Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa G
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2012
lukasz44

CYTAT
W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansują 2 pierwsze ekipy tak jak w prawdziwej Lidze Mistrzów.

Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 11.02.12.
Ogólny regulamin ligowy jest tym panującym w tym turnieju. Ustawienia bez zmian, patch to PES 6.5 defualt ! Pamiętajcie o przedłużaniu meczów, wpisywaniu ich w terminach i przede wszystkim graniu Fair Play !
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!
Dabro96

Dabro96Witu

Screeny:

Strzelcy:

Kyut
Bellamy
Gerrard
Gerrard

Hulk
Hulk
Hulk
Varela
Djalma

Opis:
Całe spotkanie mimo wszystko zostało opisane w dziale Bohater spotkania. Przy jakiejkolwiek mojej akcji były identyczne akcje,przy których wiodącą postacią za każdym razem był Hulk na którego szła praktycznie każda Piłka.Po mojej Akcji ta gra wyglądała Tak <Bramkarz podaje do obrońcy....... Obrońca daje prostopadłe podanie do,któregoś z trzech napastników..... niszczą obronę i wpada bramka> Piękny mecz,oby więcej takich.

Bohater spotkania:
Schemat - Zejście ze skrzydła Vareli lub też Djalmy i uderzenie lub podanie do Hulka na pałę,który niszczy obronę + Murowanie bramki.

radek93

Radek93Dabro96

Screeny:
Niestety nie zapisało nie z mojej winy .Przepraszam

Strzelcy:
Dentinho
Dentinho
Douglas Costa

Maxi Rodriguez
Carroll
Suarez

Opis:
Kapitalne widowisko z obu stron. Słupki,poprzeczki,sytuacje sam na sam,kapitalne parady bramkarzy,cudowne bramki .Naprawde fajny mecz.Dzięki i powodzenia Dabro dalej.

Bohater spotkania:

Bruno Ferreira Bonfim znany jako Dentinho.Cudowne dziecko brazylijskiej piłki.

teraz masz wlasciwe logo i korzystaj z tego linku
closedeyes.gif
Witu
CYTAT(Dabro96 @ Jan 29 2012, 14:30) *

Dabro96Witu

Screeny:

Strzelcy:

Kyut
Bellamy
Gerrard
Gerrard

Hulk
Hulk
Hulk
Varela
Djalma

Opis:
Całe spotkanie mimo wszystko zostało opisane w dziale Bohater spotkania. Przy jakiejkolwiek mojej akcji były identyczne akcje,przy których wiodącą postacią za każdym razem był Hulk na którego szła praktycznie każda Piłka.Po mojej Akcji ta gra wyglądała Tak <Bramkarz podaje do obrońcy....... Obrońca daje prostopadłe podanie do,któregoś z trzech napastników..... niszczą obronę i wpada bramka> Piękny mecz,oby więcej takich.

Bohater spotkania:
Schemat - Zejście ze skrzydła Vareli lub też Djalmy i uderzenie lub podanie do Hulka na pałę,który niszczy obronę + Murowanie bramki.

Dabro, ok grałem na Hulka tu nie będę nic mówił... ale na pewno nie murowałem bramki hahahah skąd Ci się wzięło to murowanie bramki ? Jak nie umiesz przegrywać to trudno, ja nigdy nie murowałem bramki... a po za tym pretensje możesz mieć sam na do siebie bo marnowałeś setkę za setką i to było to moje murowanie bramki... dodam że w 89 min i w doliczonym czasie miałeś praktycznie tylko bramkarza przed sobą a nie potrafiłeś trafić do bramki. I jeszcze jedno nie było tak jak Ty piszesz czyli bramkarz-> obrońca->któryś z napastników bo wtedy to by środkowi pomocnicy mi byli nie potrzebni... a jakbyś nie widział to oni też brali udział w akcjach i oddawali strzały z dystansu, no ale tak Ty się spodziewałeś łatwych punktów, ale się przeliczyłeś może pora się nauczyć przegrywać panie liderze I ligi.
Witu

Wituradek94

Screeny:

Strzelcy:
Iturbe
Walter
Hulk

Aghahowa
Opis:
Mecz od początku pod dyktando Portugalczyków, piłkarze z Doniecka próbowali kontrować jednak nie wychodziło im to za dobrze i dopiero w końcówce meczu strzelili honorowego gola, który im się należał za walkę fair play. Dzięki za mecz i powo dalej.
Bohater spotkania:
Steven Defour

