Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LOSOWANIE
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Witam !
Od 15:00 będzie można już losować ekipy do ligi Polskiej !
Kto zrobi to wcześniej będzie miał potem spory problem. Zaczynamy dopiero o 15:00 !!!
Tradycyjnie, aby wylosować będzie trzeba zalogować się do panelu gracza poprzez nick podany w zapisie z końcówką _ na końcu

Termin na wylosowanie ekipy to : Poniedziałek 23 Stycznia 2012.
Start ligi przewidziany na następny tydzień !

POWODZENIA !!!
Nalep
Losowanie chyba udane. Nie wiem czy do końca jestem zadowolony, ale patrząc na inne ekipy, nie jest najgorzej. Wylosowałem Polonię Warszawa. Mam nadzieję, że ugram coś drużyną ze stolicy smile.gif
Witu
Szczęście chyba dopisało biggrin.gif Legia Warszawa - wolałbym Lecha, ale mówi się trudno.

P.S - Nalep szykuj się na Derby xD
zibii75
Powiem tak w tamtym sezonie ŁKS a tera mom Podbeskidzie
Z deszczu pod rynne czy jakoś tak he,he,he laugh.gif wacko.gif
niCejOke
zaglebie lubin jest moc ;D
lukasz44
U mnie Lech Poznan i jestem zadowolony, nigdy nie grałem ekipą z tej "wyższej półki" zobaczymy jak to wyjdzie smile.gif
Po przygodach z Łks'em i Arką nadszedł czas na Poznaniaków biggrin.gif

Oby zabawa była udana wink.gif
JustMe1987
Legia, Lech, Polonia juz porozbierane.. az sie boje losowac.. Obym trafil cos z gatunku Slask, Belchatow, Jagielonia no i oczywiscie Wisla. Nie chce Lodzkich druzyny Gornika Zabrze i to chyba na tyle. Z Pierwszych bede sie cieszyl a do reszty podejde neutralnie. Byle nie Lodz, Zabrza no i pasy to nie bylby najlepszy los tongue.gif

Lechia Gdańsk

No ladnie. Bedzie kim kopac sie po czole laugh.gif Skille moich bramkarzy skazuja mnie na totalnie radosny football. Zero spinek bedzie bo wydaje mi sie ze czeka mnie calkiem fajny kabaret laugh.gif

Pomyslimy nad chemia z czarnoskorymi najemnikami oraz mlodymi rogrywajacymi i moze uda sie jakas fajna akcje klepnac w meczu. Co do przewidywan mysle ze moja pozycja od tej rzeczywistej pozycji zespolu z Gdanska odbiegac nie bedzie.

Pozdrawiam Ediego ktory ma ciezki orzech do zgryzienia ale jest Nildo! Dobry gracz.

Rowniez serdeczne pozdrowienia dla Ogryza. Pamietaj masz Reksia w skladzie a jego obecnosc zmusza Cie do tego zebys nim gole strzelal.

Bedzie swietna zabawa cool.gif

PS.

Bart dzialaj z tym stadionem Panie dzieju bo przeciez na plazy grac nie bedziemy bo mi najemnicy na palmy pouciekaja laugh.gif
Jason Bourne
ja mam Łks i losowałem jako 3 dry.gif
Nalep
Just, zazdroszczę Tobie. Lechia to moja ulubiona ekipa i chciałem ją zgarnąć. Ach te przyśpiewki itd... A tak to mam (bez urazy dla nikogo) Brudne Koszule biggrin.gif . Lechia jak na PESa ma niezły składzik z Traore w składzie, a reszta też niczego sobie. Co do bramkarzy to polecam Małkowskiego. W grze Pawłowski nie jest chyba od niego lepszy, a szkoda smile.gif
Tomek93
Oddawać POLONIE !!! biggrin.gif. Ja trafiłem na Śląsk. Chyba w końcu mogę być zadowolony z losowania laugh.gif. Czyżby walka o podium? A, może Wielkie rozczarowanie? Jestem optymistą biggrin.gif.

PS. "Brudne Koszule" ? dry.gif
WKS
Napisałęm już w innym temacie ale chyba sie nie przyjął biggrin.gif .

