Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WE9 w PES4
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
hetfield88
hej mam WE9 ale nie mam ps2...... jak myslicie , czy jak podmienie pliki z we9 i odpale pes4 to mi cos z tego wyjdzie??? to chyba nie wypali, odp
RuDi
yyyy nie bardzo jaze ty chcesz podmienic pliki w WE9 do pes 4 na pc ?? takie eksperymenty nie wypala. Jezeli chcesz podmienic pliki we9 do pes 4 ps2 to tez watpie ze cos ci z tego wyjdzie.
hetfield88
no w sumie raczej nic nie wyjdzie..... ale mnie to boli bo nie mam playa2 a WE9 tak i nie moge pograc sad.gif((( pomocy
TeDi
QUOTE(savio @ Aug 7 2005, 13:48:09)
no w sumie raczej nic nie wyjdzie..... ale mnie to boli bo nie mam playa2 a WE9 tak i nie moge pograc sad.gif((( pomocy
[right][snapback]31875[/snapback][/right]

Na pewno się nie uda. jak myślisz dlaczego gra jest oddzielnie wydawana na PlayStation 2, Xboxa i PC. Bo działa tylko na wybranej platformie. Jedynym rozwiązanie mogło by być znalezienie emulatora PS2 w necie. powodzenia smile.gif
kemot
Duzo ludzi nie moze grac - jedyne wyjscia:

-kupic ps2 i we9
-czekac na pes5

innych chyba nie ma...
siano
uwatuje kolege przed publicznym linczem i przeniose temacik do dzialu dla bohateroow smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.