Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
pite
gdzie moge dostać najnowszt OptionFile do WE8i z najnowszymi updeatami ? ( jeżeli jest taki )
onix_the_chosen
najlepiej sobie sciagnij jakiegos patcha: Obsession albo Wolf'a cool.gif
Dj_Dario
Siema, ja też mam prośbe w sprawie nowego option file do PES4, tylko z aktualnymi składami typu: Figo-Inter, mam patch obssesion ale tam jeszcze Viera jest w Arsenalu itp., jezeli ktos ma to niech mi go umiesci na rapidzie ) i da link, pozdro 600
_DEVIL_
QUOTE(Dj_Dario @ Aug 8 2005, 15:45:17)
Siema, ja też mam prośbe w sprawie nowego option file do PES4, tylko z aktualnymi składami typu: Figo-Inter, mam patch obssesion ale tam jeszcze Viera jest w Arsenalu itp., jezeli ktos ma to niech mi go umiesci na rapidzie ) i da link, pozdro 600
[right][snapback]31963[/snapback][/right]

czesc ,a dlaczego sam sobie nie porobisz transferòw!!!!!!jest tyle stronek z transferami !!pobaw sie ja juz u siebie wproadzilem ponad 160 transferòw...i dalej je wprowadza !!!!!
co do option fila musicie poczekac na koniec okna jak sie skoncza transfery to ktos zuci ofa!!!tyle ze zaniedlugo wyjdzie pewnie PES5!!!!!!!!
pozdrawiam..
Pocker
QUOTE(devil905 @ Aug 8 2005, 13:52:58)
czesc ,a dlaczego sam sobie nie porobisz transferòw!!!!!!jest tyle stronek z transferami !!pobaw sie ja juz u siebie wproadzilem ponad 160 transferòw...i dalej je wprowadza !!!!!
co do option fila musicie poczekac na koniec okna jak sie skoncza transfery to ktos zuci ofa!!!tyle ze zaniedlugo wyjdzie pewnie PES5!!!!!!!!
pozdrawiam..
[right][snapback]31964[/snapback][/right]

160 tr ? Z tego co naliczyłem wszystkich transferòw do tej pory sfinalizowano 127 blink.gif

P.S To zarzuć tym OF biggrin.gif
guma600
hej podajcie strone z nowymi skladami do WE8
dziekuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.