CYTAT(Dabro96 @ Jan 29 2012, 19:49)

Ja nie mówię o marnowaniu setek i nie mówię o tym że przegrałem mecz,bo przegrałem dobra trudno stało się.Mówię o stylu gry oraz o opinii jaką mają o Tobie gracze. Nie będę wymieniał kto,bo rozmawiałem z kilkoma osobami i zgodzili się ze mną z tym i przepraszam że zapomniałem o strzałach z dystansu. Nie spodziewałem się łatwych punktów ponieważ ja z Tobą grałem już tyle meczy, że wiem że z Tobą łatwych punktów zdobyć się po prostu nie da i do każdego meczu podchodzę tak samo poważnie . Kończąc moją wypowiedzieć,gdybym nie umiał przegrywać bym mówił tak o każdym,z którym przegrywam a o Feracie ani łukaszu tak nie powiedziałem jak przegrałem z nimi bo w przeciwieństwie do Ciebie grają jakiś zróżnicowany i ładny jak na standardy PES'a 6 Futbol...
Ok, każdy ma wyrobioną opinie, o Tobie też super opinii nie ma... także to od paru graczy słyszałem, ale mniejsza o to. Porównałeś mnie do Ferata i łukasza, ale oni to są jedni z lepszych graczy(no nie każdy potrafi super grać), więc na pewno ładniej grają... i każdy gra jak potrafi... a to że ja gram jak gram to niestety już jest mój problem bo muszę nad tym pracować i tyle w temacie.