Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 | 19.01 - 29.01 | kolejki 13-15
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
GooFy

13. KOLEJKA
Rybson (Panathinaikos) - Boby1908 (Werder)
Ferat (Udinese) - WKSRKS (Szachtar)
Edi092 (Everton) - lizaku (Getafe)
woodie (Sporting) - Tomek93 (Celtic)
lukasz44 (Zenit) - Ogryz (Stoke)
DonKryst (Marsylia) - Dabro96 (HamburgerSV)
Szymson (Wolfsburg) - BlueOle10 (Fenerbahce)
pauza: arczi333 (Blackburn)

14. KOLEJKA
Edi092 (Everton) - Boby1908 (Werder)
Ferat (Udinese) - arczi333 (Blackburn)
Rybson (Panathinaikos) - lizaku (Getafe)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Tomek93 (Celtic)
DonKryst (Marsylia) - lukasz44 (Zenit)
Dabro96 (HamburgerSV) - Ogryz (Stoke)
Szymson (Wolfsburg) - woodie (Sporting)
pauza: WKSRKS (Szachtar)

15. KOLEJKA
Edi092 (Everton) - WKSRKS (Szachtar)
Rybson (Panathinaikos) - arczi333 (Blackburn)
Ferat (Udinese) - lizaku (Getafe)
DonKryst (Marsylia) - Tomek93 (Celtic)
BlueOle10 (Fenerbahce) - lukasz44 (Zenit)
Dabro96 (HamburgerSV) - woodie (Sporting)
Szymson (Wolfsburg) - Ogryz (Stoke)
pauza: Boby1908 (Werder)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
Ferat
13 kolejka
FeratWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Romaric
Carew
Carew
Carew
Utaka
Willian
Douglas Costa

Opis:
Cieszy zwyciestwo Udinese, po serii slabszych meczow, odblokowal sie Carew, wrocila skutecznosc, bramki, no i sa 3 punkty.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:

Carew - strzelec hattricka.
Edi092
14 kolejka
EdiBoby
Screeny:

Strzelcy:
[b]Biabiany
Mehmet Ekici
Adrian
Adrian
Adrian
Adrian
Adrian
Adrian
Martin Petrov

Opis:
Co tutaj powiedzieć o taki meczu, napewno czrwona kartka Rise osłabiła mocno obrone i postanowiłem że zagram trójką środkowych obrońców co mi zawsze słabo wychodziło,z poczatku nie wyglądało to źle,ale w drugiej połowie padała juz bramka za bramka,przy kilku akcjach miałem opóźnienia nie wiem czym to było spowodowane bo gralismy na germany nie zrzucam winy oczywiście na lobby bo fakt słabiutko zagrałem co widać po statystykach. Graty dla Bobiego który pakował raz za raz bramki. Dzięki i do rewanzu smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Rise - Czerwona

Man of the match:[/b]

Adrian strzelec 6 bramek

15 kolejka
EdiWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
[b]Martin Petrov
Cahill
Mutu
M.Moreno

Opis:
Wkońcu 3 punkty zgarniete z trudnym rywale, mała roszatka w składzie w porównaniu z ostatnimi przegranymi meczami i widać efekty, cieszy dobra postawa w obronie przez którą cięzko było się przedostać. W ataku skutecznie i myśle,że zasłużona wygrana mimo że Shaktar mogł zdobyc conajmniej remis ale był dobrze dysponowany w tym meczu. Dzięki za mecz smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Beckham - zółta

Cała Obrona Evertonu

Dabro96
14 kolejka
Dabro96Ogryz
Screeny:

Strzelcy:

Petric
Mancienne
Callejon
Guerrero
Kacar

Jones
Jones
Jones

Opis:
Był to bardzo ciekawy mecz trzymający kibiców obu drużyn do końca w napięciu. Przez długi czas żadna z drużyn nie mogła znaleźć drogi do bramki,udało się do najpierw zawodnikom HSV,lecz Jones szybko wyrównał,jeszcze przed przerwą był wynik 2 : 1. W Drugiej połowie także były emocje lecz przy stanie 3 : 2 Hamburger strzelił dwie bramki i to już zamykało drogę do zwycięstwa Anglikom, na koniec jeszcze niezawodny Jones strzelił lecz skończyło się 5 : 3.

