Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W co po sieci?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
TeDi
Cze smile.gif założyłem ten teamat, aby pogawędzić sobie zwami w jakie gry lubicie sobie pograć w sieci. Możecie w tym temacie podzielić się swoimi wrażeniami z gry przez net, jakie gry znacie, w co warto zagrać a w co nie oraz możecie zamieszczać tu rady dla innych graczy smile.gif

Żeby temat ruszył ja polecam grę Wolfenstein: Enemy Territory. Gram w nią od kilku dni i stwierdzam, że jest zaj***ta. Taka rozbudowana gra rzadko się trafia. Plusem jest niesamowita grywalność, ròżnorodne klasy żołnierzy ciekawe misje, możliwość awansu naszego podopiecznego oraz nieduże wymagania sprzętowe, ròwnież co do szybkości naszego łącza. Więcej o gierce możecie poczytać na tej stronie http://www.cda.pl/gry/et.php na ktòrej można też pobrać tę grę.
POLECAM biggrin.gif

PS możecie napisać jak oceniacie tę gierkę i czy warto w nią zagrać
PS 2 trochę się rozpisałem, ale już spadam do pykania w Wolfensteina, życzcie mi powodzenia nara biggrin.gif
tomek828
Ja polecam Delta Force 2 smile.gif, nie podam zadnego linka do stronki gdzie mozna to gre sciongnac poniewaz mam orginala i nie pochwalam piractwa ohmy.gif gra ta jest super grywalna i ma bardzo male wymagania sprzentowe (Procesor 300Mhz, 64MB RAM, 460MB wolnego miejsca na dysku, akcelerator 3D z minimum 8MB pamienci, DirectX 6.1, Windows 95/98 ja mam XP i tez dziala) pozatym w to gre gra bardzo wiele osob ohmy.gif !! Czensto mozna zagrac Team Deathmach nawet po 16 osob w drozynie !! To wszytko z mojej strony ph34r.gif
TeDi
Ludzie czemu nic nie piszecie sad.gif no nie mòwcie, że cały czas grzmocicie w PESa nie robiąc sobie przerwy na inne gierki ?!!

PS stronke, ktòrą podałem, żeby ściągnąć gre jest całkowicia legalna, ta gra jest dostępna za darmo i nie jest to rzadnym piractwem.
pozdro
kucharz
Robiac sobie przerwe,pogrywam Call of Duty smile.gif gra jest niesamowita w sieci.Fenomenalna grywalnosc,ciekawy klimat wink.gif nic tylko polecic kazdemu tongue.gif P.S. W:ET sciaga sie w tle musze przetestowac biggrin.gif screeny bardzo ciekawe pozdro
----->Tedi umowimy sie i pogramy razem w Wolfensteina rolleyes.gif
Pietia
Gra w sieci....hmm... Niesmiertelny medal biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gra stara ale jara,od nie zaczynałem przygode z grami w sieci.Jak jeszcze nie miałem netu do w kawierence sie grało...to były czasy,jeszcze Call of duty.
Polecam te 2 gry smile.gif
TeDi
Nie ma sprawy, jak ściągniesz możemy pyknąć. Tylko uprzedzam, że na razie gram słabiutko sad.gif ale się ciągle uczę i będzie lepiej smile.gif

PS przde chwilą grałem na serwerze, gdzie było 25 na 25, kurde jakie zamieszczanie ciągle mnie zabijali sad.gif normalnie nie wiedziałem co się dzieje, czułem się tak jak na wojnie pełno ludzi, huki wystrzałòw i bombardowań.
Jakby nie moja słaba gra to by było zaje***cie smile.gif
Kjs
QUOTE(TeDi @ Aug 8 2005, 12:04:34)
Nie ma sprawy, jak ściągniesz możemy pyknąć. Tylko uprzedzam, że na razie gram słabiutko  sad.gif  ale się ciągle uczę i będzie lepiej  smile.gif