Ruch Chorzów a więc ekipa, która jest nie za silna ale też nie za słaba. Cieszy mnie, jako taki atak. Po statach widze ze Grzelak, Piech czy Jankowski mogą namieszac. Grzyb czy Zieńczuk to też będą motory napędowe. Z niepozornym Bełchatowem pudło to może dam rade powtórzyć to z Chorzowskim Ruchem ? Sie okaże. Tak czy tak jestem zadowolony bo już się psychicznie przygotowywałem na Górnik Łęczną bądź Warte Poznań a pozatym fajny ten stadion Ruchu wiec sie przyjemnie bedzie grac ^ ^
Jason Bourne
ŁKS- przeanalizowałem, pomyślałem i .... jedynie Golański, Szczot i Szałąchowski. A Sagan w grze.... jaki wolny!!! Panowie pathmakerzy co tak słabo powinien mieć minimum speeda i przyspieszenie po 87 biggrin.gif A w myślach marzyłem o ...Poloni, Legii czy chocby Bełchatowie. Ale chociaż jestem przygotowany na klęskę, więc nei będzie zawodu smile.gif
Ogryz
CYTAT(piecia1990 @ Jan 21 2012, 19:42) *
ŁKS- przeanalizowałem, pomyślałem i .... jedynie Golański, Szczot i Szałąchowski. A Sagan w grze.... jaki wolny!!! Panowie pathmakerzy co tak słabo powinien mieć minimum speeda i przyspieszenie po 87 biggrin.gif A w myślach marzyłem o ...Poloni, Legii czy chocby Bełchatowie. Ale chociaż jestem przygotowany na klęskę, więc nei będzie zawodu smile.gif

Piecia z tego co grałem raz ŁKS-em na początku jak wyszedł patch to Mięciel fajnie pykał na zielonej formie. Pamiętam w meczu z WKS-em 2 zajebiste bramy wpakował.
Milerinho
Ja wylosowalem wIDZEW niestety. Teraz bedzie sporo grania bo raz ze liga dwa ze puchar ligi trzy ze Ex wiec bedzie ciekawie. Oby ten klub mi przypwasowal bo poki co nie widze sie z tym Widzewem biggrin.gif Pewnie Szymson chcialby nimi pograc ja chcialem Moj \G/ornik biggrin.gif !
Jason Bourne
Dobrze, że nie wwylosowałem (ży)widzew łódz smile.gif
Milerinho
CO ma byc t beedzie wink.gif trzeba brac chlopakow na treningi i niech oswoja sie z mysla szkoleniowa trenera ktory od niedawna mieszka w lodzi biggrin.gif
JustMe1987
CYTAT(piecia1990 @ Jan 21 2012, 20:16) *
Dobrze, że nie wwylosowałem (ży)widzew łódz smile.gif

Szanujmy sie sleep.gif
Jason Bourne
sorki Just smile.gif Ale zapowiada się ciekawie hehe, więcejśmeichu niż gry biggrin.gif
zibii75
Jak Don wylosuje 2 raz Górnika to niech idzie totka posłać 6-tke ma na bank smile.gif

Ogryz
Warta Poznań biggrin.gif

Miałem 14 ekip do wylosowania, a trafiłem akurat na Warte jedna z 2 najsłabszych drużyn. No, ale trudno nie poddajemy się i będziemy walczyć. Zagrałem pare sparingów i po sparingach można być zadowolonym ponieważ wygrałem 1 mecz z Lechią Gdańsk 3-2 2 co prawda przegrałem 7-3. No i zremisowałem z Legią po karnych wygrałem, a 2 przegrałem 6-3. Atak naprawde fajny. Reiss - Ujek - Gajtkowski no i jest jeszcze na rezerwie słabszy Klatt i młody Bereszyński. Starzy wyjadacze ligowi, ale strzelać jeszcze potrafią jedyny minus to niestety są strasznie wolni wiadomo wiek swój robi. Pomoc na defensywnym Scherfen też bardzo doświadczony grajek. Jest również Sasin i Goliński. Najsłabszy punkt drużyny to niestety obrona mimo dużego wyboru obrona naprawde nie jest mocną stroną Warty i przy dobrych formach napastników rywali to naprawde może być cięzko przekonałem się o tym w meczu z Lechią. Tadic red 5 goli i Ljuboja 3 gole. Bramka to też stary wyga Szamotulski i Radliński. Ekipa ogólnie nie jest zła i mam nadzieje, że coś ugram nią i nie będe się musiał denerwować. Zobaczymy jak to będzie. Powodzenia wszystkim życze. biggrin.gif
JustMe1987
CYTAT(Nalep @ Jan 21 2012, 18:05) *
Just, zazdroszczę Tobie. Lechia to moja ulubiona ekipa i chciałem ją zgarnąć. Ach te przyśpiewki itd... A tak to mam (bez urazy dla nikogo) Brudne Koszule biggrin.gif . Lechia jak na PESa ma niezły składzik z Traore w składzie, a reszta też niczego sobie. Co do bramkarzy to polecam Małkowskiego. W grze Pawłowski nie jest chyba od niego lepszy, a szkoda smile.gif

