Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa E
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2012
lukasz44

CYTAT
W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansują 2 pierwsze ekipy tak jak w prawdziwej Lidze Mistrzów.

Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 11.02.12.
Ogólny regulamin ligowy jest tym panującym w tym turnieju. Ustawienia bez zmian, patch to PES 6.5 defualt ! Pamiętajcie o przedłużaniu meczów, wpisywaniu ich w terminach i przede wszystkim graniu Fair Play !
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!
Boby1908

SylwekBoby1908

Screeny:

Strzelcy:
Soldado
Soldado
Kiessling
Kiessling
Kiessling

Opis:
Na inaugurację Ligi Mistrzów Bayer zmierzył się z Valencją. Walka na murawie toczyła się o każdy centymetr boiska. Do przerwy jednak niemiecka ekipa prowadziła 2-1. Po przerwie nadal twarda walka obu ekip i w 53 minucie Bayer strzela gola, który uspokoił ten mecz.Rywale już tak nie cisnęli, a Bayer grał na luzie. Jednak ostatnie 10 minut to nerwówka za sprawą straconej bramki przez Bayer.Dzięki i do rewanżu.

Bohater spotkania:
Kiessling

Boby1908Łukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Kiessling
Kiessling
Fernando Torres
Obi Mikel

Opis:
Drugie spotkanie drużyny Bateru Leverkusen i kolejny thiller. Spotkanie dobrze się rozpoczęło...Bayer nie wystraszył się gigantów z Anglii i grał ofensywnie. Do przerwy powinno być 2-0 dla ekipy z Niemiec, ale ściany zamiast pomagać gospodarzom pomagały gościom ( najpierw słupek, a po kilku minutach poprzeczka uratowała Chelsea przed utratą gola). Na drugą połowę gospodarze wyszli z nastawieniem na remis, ale w 49 minucie wyszli na prowadzenia i stadion oszalał. Kiedy kibice gopsodarzy szaleli na trybunach, na boisku już dwie minuty po strzeleniu gola dla gospodarzy wyrównał Torres.Na stadionie zapanowała cisza...60 sekund po stracie brami ponownie Bayer wyszedł na prowadzenie i przez długi czas wynik ten się utrzymywał.Chelsea atakowała, a Bayer kontratakował. W 81 minucie anglicy dopieli swego za sprawą Mikela, który zdobył bramkę ustalającą wynik tego spotkania. Czuję pewien niedosyt, bo było tak bliziutko...jednak z przebiegu całego spotkania remis jest wynikiem sprawiedliwym.Dzięki i do rewanżu.

Bohater spotkania:

Boby1908

Boby1908Rybson

Screeny:

Strzelcy:
Kiessling
Reinartz
Boriello
Lamela

Opis:
To już trzeci mecz w Lidze Mistrzów Bayeru. Po raz trzeci były ogromne emocje i po raz drugi mecz kończy się podziałem punktów.Jest to najsprawiedliwszy wynik jaki mógł być. Obie ekipy stworzyły świetne widowisko dzięki grze do przodu. Dzięki i do rewanżu. Podsumowując wszystkie trzy spotkania Bayeru martwi fakt iż na własnym stadionie remisowali oni swoje mecze.Na wyjazdach będzie zdecydowanie trudniej o korzystne rezultaty.

Bohater spotkania:

lukasz44

lukasz44sylwek12b

Screeny:

Strzelcy:
Kalou
Soldado
Pablo Piatti

Opis:
Wyrównane spotkanie. Pierwsza bramka Soldado bardzo podcięła mi skrzydła, zdołałem co prawda wyrównać przed przerwą ale gra była naprawdę zła. W drugiej odsłonie szybką kontrę wykończył Piatti i wtedy musiałem postawić wszystko na jedną kartę. Na boisku pojawili się i Anelka i Lukaku jednak żaden z nich nie potrafił pokazać niczego szczególnego. Ogólnie mecz na remis, jednak wielkie brawa dla Valencii za to co pokazali przez całe spotkanie. Zimny prysznic na początek się przyda, co z tego że drużyna gwiazd jak nie potrafią się dogadać smile.gif
Powo dalej i do rewanżu w którym nie będzie już tak łatwo,wiem czego się spodziewać xD

Bohater spotkania:

Soldado - pilnowało go 3 graczy Chelsea, ale nic to nie dało.
Boby1908
Drogba na czerwonej i nic nie ukuł? Dziwne rzeczy się tu dziejąsmile.gifsmile.gif
sylwek12b

Sylwek12bRybson

Screeny:

Strzelcy:
Totti
Parejo
Banega
Okaka
Okaka

Opis:
Nie mialem polowy skladu w ataku i obronie. Cudem nie przegralem wyzej, chociaz mialem moment przeblysku i w 5 min wyszedlem na prowadzenie, ale Okaka nie dał zadnych szans, nie pozostawil zadnych złudzen

Bohater spotkania:
Okaka

Rybson

RybsonŁukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Pjanic
Borriello
Borriello
Anelka
Juan.Mata

Opis:
spora niespodzianka w RZYMIE, wielka Chelsea nie dała rady AS Romie, niezły mecz ładne gole dużo walki, dużo szczęścia po obu stronach, mecz mogł się skonczyć w różny sposób na szczęście dobrze skończył się dla mnie, gra Romą to naprawde frajda widać jest team spirit ;]
powodzenia dalej!