PS przde chwilą grałem na serwerze, gdzie było 25 na 25, kurde jakie zamieszczanie ciągle mnie zabijali  sad.gif  normalnie nie wiedziałem co się dzieje, czułem się tak jak na wojnie pełno ludzi, huki wystrzałòw i bombardowań.
Jakby nie moja słaba gra to by było zaje***cie  smile.gif
[right][snapback]31931[/snapback][/right]

W ET gralem jakies 2 lata, gra jak wiadomo dopiero jest zaj... jak sie gra na prawde dobrze zespolowo [klanowki, sparingi]. Bylem z moim klanem Hunter na mistrzostwach Polski ET w tamtym roku, niestety zajelismy IV miejsce. Bardzo dobrze z tego forum gra i kieruje teamem tez DeL! [pozdrawiam]. Wiec brac za bron i cwiczyc panowiE! :] Pozdro
baski18
A wiec ET jakies 2 lata temu sie pogrywalo (nie wciagnelo mnie tak bardzo)
CS - ta gra jest poprpostu zaje.... gralem od 1.5 i nadal pykam totalnmy klasyk przez 5 lat nadal 4 godziny dziennie grania musza byc bo inaczej zwariuje smile.gif
DOD - Czyli Day of Defeat - to jest wg. mnie o 100 razy lepsze od ET gram w ta gre od 3 lat i nadal nie moge przestac takze 2-3 godziny dziennie musza byc biggrin.gif
DF - Delta, grale w 1 podajze ale to jakies 7 lat temu smile.gif gra fajna jednak wtedy o neta bylo b.trudno i w cafe sie siedzialo, a 7zl/h to byla wtedy masakra wiec jak juz przychodzilem to zalanczalem Q2 lub SC ktore takze polecam Multi o Q3 nie wspomne smile.gif

Pozdro
onix_the_chosen
Dla mnie najlepsza gra po sieci jest oczywiscie America's Army. Swietna gra, ktora powinna zadowolic kazdego gracza, ktory lubi grac w sieci. Najpierw trzeba przejsc szkolenia, zeby zaczac rozgrywke. Im wiecej mamy tytulow (medyk, spadachroniarz) tym wiecej map mamy do dyspozycji. Gra jest super. Zaslony dymne, oslanianie partnerow i wspolne akcje sa fenomenalne. Polecam i odsylam na stronke gdzie mozecie pobrac sobie AA. Pozdro

http://www.americasarmy.com
malarkey
po sieci?? tylko w Call of Duty biggrin.gif albo S.W.A.T 4
TeDi
Co to Countera przyznaje racje, tak gra jesy zaj***sta i też trochę czasu w nią grałem, ale w większości w kafejce przez LAN z kumplami, ktòrzy siedzieli obok.

Ale w ET jest to fajne, że jest kilka rodzajòw, żołnierzy a XP dostajemy nie tylko za zabicie przeciwnika, podoba mi się jeszcze możliwość awansu oraz mapki są bardzo ładnie wykonane. smile.gif

PS Fajnie, że podajecie tytuły gierek, będe musiał sobie niedługo je sprawdzić.
pasiak KRK
ja polecam soldier of fortune 2 biggrin.gif
the_barti
ja polecam cs`a, a dla ludzi bardziej wolących zgrania taktyczne, wspòłpraca z teamem, oraz realistyczność, to aao ;] et mam czy tam mialem, ale nie umiem w to to grac o_O ;p wole aao ;]
Visi0n
QUOTE(baski18 @ Aug 8 2005, 12:42:33)
(...)
CS - ta gra jest poprpostu zaje.... gralem od 1.5 i nadal pykam totalnmy klasyk przez 5 lat nadal 4 godziny dziennie grania musza byc bo inaczej zwariuje smile.gif
DOD - Czyli Day of Defeat - to jest wg. mnie o 100 razy lepsze od ET gram w ta gre od 3 lat i nadal nie moge przestac takze 2-3 godziny dziennie musza byc biggrin.gif
(...)
[right][snapback]31937[/snapback][/right]

