Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2012
lukasz44

CYTAT
W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansują 2 pierwsze ekipy tak jak w prawdziwej Lidze Mistrzów.

Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 11.02.12.
Ogólny regulamin ligowy jest tym panującym w tym turnieju. Ustawienia bez zmian, patch to PES 6.5 defualt ! Pamiętajcie o przedłużaniu meczów, wpisywaniu ich w terminach i przede wszystkim graniu Fair Play !
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!
WKS

WKSRKSJustme

Screeny:

Strzelcy:
Balotelli
Balotelli
Balotelli
Nasri
Mario Gomez
Rafinha
Jerome Boateng

Opis:

Mecze z Justem zawsze są emocjonujące. Dlatego wiedziałem, że nasze mecze w grupie nie będą pierwsze lepsze. Piękny futbol, gra fair play no i bramki to wszystko co mogło charakteryzować Lige Mistrzów (pod banderą ISS ofc ;d). Oczywiście to wszystko było na stadionie Citizens. Nie powiem, aczkolwiek z przebiegu spotkania powinien być remis, jednak Balotelli idealnie zgubił linie spalonego i minął Neuera dając gospodarzom 3 pkt. Dzięki i do rewanżu.
Bohater spotkania:

Może nie umie zakładać koszulek czy odpalać petard (choć teoretycznie w domu nie powinno sie ich odpalać) ale pokazał 3ma bramkami, że ma nosa na boisku tongue.gif
JustMe1987

JustMe1987DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Olic
Olic
Mario Gomez
Mario Gomez
Cavani
Pandev
C. Lucarelli

Opis:

Bardzo trudny przeciwnik z wymagajacym ustawieniem. Ciezko bylo ale udalo sie. Zwyciestwo na sporym farcie bo celowniki pilkarzy z Neapolu byly dosc mocno rozregulowane. Co pesiwo ukradlo w meczu z WKSem to oddalo w meczu z Donem. Fajna atmosfera obu pojedynkow. Nie wiem czy woodi sie zgodzi ale mamy grupke wyluzowanych dzentelmenow z calkiem niezlym skillem takze wyniki na styku typu 3-4 i 4-3 nie sam dla mnie zadnym zaskoczeniem tongue.gif

Bohater spotkania:

@=> Ivica OLIĆ

Za dwa gole oraz kluczowa asyste przy bramce na 4-3!

woodi

woodiWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Aguero
Aguero
Dzeko
Dzeko
Balotelli
Balotelli
Rossi
De Guzman
Opis:
Przyfarciło sie WKSRKS w drugiej połowie bo niepotrzebnie zaryzykowałem i ustawiłem formacje bardzo ofensywna chcac go zniszczyc tongue.gif Lecz on wykorzystał mój błąd i co kontra to bramka praktycznie tongue.gif mi udało sie wyszarpac 2 gole i to tez cieszy biggrin.gif Dzieki za mecz i do rewanżu gdzie dojade Cie napewno biggrin.gif

Bohater spotkania:
Napad Menchesteru City tongue.gif

woodi

woodiJustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
De Guzman
Nilmar
Nilmar
Rossi
Tymoshchuk
Olic
Alaba

Opis:
Mecz tak jak Just napisał z góry był zdany na niepowodzenie Bayernu... Mnóstwo zmarnowanych setek ze strony Bayernu :/ Villareal zaś wykorzystał prawie wszystko gdyż kilka dobrych piłek tez zmarnował tongue.gif no ale taki jest mecz niestety i ten pes nasz uroczy :/ Mysle ze w rewanzu pojdzie justowi zdecydowanie lepiej i pokaże u siebie jak sie gra w piłke biggrin.gif dzieki i powodzenia dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Nikt sie nie wyróżnił szczególnie

donkryst

DonKrystWoodi

Screeny:

Strzelcy:
Cavani
Nilmar
Nilmar

Opis:
Wyrównane spotkanie, dobiły mnie bramki po podaniach na dobieg, gdzie Nilmar dwukrotnie ubiegł moich obrońców i wpakował piłkę do siatki obok bezradnego De Sanctisa. W końcówce zdobyłem jeszcze bramkę, ale brakło mi czasu na wyrównanie. Dzięki i powo dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Nikt szczególny nie błysnął.

donkryst

DonKrystWKS

Screeny:

Strzelcy:
Pandev
Pandev
De Sanctis (own goal)
Aguero
Nasri
Milner

Opis:
Co tu dużo mówić, wyrównany mecz, ale ostatecznie WKS okazał się lepszy. Dzięki i powo dalej.

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

JustMe1987

JustMe1987woodi

Screeny:

Strzelcy:

Robben
Mario Gomez
G. Rossi
De Guzman

Opis:

Nie lezy mi gra tym zespolem co pokazaly wszystkie mecze poza rewanzem z WKSem ktory byl ostatnim i ktory zagralem juz na luzie z inna taktyka wiedzac ze odpadam. Gralem piach rowniez z woodim i tylko wielkiemu szczesciu zawdzieczam remis.