Wierze Ci. Jestes z Gdanska wnioskujac po profilu wiec nie moglbys nie miec chrapki na swoj team. Co do hierarchii w druzynie to Malkowski Buchalik Pawlowski przy czym w 3. razem nie prezentuja takich umiejetnosci jak chocby "Mnich" z Warty Poznan rolleyes.gif Razack faktycznie jest wyrozniajaca sie postacia ale liderami druzyny beda u mnie inni gracze. Mam jednak nadzieje ze Traore bedzie solidnie na nich pracowal. Nie wiem czy nie marnuje jego potencjalu nie wystawiajac go na szpicy ale zwyczajnie mam inny pomysl na druzyne. Generalnie da sie fajnie zagrac z przeciwnikiem ktory ma porownywalny badz slabszy team ale z topowymi ekipami naszej esy to bede sie musial napracowac zeby nie dziabnac od nich >5. bramek

CYTAT(Ogryz @ Jan 21 2012, 23:58) *
Warta Poznań biggrin.gif

Miałem 14 ekip do wylosowania, a trafiłem akurat na Warte jedna z 2 najsłabszych drużyn. No, ale trudno nie poddajemy się i będziemy walczyć. Zagrałem pare sparingów i po sparingach można być zadowolonym ponieważ wygrałem 1 mecz z Lechią Gdańsk 3-2 2 co prawda przegrałem 7-3. No i zremisowałem z Legią po karnych wygrałem, a 2 przegrałem 6-3. Atak naprawde fajny. Reiss - Ujek - Gajtkowski no i jest jeszcze na rezerwie słabszy Klatt i młody Bereszyński. Starzy wyjadacze ligowi, ale strzelać jeszcze potrafią jedyny minus to niestety są strasznie wolni wiadomo wiek swój robi. Pomoc na defensywnym Scherfen też bardzo doświadczony grajek. Jest również Sasin i Goliński. Najsłabszy punkt drużyny to niestety obrona mimo dużego wyboru obrona naprawde nie jest mocną stroną Warty i przy dobrych formach napastników rywali to naprawde może być cięzko przekonałem się o tym w meczu z Lechią. Tadic red 5 goli i Ljuboja 3 gole. Bramka to też stary wyga Szamotulski i Radliński. Ekipa ogólnie nie jest zła i mam nadzieje, że coś ugram nią i nie będe się musiał denerwować. Zobaczymy jak to będzie. Powodzenia wszystkim życze. biggrin.gif

Ty juz mi takiej reklamy nie rob. Mecz mu wyszedl jakos wyjatkowo i pewnie to byl jednorazowy wyczyn wink.gif Ja w ramach rewanzu powiem ze u Ciebie Ujek to gosc do rany przyloz. Dasz rade namieszac imo.

Tymczasem Lechia przygotowujac sie do sezonu: @=>Josip Tadić
Ogryz
CYTAT(JustMe1987 @ Jan 22 2012, 12:08) *
Ty juz mi takiej reklamy nie rob. Mecz mu wyszedl jakos wyjatkowo i pewnie to byl jednorazowy wyczyn wink.gif Ja w ramach rewanzu powiem ze u Ciebie Ujek to gosc do rany przyloz. Dasz rade namieszac imo.

Tymczasem Lechia przygotowujac sie do sezonu: @=>Josip Tadić

Ojj tam Just:) Musiałem się pochwalić, że jakiś mecz wygrałem Wartą hehe biggrin.gif A co do namieszania to postaram się sprawić pare niespodzianek, ale oj będzie bardzo dużo nerwów na moją obrone. biggrin.gif

A co do Tadicia to chłop naprawde jest niełzy gol z przewrotki co wrzuciłeś jeszcze jeden co wsadził z 20 m w długi róg bramki też ładny był.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.