w kontera gram od wersji 1.3 ... i jak dla mnie nie ma lepszej gry sieciowej, w dod'a gram podobnie długo i moge stwierdzić, że gra w klimacie II Wojny Światowej jest rewelacyjna (tylko MP), AA (AmericasArmy) to znowu jedna znajbardziej realistycznych gier, darmowa rejestracja, to są moje typy jeżeli chodzi o gry sieciowe
tomek828
zajebiscie sie gra jeszcze w starcrafta !! smile.gif i w red alerta 1 !!
po sieci?? tylko w Call of Duty  albo S.W.A.T 4

mam s.w.a.t'a 4 ale po siecie jeszcze nie probowalem grac tongue.gif a gra ktos w diablo II po sieci (chodzi mi o TCP/IP bo niestety posiadam kopie zapasowa tej gry sad.gif )??
StraY
cs, starcraft i warcraft II i starczy tongue.gif
culles
w co jeśli nie w WORLD OF WARCRAFT?
Tylko abonament spory huh.gif zawsze jednak można pograć na prywatnych serwerach, co szczerze polecam!

Tutaj możecie spotkać mojego Nieumarłego Łotra -Kythunube:
www.caveofdestiny.prv.pl
lukasz0
quake III
UT2004

pozdro
kosa
ach.... nie ma to jak stary Medal of Honor.... 3 lata gram. Najpierw w MoH:AA a od 1,5 roku MoH:SH (Spearhead)
Bushmen
Quake III Arena + CMPA
SWAT 4 (UF clan slyszal ktos ? lider-Storzo)
Unreal Tournament
Warcraft 3 FTF (xpam PvPGN) patch 1.18a
dawniej WoW (poki server awatar nie upadl dry.gif ) pozdro
TeDi
Jako posiadacz xboxa grałem kilka razy z kumplami w Halo 2 w małej sieci, ktòrą sami stworzyliśmy. A mianowicie przynieśliśmy dwa xboxy, ktòry podłączyliśmy kablem sieciowym i dwa telewizory, do jednego x-a podłączyliśmy cztery pady i do drugiego tak samo i graliśmy czterech na czterech, zarąbista sprawa w szczegòlności, że gierka niczego sobie.

Inną gierką w ktòrą pykaliśmy na x-ie był Splinter Cell. Zabawa na dwa xboxy i dwa telewizory. Jeden gracz był szpiegiem a drugi jakby policjantem czy coś. Szpieg musiał jakby skrakować komputer a ten drugi musiał mu w tym przeszkodzić. Fajnie się grało bo szpiegiem trzeba był ciuchutko chodzić, uważać na kamery i miny, a policjant miał fajne zabawki typu czujnik na ruch. Plansze były bardzo ładnie wykonane no i gierka wciągała. Można też grać na czterech, ale nie pròbowaliśmy bo by były potrzebne 4 x-y i 4 telewizory.
RuDi
Tedi tez gram w ET i bez bicia moge powiedziec ze jest zajebiste tongue.gif szczeogolnie jak gra sie mecze z klanem. Wtedy wogle zajebista atmosferka (te krzyki na Team Speaku ;-) - dla tych co nie widzial to taki program dla clanow do gadania przez mikrofon podczas meczu). Tak jak mowil juz tedi gra jest zajebiscie wciagajaca. Szczerze polecam
pozdro
lazy_bum
Armagetron - jak w filmie "Tron", ktòrego pewnie 90% osòb nie zna.
JAACA
A ja polecam Battlefield 2;)
TeDi
Ja niedawno załatwiłem sobie Counter-Strike Sources, ale żeby gra chodziła płynnie to trzeba mieć dobrego kompa sad.gif zarzuciłem sobie gierke z botami
i niestety mòj komp udźwignie tylko gre 4 vs 4, gdzie w CS:Condition Zero botòw wrzucić mogłem ile tylko chciałem i gra płynnie chodziła smile.gif
przemasem
Grą wymiatającą po sieci jest Battlefield 2. Szczegòlnie jak grają 64 osoby i wtedy wielka bitwa 32vs32 masakra no i jeszcze CS.
Yearman
Americas Army
Yearman.pl - mozna mnie znalezc na pipeline - musze odkurzyc ta gre ale GTA SA i PES4 nie pozwalaja.
snake
Pogrywam w CS-a czasami...
Hmm nie moge odpalić CoD po necie bo coś tam się kaszani, mianowicie jest taki komunikat: CD-Key in use, please try again later :> Trzeba mieć orginała ? tongue.gif
_DEVIL_
A ja mam pytanie odbiegajace troche od tematu!Czy da sie grac w Condition Zero po necie bez cd keya(albo jakis piracki cd-key)!prosze o odpowiedz i jakies linki!
thx z gòry blink.gif
TeDi
QUOTE(devil905 @ Sep 21 2005, 14:37:29)
A ja mam pytanie odbiegajace troche od tematu!Czy da sie grac w Condition Zero po necie bez cd keya(albo jakis piracki cd-key)!prosze o odpowiedz i jakies linki!
thx z gòry blink.gif
[right][snapback]36164[/snapback][/right]

