Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF-top CL
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2012
lukasz44

O wszystkim co w lidze mistrzów smile.gif

kuba12-15
Może ktoś chciałby zagrać jakiegoś spara przed turniejem:P
Witu
CYTAT(kuba12-15 @ Jan 28 2012, 11:19) *
Może ktoś chciałby zagrać jakiegoś spara przed turniejem:P

Ja chętnie bym zagrał, ale po wylosowaniu ekip wink.gif
kuba12-15
OKEj sądze że sie dogadamy;p
Jason Bourne
Wiadomo kiedy będzie losowanie tongue.gif
kuba12-15
Oby jak najszybciej
lukasz44

Ok, nie zwlekamy, lecimy dalej i losowanie robimy już dziś !

Wszystko odbędzie się live na chacie
WEJŚCIE

Zapraszam wszystkich którzy się dostali o 19:00 na czat !!! Losowanie o 19:20 !!!

POWODZENIA

Ekipy :
Grupa A : Bayern , Napoli , Manchaster City, Villareal
Grupa B: Inter, CSKA, Trabzonspor, Lille
Grupa C: Benfica, MUTD , PSG, Fiorentina
Grupa D: Real Madrid, Lyon, Ajax, Schalke
Grupa E: Chelsea, Bayer, Valencia, Roma
Grupa F: Arsenal, Marsylia, Olympiacos, BVB
Grupa G: Liverpool, Zenit, Porto, Szachtar
Grupa H: Barcelona, Milan, Tottenham, Galatasaray
similo14
Jak trafie do grupy F to juz bede szczesliwy kazda druzyna w tej grupie mi pasuje.
WKS
Ja tam wybredny nie jestem ale Trabzon, Olympiacos, Szachtar czy Zenit mogłyby mnie ominąc szerokim łukiem biggrin.gif
kuba12-15
W grupie F chyba bedzie najciekawiej (mając pod względem drużyny)

Mógłby mi ktoś wytłumaczyc o tym czacie mniej wiecej o co chodzi??
zibii75
CYTAT(kuba12-15 @ Jan 28 2012, 14:27) *
W grupie F chyba bedzie najciekawiej (mając pod względem drużyny)

Mógłby mi ktoś wytłumaczyc o tym czacie mniej wiecej o co chodzi??

Weź trochę poszukaj, wszystko jest opisane na forum. Widzę twoje posty i praktycznie w każdym jest krótka twoja odpowiedź na jakiś temat i od razu pytanie o coś. Kto szuka nie błądzi, nie licz na to, że wszystko dostaniesz pod nos. Po prostu staje się to irytujące. Każdy aspekt forum jest dokładnie wyjaśniony na nim, wystarczy poszukać!!!!!

kuba12-15
CYTAT(zibii75 @ Jan 28 2012, 17:40) *
Weź trochę poszukaj, wszystko jest opisane na forum. Widzę twoje posty i praktycznie w każdym jest krótka twoja odpowiedź na jakiś temat i od razu pytanie o coś. Kto szuka nie błądzi, nie licz na to, że wszystko dostaniesz pod nos. Po prostu staje się to irytujące. Każdy aspekt forum jest dokładnie wyjaśniony na nim, wystarczy poszukać!!!!!

Dzięki teraz będę inaczej na to wszystko patrzył
czubinho

WYNIKI LOSOWANIA:

Ferat Zenit Sankt Petersbourg
Prince -Galatasaray
Ogryz- Benfica
Witu- FC Porto
Rybson- AS Roma
sylwek12b- Valencia
WKSRKs- Manchaster City
Radek93 -Szachtar
przemosek123- Fiorentina
JustMe1987- Bayern Monachium
kuba12-15- Inter
wesoly89 -Tottenham
Dabro96- Liverpool
DonKryst- Napoli
Czubinho- Manchaster United
Edi092 -Ajax Amsterdam
Boby1908- Bayer Leverkusen
Piotrkus -AC MIlan
zibii75- BVB
piecia1990- Real Madryt
arczi333- OM
similo -O.Lyon
lukasz- Chelsea Londyn
Tomek93- Schalke
Wolrid -Trabzonspor
BlueOle -Arsenal
gapa -Olympiakos
Nalep- CSKA
lizaku- PSG
kksm- Barcelona
woodi -Villareal
Milerinho- Lille

Ekipy :

Grupa A :
Bayern(JustMe1987)
Napoli (DonKryst)
Manchaster City (WKSRKS)
Villareal (woodi)

Grupa B:
Inter (kuba12-15)
CSKA (Nalep)
Trabzonspor (Wolrid)
Lille (Milerinho)

Grupa C:
Benfica(Ogryz)
MUTD(Czubinho)
PSG(lizaku)
Fiorentina(przemosek123)

Grupa D:
Real Madrid(piecia1990)
Lyon(similo14)
Ajax(Edi092)
Schalke(Tomek93)

Grupa E:
Chelsea(lukasz44)
Bayer(Boby)
Valencia(sylwek12b)
Roma(Rybson)

Grupa F:
Arsenal(BlueOle)
Marsylia(Arczi)
Olympiacos(gapa)
BVB(zibi)

Grupa G:
Liverpool(Dabro)
Zenit(Ferat)
Porto(Witu)
Szachtar(radek93)

Grupa H:
Barcelona(kksm)
Milan(Piotrkus)
Tottenham(Wesoły)
Galatasaray(Prince)
zibii75
Grupa F
Chciałem BVB i MAM
Dzięki Łukasz smile.gif
Na następne losowanie może dodać JUVE smile.gif
kuba12-15
Narzekać nie moge tongue.gif
gapa
Olympiakos laugh.gif narzekac moge ...........
zibii75
CYTAT(gapa @ Jan 28 2012, 19:44) *
Olympiakos laugh.gif narzekac moge ...........