Rozegrał dobre spotkanie, dużo dobrych podań i kilka groźnych strzałów w jego wykonaniu zadecydowały o przyznaniu mu MVP tego spotkania.
Dabro96
CYTAT(Witu @ Jan 29 2012, 16:43) *
Dabro, ok grałem na Hulka tu nie będę nic mówił... ale na pewno nie murowałem bramki hahahah skąd Ci się wzięło to murowanie bramki ? Jak nie umiesz przegrywać to trudno, ja nigdy nie murowałem bramki... a po za tym pretensje możesz mieć sam na do siebie bo marnowałeś setkę za setką i to było to moje murowanie bramki... dodam że w 89 min i w doliczonym czasie miałeś praktycznie tylko bramkarza przed sobą a nie potrafiłeś trafić do bramki. I jeszcze jedno nie było tak jak Ty piszesz czyli bramkarz-> obrońca->któryś z napastników bo wtedy to by środkowi pomocnicy mi byli nie potrzebni... a jakbyś nie widział to oni też brali udział w akcjach i oddawali strzały z dystansu, no ale tak Ty się spodziewałeś łatwych punktów, ale się przeliczyłeś może pora się nauczyć przegrywać panie liderze I ligi.

Ja nie mówię o marnowaniu setek i nie mówię o tym że przegrałem mecz,bo przegrałem dobra trudno stało się.Mówię o stylu gry oraz o opinii jaką mają o Tobie gracze. Nie będę wymieniał kto,bo rozmawiałem z kilkoma osobami i zgodzili się ze mną z tym i przepraszam że zapomniałem o strzałach z dystansu. Nie spodziewałem się łatwych punktów ponieważ ja z Tobą grałem już tyle meczy, że wiem że z Tobą łatwych punktów zdobyć się po prostu nie da i do każdego meczu podchodzę tak samo poważnie . Kończąc moją wypowiedzieć,gdybym nie umiał przegrywać bym mówił tak o każdym,z którym przegrywam a o Feracie ani łukaszu tak nie powiedziałem jak przegrałem z nimi bo w przeciwieństwie do Ciebie grają jakiś zróżnicowany i ładny jak na standardy PES'a 6 Futbol...
Witu
CYTAT(Dabro96 @ Jan 29 2012, 19:49) *
Ja nie mówię o marnowaniu setek i nie mówię o tym że przegrałem mecz,bo przegrałem dobra trudno stało się.Mówię o stylu gry oraz o opinii jaką mają o Tobie gracze. Nie będę wymieniał kto,bo rozmawiałem z kilkoma osobami i zgodzili się ze mną z tym i przepraszam że zapomniałem o strzałach z dystansu. Nie spodziewałem się łatwych punktów ponieważ ja z Tobą grałem już tyle meczy, że wiem że z Tobą łatwych punktów zdobyć się po prostu nie da i do każdego meczu podchodzę tak samo poważnie . Kończąc moją wypowiedzieć,gdybym nie umiał przegrywać bym mówił tak o każdym,z którym przegrywam a o Feracie ani łukaszu tak nie powiedziałem jak przegrałem z nimi bo w przeciwieństwie do Ciebie grają jakiś zróżnicowany i ładny jak na standardy PES'a 6 Futbol...

Ok, każdy ma wyrobioną opinie, o Tobie też super opinii nie ma... także to od paru graczy słyszałem, ale mniejsza o to. Porównałeś mnie do Ferata i łukasza, ale oni to są jedni z lepszych graczy(no nie każdy potrafi super grać), więc na pewno ładniej grają... i każdy gra jak potrafi... a to że ja gram jak gram to niestety już jest mój problem bo muszę nad tym pracować i tyle w temacie.
lukasz44
Koniec dyskusji panowie, dajcie sobie całusa na zgodę i czekajcie na rewanż smile.gif
radek93

Radek93Witu

Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Eduardo
Jadson
Hulk
Hulk

Opis:
Dobry mecz z obu stron .Duzo szans zmarnowanych sam na sam ,ale wynik korzystny.Dzieki i powodzenia

Bohater spotkania:

ja wygrałem wiec Eduardo (gdy złamał noge niewielu wierzyło że wróci ,ale on pokazał wielkie serce do gry).
SZACUNEK dla ciebie