Niestety nie da się smile.gif Istnieją jednak scrakowane wersje gier przez ktòre da się grać, ale tylko na scrakowanych serwerach. Poszukaj Counter Strika na www.osloskop.net najlepiej wersję od Sajmona. A ja bym radził kupić Countera, przecież to starsza gra i nie jest już taka droga na allegro można naprawdę taniuśko ją kupić i będzie można śmigać na wszystkich serwerach, a zresztą Valve stosuje ciągle nowe zabezpieczenia i ten co ma orginała zassysa je sobie co jakiś czas, gdy włączy gre, a piraci muszą sami opracowywać nowe triki i ciągle trzeba instalować od nich Updaty, i serweròw jest mało.
saper
Ja?!
w co ja gram po necie ?

- we2002 smile.gif

niewiem, może sciągne ktòrąś z tych gier:

- dragon raja
- lord of camelot
- thang online
- wow
- dark eden
- MU ?! sam niewiem

może ktoś gra w jedną z tych gier, i mi coś opowie o nich tongue.gif
the_barti
saper, wg mnie z tej listy wow wymiata wink.gif

a jak ktos ma cs`a to zapraszam na serwer 85.28.152.68:27016
snake
QUOTE(the_barti @ Sep 21 2005, 15:06:02)
saper, wg mnie z tej listy wow wymiata wink.gif

a jak ktos ma cs`a to zapraszam na serwer 85.28.152.68:27016
[right][snapback]36186[/snapback][/right]

nie działa ten serw :>
the_barti
działa, tylko nie zawsze, włącza koleś jak my gramy, albo jak inni chcą ;p
Koniuszy
QUOTE(Bushmen @ Aug 14 2005, 22:06:33)
Quake III Arena + CMPA
SWAT 4 (UF clan slyszal ktos ? lider-Storzo)
Unreal Tournament
Warcraft 3 FTF (xpam PvPGN) patch 1.18a
dawniej WoW (poki server awatar nie upadl  dry.gif ) pozdro
[right][snapback]32444[/snapback][/right]

Quake 3 Arena + CA biggrin.gif:D

NfSu 2 :] zaniedługo Most Wander"s biggrin.gif
lukasso
delta force 2
Cooltys
soldat... biggrin.gif www.soldat.pl jak ktos chcialby nauczyc sie w to pomykac to z checia mu pomoge cool.gif
Viperdiesel
Też grałem kiedyś w soldata, nawet fajna gierka smile.gif polecam
Koniuszy
smile.gif po sieci WE biggrin.gif tylko biggrin.gif i czami q3 jeszcze a tak to ogame lol
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.