Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2012
lukasz44

CYTAT
W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansują 2 pierwsze ekipy tak jak w prawdziwej Lidze Mistrzów.

Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 11.02.12.
Ogólny regulamin ligowy jest tym panującym w tym turnieju. Ustawienia bez zmian, patch to PES 6.5 defualt ! Pamiętajcie o przedłużaniu meczów, wpisywaniu ich w terminach i przede wszystkim graniu Fair Play !
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!

kuba12-15

Kuba12-15Wolrid

Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:

Forlan
Pazzini
Samobój
Pazzini
Forlan

Paweł Brożek

Opis:
Pierwsze 15 minut to ataki Trabzonsporu,ktore groziły bramką, lecz to Inter pierwszy zdobył bramke. Reszta 1 połowy to koncert Interu, który zdołał dołożyć jeszcze dwie bramki. Druga połowa była bardziej wyrównana, ale Trabzonspor nie zdołał zdobyć ani jednej bramki a Inter zdobył je dwie i to Inter cieszy się z wygranej 5:1.

Bohater spotkania:

Diego Forlan- brał na siebie ciężar gry i do spółki z Pazzinim zdobyli po dwie bramki.

Nalep

2#
NalepKuba12-15

Screeny:

Strzelcy:
Mauro Zarate
Vagner Love
Pazzini
Vagner Love
Dzagoev
Mark Gonzalez

Druga bramka Pazziniego to lama.

Opis:
Wyrównany mecz ze wskazaniem na drużynę gospodarzy. CSKA od początku zaatakowało Inter, ale pierwsi bramkę zdobyli gracze z Mediolanu. Następnie Vagner Love minął bramkarza i wyrównał na 1-1. Minutę później było 1-2 dla Interu, a bramkę zdobył Pazzini. Tuż przed przerwą dwie bramki zdobyli gracze rosyjskiej drużyny i to oni schodzili na przerwę z jednobramkowym prowadzeniem. Mark Gonzalez, który pojawił się na boisku zaraz po przerwie podwyższył na 4-2 i taki wynik utrzymał się do końca. Dzięki za meczyk i do rewanżu.

Bohater spotkania:

Vagner Love - motor napędowy CSKA Moskwa, strzelec dwóch bramek.

kuba12-15

Kuba12-15Milerinho

Screeny:

Strzelcy:
Sow
Obraniak
De melo
Obraniak
Obraniak

Zarate
Pazzini

Opis:
Mecz był bardzo ciekawy. W pierwszej połowie dominowało Lille które zdobyło 3 bramki i mozna sie było spodziewac zwyciestwa Lille bo wynik do połowy wynosił 3:1. W drugiej połowie Inter znacznie poprawił gre i zdołał dojsc na 3:2, lecz po 2 golach Obraniaka zostali szybko sprowadzeni na ziemie. Powodzenia i do rewanże

Bohater spotkania:
Ludovic Obraniak:

Strzelec hat-tricka i chyba tyle wystarczy:P

Wolrid

WolridMilerinho

Screeny:

SS ze strzelcami się nie zapisał ;/

Strzelcy:
Sow
De Melo
De Melo
Obraniak

Colman

Opis:
Cały mecz dominowało Lille, drużyna z Turcji ograniczała się jedynie do kontrataków. Do 66 minuty jakoś to wyglądało, solidna gra w defensywie, parę okazji pod bramką Francuzów. Jednak z czasem ekipa Obraniaka rozkręciła się i ukuła 3 razy. Szkoda, że nie miałem na kompie frapsa, gdyż jedna z bramek Obraniaka (piękny strzał sprzed pola karnego w samo okno !), mogła spokojnie kandydować o miano bramki sezonu.

Bohater spotkania:

Ludo Obraniak - to on rozruszał Lille, strzelił przepiękną bramkę oraz miał udział przy bramkach kolegów.

Nalep

NalepWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Doumbia
Mark Gonzalez
Burak Yilmaz
Burak Yilmaz

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy, ale mimo to zakończył się remisem. Czy zasłużonym? Jasne, że tak. Jeżeli nie trafia się na pustą bramką i dwukrotnie obija poprzeczkę to pretensje można mieć do samego siebie. Natomiast co innego mogą powiedzieć po tym meczu gracze Trabzonsporu, którzy wyprowadzili dwie ładne akcje zakończone bramkami i tym samym urwali punkt graczom ze stolicy Rosji.

Bohater spotkania:

Strzelec dwóch bramek dla gości.