Bohater spotkania:

Nikt sie nie wyroznil...

_ _ _

JustMe1987WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Olic
Olic
Olic
Olic
Mario Gomez
Mario Gomez
Yaya Toure
Adam Johnson
D. Silva

Opis:

Luz wynikajacy z gry o nic wplynal niesamowicie dobrze na moja postawe w tym spotkaniu. Zmienilem formacje i zagralem swoje co zaowocowalo zmiadzeniem rywala ktor mial mnostwo pecha i ktoremu pilka wracala na jego polowe niczym bumerang. Olic - jedyny zawodnik ktory przez wszystkie swoje wystepy zaprezentowal wysoki poziom w tym meczu gral jak pol-bog. Dzieki swietnej postawie bramkarza Taylora nie skonczylo sie wynikiem skladajacym z dwoch cyfr. Podczas gdy w ostatnim kwadransie pilkarze z Bawarii czekali na koniec spotkania zryw zaliczyli goscie ktorzy 3 krotnie pokonali Neuera w tym dwoma niesamowitymi golami. Jednym mierzonym strzalem z dystansu i bezposrednim golem z rzutu roznego. No Panie Silva czapki z glow! Godne pozegananie z liga mistrzow smile.gif

Bohater spotkania:

@=> Ivica OLIĆ

Byl wszedzie! Nawet jak go nie bylo to jakby tam byl! tongue.gif

WKS

WKSRKSWoodi

Screeny:

Strzelcy:
Adam Johnson
Adam Johnson
Dzeko
Dzeko
Dzeko
Yaya Toure
Nasri
Nilmar
Nilmar
Nilmar
Cani
G.Rossi

Opis:
Mecz dobry, obfitował w wiele bramek i fajny akcji. Nareszcie odblokował się Dzeko, który był nie widoczny ale może ten hat trick doda mu skrzydeł. Jeżeli wspomnieć o grze gości to na pewno na wielką bure zasługuje Cani który w ostatniej minucie fatalnie wykorzystał 100% sytuacje i szanse na remis. Cóż, ogólnie dobry mecz ale gracze z Hiszpanii a przedewszystkim Woodi mogą czuć spory niedosyt. Dzięki.

Bohater spotkania:

Myślę, że mimo wszystko Edin Dzeko. Strzelec Hat Tricka i gdyby nie jego bramki to kto wie czy Villareal by ostatecznie nie wyjechał z tarczą ?
WKS

WKSRKSDonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Dzeko
Dzeko
Aguero
Lavezzi
Gargano
Cavani
C.Lucarelli

Opis:
45 strzałów w meczu. Szczerze mówiąc, rzadko spotykałem się ze statystykami gdzie obie drużyny przekroczyłby liczbe 20 ;D. Cóż DonKrystowi wszystko w meczu wychodziło. Strzał z 33m(jak nie wiecej) Gargano totalnie mnie zszokował. Myśle, że nawet jakby pozastadionem postawic tego grajka to i tak by trafił... no cóż Manchester nie był zbytnio nastawiony do jakichś większej gierki. Awans przedtem wypaczył w nich jakieś myśli o strzeleniu bramki..no przecież trzeba sie napracować prawda ? Ale gwiazdorki zrobiły mi łaske i 3 razy udało się ukuć DonKrysta ;d. Cieszę sie, ze pomimo ostatniego meczu udało się Donowi uzyskać komplet punktów bo z pewnoscią na nie zasłużył. Dzięki za mecz, był fantastyczny smile.gif

Bohater spotkania:
Obie drużyny wink.gif
donkryst

DonKrystJustMe

Screeny:

Strzelcy:
Lavezzi
C.Lucarelli
Robben
Olić

Opis:
Spotkanie, które stało na bardzo dobrym poziomie. Przez dłuższy czas znaczną przewagę miało Napoli, jednak ich obrona pod koniec spotkania dała się zaskoczyć Oliciowi, i ten uratował punkt dla Niemców. Dzięki i powo dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

woodi

woodiDonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Nilmar
De Guzman
Pandev
Gargano

Opis:
Mecz o awans dla Villarealu który niestety zawalili :/ No ale takie życie :/ Obie drużyny zagrały na wysokim poziomie i mecz mógł sie podobac tongue.gif Co tu dużo pisać Obie drużyny żegnają sie z ligą mistrzów tongue.gif Powodzenia dla WKSRKS i JustMe smile.gif powodzenia

Bohater spotkania:
nikt nie wyróżnił sie

KOD
AKTUALKA
lukasz44

Rozgrywki w grupie A zakończone.

Awans wywalczyli :

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.