Może podeśłesz tam wielkiego R smile.gif
kuba12-15
Mi sie trafiło z drużyną
Chce ktoś jakiegoś spara zagrać??Bo jeszcze nie zagrałem nawet meczu online
Nalep
CSKA. Patrząc na grupę nie jest najgorzej. Powalczę i postaram się wyjść smile.gif Są Vagner Love, Dzagoev, Tosić, Necid czy Akinfiejew w bramce smile.gif
lukasz44
CSKA jest bardzo mocne smile.gif

Ja z Chelsea jestem średnio zadowolony co prawda nazwiska są, ale jednak grałem nimi czasami i nie szło mi za dobrze...
Witu
FC Porto - Typowy średniak biggrin.gif mogło być lepiej, mogło też być gorzej, mimo wszystko jestem zadowolony wink.gif
czubinho
Manchester United, przeżyję jakoś.
Wolrid
Trabzonspor - zaciskałem kciuki żeby na nich nie wpaść, no i wpadłem. No cóż trzeba liczyć na dobrą formę Brożka...
WKS
Manchester City - Cóż nazwiska dobrze zwiastują. Tevez, Dzeko, Augero czy Nasri to nie byle jacy gracze. Ale czy mi podpasują i "zaskoczy" między trenerem a drużyną to się okaże biggrin.gif. Co do grupy w jakiej się znalazłem to idealna. Gracze, którzy szukają wielu sposobów na strzelenie bramki a nie podanie na pustą smile.gif
lizaku

Co tu dużo pisać, znowu losowanie nie było dla mnie najlepsze, jednak nie ma tragedii. PSG powalczy z Benficą i Fiorentiną o 2 miejsce, Myślę że ManU jest po za zasiegiem tym bardziej że grać nimi będzie czubek smile.gif
Tomek93
Schalke dry.gif patrząc na Chelsea czy Manchestery to szału nie ma, ale mogło być gorzej ....
Jason Bourne
Real Madryt- i wszystko jasne. Klub, któemu kibicuję od 15 lat, od kiedy zaczałem się interesować piłką. Kocham ten klub. Masakra dzięki.
Dziś po poludniu rozmawiałem z Radkiem na gg i wspominałem, że marzeniem jest real. I cud!
Edi092
Ajax - Lubie ten klub i jestem zadowolony z losowania bo jest to przedewszystkim ekipa z potenciałem i być może namiesza coś w grupie smile.gif Powodzenia wszystkim !
Milerinho

OSC LILLE ! - z losowania jestem zadowolony poniewaz w ekipie jest dwóch reprezentantów Polski a druga sprawa nie mialem wczesniej przyjemnosci prowadzic tej ekipy smile.gif zatem bdzie to nowe doswiadczenie a na ile starczy szczescia i umiejetnosci zawodnikom Mistrza Francji w kolejnej edycji LM zobaczymy, wszystkim życze powodzenia i udanej zabawy smile.gif

// na tym patchu z dwoma naszymi kadrowiczami biggrin.gif wybaczcie za gafe tongue.gif

///jeszcze jedna sprawa mecze LM bede rozgrywal od srody okolo 20.
woodi
Villareal hmm... niewiem co napisać na tle Manchesteru City czy Bayernu Monachium wyglądają słabiej, a z Napoli porównywalnie smile.gif ale patrząc na graczy którzy beda prowadzic te druzyny to już gorzej tongue.gif Donkryst - nie mam sposobu na tego gościa tongue.gif choćby grał polską a ja hiszpanią to mecz i tak bedzie diabelsko ciężki tongue.gif gra mądrze piłką i wykorzystuje swoje sytuacje, moim zdaniem powalczy o awans tongue.gif Justme1987 - też bardzo groźny zawodnik tym bardziej że poprowadzi Bayern... Z jego zdolnościami i nietypowymi zagraniami moze zajść na sam szczyt smile.gif WKSRKS- zawodnik zagadka biggrin.gif raz gra mi sie z nim dobrze i dużo nie brakuje by go ograc a innym razem to ciezko piłke mu odebrac i rozwinąć jakąś akcje a mając najmocniejszy zespół w grupie jest bardzo groźny tongue.gif siebie oceniam cieniutko, ekipa nie najsłabsza smile.gif Nilmar i Rossi w ataku daja rade tongue.gif powalcze o dobra lokate a jak wyjdzie okaze sie
lukasz44

KOD
Dodane kolejki 4-6. Termin na rozegranie wszystkich meczy to 11.02.12 !

Jason Bourne
Oczywiście na nowej aktualce tak gramy już?
Nalep
Tak, jasne. Chcesz grać CL na aktualce z transferami z MLO? Chyba, że czegoś nie wiem ohmy.gif
lukasz44
Lol przecież LM gramy od początku do końca na CZYSTYM PES 6.5 PATCH ;d
Jason Bourne
hehe ale jestem zakręcony eh sorry mój błąd za szybko czas leci i nie ogarniam już biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.