Bohater spotkania:
BORRIELLO - sromotnie wykorzystywał błędy Cecha,, który miotał się dziś strasznie na bramce...
lukasz44

lukasz44Rybson

Screeny:

Strzelcy:
Drogba
Bojan Krkic
Osvaldo
Osvaldo
Totti

Opis:
Co tu dużo mówić, Chelsea po raz kolejny się ośmieszyła. Malouda, Torres, Drogba, Essien - pff to nie był pokaz gwiazd a pokaz łajz. Zwłaszcza El Nino pokazał się z tej strony z której znamy go w prawdziwych rozgrywkach Premier League gubiąc piłę bez nacisku rywala...
Zasłużona porażka, rywal może i nie był lepszy w statach strzałów ogólnie ale wykorzystał swoje szanse i chwała mu za to. Jak zawsze fajna atmosfera a mi pozostaje zagrać dwa mecze towarzyskie z Valencią i Bayerem. Tam wystawię takich graczy jak Lukaku, Piazon, Ramires od początku bo napewno lepiej będzie mi się grało młodymi grajkami niż tymi obibokami (znowu nawiązuje do Torresa jbc.)
biggrin.gif

Bohater spotkania:

Rybson

RybsonBoby1908

Screeny:

Strzelcy:
Borini
Borini
Pjanic
Rolfes
Rolfes
Kiessling

Opis:
Fajnie mi się grało do 87 minuty:D kiedy to zaczeły dziać się spoprtowe jaja!!:) najpioerw wykiwał wszystkich kiessling i strzałem płaskimm dał w końcu długo wyczekiwana 2 bramke dla gości.. i w doliczonym czasie gry Rolfes strzela w identyczny sposób jak swoją pierwsza bramkę.. przeskoczył moich obrońców;D i sięgnał piłke na krótki słupek!! po zagranu z rzutu wolnego i daje cenny remis,... byłem bardzo blisko można poowiedziec ze przegrałem wygrany mecz... Boby mnie skarcił... dzieki za mecz powodzenia dalej!

Bohater spotkania:
Rolfes!

Rybson

RybsonSylwek12B

Screeny:

Strzelcy:
Borriello

Opis:
Piekna bramka Borriello i fatalne zachowanie bramkarza Valencii który podbiegł do przelobowanej piłki ale postanowił jej nie łapać i tak oto pada pięka bramka:D lobeem... Sylwek sie starał na chama strzelić gola... ale nawet z najbliższej odległości pudłował !! albo słupek albo GK bardzo mnie to ucieszyło:) końcówka była juz pod pęłną kontrolą i mało brakowąło a wynik był wy wyższy... zapał Sylwka widocznie opadł... ponstracie gola i z każdą minutą było coraz gorzej z jego grą!!

w ten sposób AS ROMA bez porażki kończy fazę grupową! dzięki za mecz powodzenia!

Bohater spotkania:

Boby1908

Boby1908Sylwek

Screeny:

Strzelcy:
Sidney Sam
Kiessling
Tino Costa
Mathieu

Opis:
Nie był to ciekawy mecz i trzeba o nim szybko zapomnieć. Cieszę się , że wyrównałem , bo kolega napiął się na wynik i mnie denerwował tym wchodzeniem do bramki. Już się cieszył ze zwycięstwa , a tu pyk i po marzeniach:)smile.gifsmile.gif

Bohater spotkania:
Kiessling - szarpal , szarpał i w końcu załatwił Valencie:)

sylwek12b

Sylwek12bŁukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Soldado
Soldado
Aduriz
Lampard
Drogba

Opis:
Bardzo dobry mecz w wykonaniu zawodników Valencii.Prowadzenie 3-0 i uwazna gra w obronie. Rywal odpowiedział dwiema bramkami. W 2 połowie zmarnowany karny przez Aduriza sprawil że wynik nie uległ już zmianie. Na zakonczenei przygody z LM udało sie wygrac:D

Bohater spotkania:
Soldado - za 2 gole

lukasz44

lukasz44Boby1908

Screeny:
tylko z II połowy

Strzelcy:
Mata
Derdiyok

Opis:
Spotkanie odbywało się z udziałem publiczności a więc i presja była większa co mówił już w czasie spotkania Boby. Jednak Chelsea nie grająca o nic starała się tylko aby zagrać ładną piłkę i skończyć turniej w dobrym stylu, Bayer zaś nie mógł tego przegrać różnicą większą niż dwie bramki gdyż odpadłby z Ligi Mistrzów. Cel został zrealizowany, skończyło się wynikiem 1-1. Mecz był bardzo interesujący, piękny gol Maty lobem, czy próba przewrotki Maloudy zapiszą się w pamięci widzów. Druga odsłona była lepsza w wykonaniu gości i zasłużenie zdobyli bramkę wyrównującą. Gratulacje za awans, Chelsea odpada już po fazie grupowej.

Bohater spotkania:

Juan Mata

KOD
AKTUALKA
lukasz44

Rozgrywki w grupie E zakończone.

Awans wywalczyli :

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.