Wolrid

WolridKuba12-15

Screeny:

Strzelcy:
Burak Yilmaz
Burak Yilmaz
Burak Yilmaz
Burak Yilmaz
Alanzinho

Pazzini

Opis:
Trzeba przyznać że w pierwszym meczu zostałem całkowicie zaskoczony skutecznością gry w defensywie i ofensywie drużynie z Mediolanu. W meczu rewanżowym postanowiłem zagrać bardziej rozważnie. Mimo iż przegrywałem 0 : 1, udało mi się podnieść i strzeliłem 5 bramek. Podsumowując, wynik który całkowicie odzwierciedla przebieg spotkania. Dzięki i powodzenia w dalszych meczach.
Bohater spotkania:

Burak show. Całkowicie mnie zaskoczył swoją wspaniałą grą. To dzięki niemu uzyskałem tak wysoki wynik.
Wolrid

MilerinhoWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Pedretti
Pedretti

Burak Yilamz

Opis:
Początek spotkania ewidentnie dla Francuzów. Szybko strzelone, bramki przez Pedrettiego można by rzecz, załatwiły sprawę. Jednak gdy wydawało się już, że jest po meczu Turcy zerwali się do nagłego ataku. Niestety z kilku bardzo dobrych okazji udało wykorzystać się tylko jedną. Kto wie, gdyby lepsza skuteczność może udałby mi się urwać jeden punkcik.

Bohater spotkania:

Benoit Pedretti - Strzelec dwóch bramek.

Milerinho
6 k0l

Milerinhokuba

Screeny:

Strzelcy:
Diego Milito
Diego Milito
Forlan
Forlan

Sow
Obraniak
Hazard

Opis:
Mecz emocjonujacy do samego konca poniewaz Lille mimo ze mialo o wiele slabsza kadre walczylo do konca i tylko 4 razy dalo dosrodkowac na glowy napastnikow z mediolanu. Tyle z meczu zapamietalem smile.gif gratulacje i powodzenia dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Diego Milito - strzelec dwoch bramek

kuba12-15

Kuba12-15Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Samobój

Forlan

Opis:
Mecz bardzo ciekawy. Inter przez większość spotkania skutecznie się bronił przed CSKA. Niestety CSKA dopięła swego po golu samobójczym. Potem zaatakował Inter i zdołał zdobyć bramkę po strzale Forlana.

Bohater spotkania:
Julio Cesar - gdyby nie on wynik mógł być zupełnie inny

Wolrid

WolridNalep

Screeny:

Strzelcy:
Paweł Brożek
Burak Yilmaz

Mark Gonzalez
Necid

Opis:
Mecz który musiałem wygrać, aby myśleć o dalszej grze w LM. Na moje nie szczęście nie udało się. Myślę, że solidna gra w defensywie i szybkość napastników przesądziła o końcowym sukcesie CSKA. Gratulację za przejście do następnej rundy i oczywiście życzę gry w finale smile.gif

Bohater spotkania:
Nikt nie wyróżnił się na tyle, aby dostać tą nagrodę.

Nalep

4. kolejka

NalepMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Zoran Tosic
Dzagoev
Hazard

Opis:
To raczej to ze spotkań, o którym chciałbym jak najszybciej zapomnieć. Dlaczego? Czy wygrałbym, czy też nie, tak czy siak bym o tym napisał. Nie lubię, wręcz nienawidzę takich meczów. Strzeliłem dwie bramki i jakby ujął to Klasyk: "zaczęło się". Co? Wchodzenie z piłką do bramki, tzn. próby, które kończyły się na moich obrońcach, bramkarzu, obok bramki lub też na słupkach. Nienawidzę, po prostu rzygam grą na wynik. Długo trzymałem to w sobie, nikogo o nic bezpodstawnie nie oskarżałem, ale ile można? Ja wiem, że Miler to utytułowany gracz, ale bez przesady. Nie lubię gry na wynik, ciągłych schematów i dlatego to piszę. Ludzie, ta gra ma cieszyć. Jeżeli niektórym zależy na wygranej to może niech rozpocznie solową karierę w Master League Offline? Bo ja tego nie popieram, ja i myślę, że większość z użytkowników tego forum.

Bohater spotkania:
Cała drużyna Lille za "piękną" dla oka piłkę i "niekonwencjonalne" zagrania.

Milerinho

milerinhonalep

Screeny:

mg]

Strzelcy:
Jelen
Obraniak
De Melo

Opis:
No wiec tak Lille strzelilo 3 bramki ale tez musialo ciagle sie bronic przed piekna dla oka gra Nalepa czyli wszystkie podnia do Marka Gonzalesa ktorym biegal do koncowej linii i tak to wygladalo caly mecz wiec czasami warto sie zastanowic co sie mowi... Lille mialo wiecej szczescia w meczu lecz gdyby nie ogorom szczescia wynik moglby byc odwrotny bo ciezko szlo zatrzymywanie Gonzalesa w tym meczu...

Bohater spotkania:
Mark Gonzales ktory ciagle uciekal do koncowej linii boiska i z finezja krecil sie w polu karnym ;]

KOD
AKTUALKA
Nalep
Lepiej grać jednym zawodnikiem niż wchodzić z piłką do bramki smile.gif Poza tym nie grałem ciągle na Gonzaleza. Byli też Vagner Love, Necid, Dzagoev czy Tosic, no ale rozumiem, że nie potrafisz przyjąć do wiadomości tego, że ciągle grasz na schematy, gdzie się człowiek nie spojrzy smile.gif Mam nadzieje, że jak najmniej meczów przeciwko Tobie rozegram.

PS. A jak już będę grać to tak jak Ty smile.gif
lukasz44

Rozgrywki w grupie B zakończone.

Awans wywalczyli :

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.