Masz taką neostradę jak ja

czyli nie za szybką

teraz planuje przejść na neo 256, bo jest promacja, że umowa na 12 miesięcy, a płaci się tyle samo miesięcznie co za neo 128, ale za to dwa razy szybciej.
No ale teraz do konkretòw:
1.wejdź w KAD i wciśnij "podłącz".
2.Serwery podłączaj się do "Razorback 2.0"
3.w Ustawieniach przejdż do zakładki "parametry łącza" i prędkość pobierania ustaw na 16 kb/s a wysyłanie 4 kb/s, opròcz tego wciśnij tą długą opcję "Otwòrz te porty w wewnętrznym firewallu WinXP"
4.No i rzecz ktòra przyśpiesza ściąganie. W emulu jest możliwość, aby ta osoba, ktòra jest w źròdłach pliku, ktòry chcesz ściągać mogła ci przyznać slota. Slot to bardzo pomocna rzecz, bo gdy jest ustanowiony, nieprzerwalnie stałą prędkościa pobierasz kolejne mega. Bo jak wiadomo Emulem ściągniesz ileś mega i rozłączy się z tą osobą a tak dzięki slotowi masz piorytet na odbieranie od gościa mega.
5.Udostępnij dużo plikòw.
Jak przyznawać sloty. Napiszę to na swoim przykładzie. Gdy ściągam coś a zależy mi na czasie albo wkurzam się, że wolno idzie to wtedy piszę wiadomość do jakiegoś gościa co ma ten plik co ja chcę. Gdy ten się zgadza na udostępnienie mi slota, dodaje mnie do swoich znajomych i klika na mnie lewym myszy i zaznacza opcję "ustanòw sloty dla znajomych" i wten sposòb pobieranie idzie szybciej. Raz dzięki życzliwości pewnej osoby ściągnołem od niej jednorazowo 200 MB to dzięki temu też, że miał neo 512 i ściągałem 12 kb/s. Acha ròwnież pomocne jest to aby ten co udostępnil ci slota ustawił na tym pliku co chcesz pobrać od niego opcję wysyłania na release.