mi sie pozmenialy ale sklady nic a nic.Czy to trzeba potem cos w edit option file pozmienica czy jak to zrobic?????

Chcialem dodac ze mam zainstalowany patch ligi polskiej .
Dj_Dario
Ma moze ktos innego option-file z aktualnymi transferami i w miare dobrymi statystykami zwodnikow?? pozdrawiam i czekam na link tongue.gif
dajenda
Podmienilem te dwa pliki co sa w tym sciagnietym zrarownym pliku folder 1 i dalej mam stare sklady ,no nie wiem figo dalej w realu ,nikogo nowego w realu nie ma ani robinho ani j. baptista ,moze mi ktos pomoc jak to zrobic??

juz wszystko jest dobrze ,poprostu zle robilem
bzykers28
Wszystko jest super tylko mam pytanie jak zrobić żeby R O B I N H O # 10 był w Realu? Jest w reprezentacji jednak nie wiem jak go przeniesc do klubu sad.gif
Pomozecie? biggrin.gif
Pocker
QUOTE(bzykers28 @ Aug 18 2005, 15:23:01)
Wszystko jest super tylko mam pytanie jak zrobić żeby  R O B I N H O # 10  był w Realu? Jest w reprezentacji jednak nie wiem jak go przeniesc do klubu sad.gif
Pomozecie?  biggrin.gif
[right][snapback]32816[/snapback][/right]

EditPES4OptionFile blink.gif biggrin.gif
draggon
ma ktos moze nowe sklady "option file" np. zeby w Polsce byl franek smolarek itp. z gory dzieki za odp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.