Ferat

FeratRadek94

Screeny:

Strzelcy:
Fayzulin
Danny
Huszti
Luiz Adriano
Luiz Adriano
Eduardo
Fernardinho

Opis:
No niestety z taką skutecznością Zenit może pomarzyć o wyjściu z grupy, jak w pierwszym tak i drugim meczu z Radkiem, Rosjanom po prostu nie siedziało a że mistrzem gry obronnej to ja nie jestem - 6 zasłużonych punktów dla Radka:)

Bohater spotkania:
Luiz Adriano - strzelec dwóch goli dla "Ukraińców".

radek93

Radek93Ferat

Screeny:

Strzelcy:
Agahowa
Willian
Eduardo

Opis:
Coż mogę powiedziec fajny mecz zagraliśmy . Obie ekipy miały swoje szanse ja je wykorzystałem . Ale ferat zaprezentował kawał niezłego futbolu.Tak jak mówiłem masz wygrać 1 lige ,bo jak nie to zobaczysz.DZIĘKI WIELKIE.

Bohater spotkania:

SZACHTAR DONIECK
Ferat

FeratWitu

Screeny:

Strzelcy:
Rosina
Lazovic
samobój

Opis:
Szybki i otwarte spotkanie, zakończone stosunkowo małą ilością goli, bo obie drużyny sytuacji miały co nie miara..

Bohater spotkania:
Lazovic - straszył rywala.

Ferat

FeratDabro

Screeny:

Strzelcy:
Henderson
Henderson
A.Carroll
A.Carroll
Kuyt
Zyryanov
Bukharov

Opis:
Na zakończenie pucharowej przygody, osiem goli zobaczyli kibice na stadionie Zenitu, tak w tym meczu jak i całej fazie grupowej Rosjanie grali źle i bez pomysłu.

Bohater spotkania:
Andy Carroll

Witu

WituFerat

Screeny:

Strzelcy:
Iturbe
Hulk

Rosina
Kerzhakov
Kerzhakov
Kerzhakov
Kerzhakov

Opis:
Mecz z przewagą Zenitu, lepiej grali piłką i pokazali wyższość nad rywalami, bardzo dobry mecz rozegrał napastnik Zenitu Alexander Kerzhakov, który ustrzelił 4 gole z Portugalii w efekcie porażka Porto 2 : 5. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:
Alexander Kerzhakov

Strzelca 4 goli, zdecydowanie najlepszy piłkarz na boisku

WituDabro96

Screeny:

Strzelcy:
Djalma
Hulk
Hulk

Luis Suarez
Maxi Rodriguez

Opis:
Mecz o awans, z bardzo dobrze grającym rywalem, od początku kształtowała się przewaga Liverpoolu i to The Reds wyszli na prowadzenie za sprawą Luisa Suareza, jednak prowadzili tylko przez 2 min, szybkiej odpowiedzi dokonał Djalma. II połowa zaczęła się fatalnie dla Porto Maxi Rodriguez w 47 min trafia na 1 : 2 i Mistrzowie Portugalii są w trudnej sytuacji, ale z pomocą im przychodzi dwójka piłkarzy Liverpool'u Pepe Reina i Andy Carrol, pierwszy popełnia 2 błędy, najpierw dziwne zachowanie na linii w 74 min i Hulk bez problemu trafia do bramki, a potem Hulk wychodzi sam na sam i wydawało się że Reina złapie piłkę ale zaskoczył wszystkich przepuszczając piłkę między nogami i Hulk strzelił bez problemu na pustą bramkę. Carrol natomiast raz po raz marnował niesamowicie dogodne okazje i w efekcie meczy skończył się zwycięstwem 3 : 2 Porto i awansem do 1/8 CM. Dzięki za mecz i walkę fair play.

Bohater spotkania:
Hulk

Strzelca dwóch jakże ważnych bramek, które zapewniły awans drużynie Porto dalej.

KOD
AKTUALKA
lukasz44

Rozgrywki w grupie G zakończone.

Awans wywalczyli :

WPISANE 2 WALKOWERY :
Dabro - radek 0-3 (brak wniosku o woprzedłużenie co jest obowiązkiem gosp.)
Dabro - Ferat 0-3 (brak wniosku o woprzedłużenie co jest obowiązkiem gosp.)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.