Kartki/Kontuzje:

Brak

Man of the match:

Kenwyne Jones- Ciężki do powstrzymania,Strzelec Hattricka
Dabro96
15 kolejka
Dabro96Woodi
Screeny:

Strzelcy:

Kacar
Petric

Heskey

Opis:
Przed meczem mimo wszystko oczekiwałem trzech punktów ponieważ przeciwnik widząc po tabeli nie jest w wysokiej formie,lecz nikogo nie można niedoceniać.Tak jak sądziłem było ciężko,szczelna obrona przeciwnika praktycznie odcięła mi dostęp do bramki,na 1 : 0 strzelił bramkę po ładnej akcji Kacar i do przerwy wynik się nie zmienił, po przerwie błąd obrony i Heskey wyrównuje,zaczyna się nerwówka ponieważ HSV nie wykorzystywało 100% sytuacji.Zmienił to 12 minut przed końcem Petric,który ustalił wynik meczu i zapewnił 3 punkty Hamburgerowi

Kartki/Kontuzje:

Brak

Man of the match:

Na prawdę ciężki wybór ale będzie to Gojko Kacar ponieważ grał bardzo ładnie w pomocy i strzelił ważną bramkę

Ferat
14 kolejka
FeratArczi

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Carew
Carew
Utaka
Shevchenko
Walcott
Vukcevic
Yakubu
Yakubu

Opis:
Brak mi slow na swoja postawe.. Super zaciety mecz, udalo sie wyjsc na prowadzenie, juz myslami dopisywalem trzy punkty za mecz z bardzo trunym przeciwnikiem a tu bach bach i dwie stracone bramki w 90 minucie.. Pobudka Udine..

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:

Vukcevic - strzal dajacy 3 punkty.
lukasz44
13 kolejka
lukasz44Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Pedretti
Pedretti
Donovan
Danny
Grafite
Jones
Jones
Jerome

Opis:
Pierwsza połowa wyrównana, powiem nawet więcej że to Stoke miało więcej klarownych sytuacji jednak Jones i Jerome fatalnie pudłowali. U mnie zaś koncertowo grała pomoc i tercet Donovan-Pedretti-Danny, każdy z nich zdobył po golu a jedno trafienie dołożył Grafite. O dziwo druga odsłona na hoście rywala wyglądała z mojej strony naprawdę świetnie czego się nie spodziewałem. Wielki błysk geniuszu Pedrettiego, który jedną nogą był już na liście transferowej...
W 88 minucie serca kibiców Zenitu zamarły. Brutalne wejście pomocnika Stoke w nogi Grafite i ten zwija się z bólu... Już myślałem że potrzebny będzie zakup napastnik a jednak Brazylijczyk powrócił jak gdyby nigdy nic na boisko ! Cud smile.gif

Dzięki za mecz, powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Pedretti
- wiecznie rezerwowy pomocnik olśnił wszystkich
BlueOle10
14 kolejka
blueole10Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Dia
Totti
Semih Senturk
Semih Senturk
Owen
Owen
Van der Vart
Obinna

Opis:
Kolejny mecz z tych, w ktorych cisne, a niestety nie udaje mi sie strzelac goli z klarownych sytuacji. Sam Tomek przyznal w przerwie, ze strasznie cisne. Jego bramkarz- Forster wyciagal wszystko co mozliwe do obrony, dlatego mysle ze glownie dzieki temu Tomek zlapal jeden punkt. Druga polowa juz bardziej wyrownana, a Celtowie wyszli nawet na prowadzenie, co jednak zdenerwowalo Turasow i mecz konczy sie podzialem punktow smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Forster- swietne interwencje na linii bramkowej.

BlueOle10
15 kolejka
blueole10lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Podolski
Podolski
Totti
Totti
Semih Senturk
Semih Senturk
Grafite
Grafite
Grafite

Opis:
Pierwszy mecz, ktory mi sie tak na prawde udal. po porazce w dwumeczu z Milerem 7:4, odkulem sie w lidze. Swietna postawa Podolskiego, ktory zaliczyl kolejnego hat-tricka i mysle ze to glownie dzieki niemu druzyna z Turcji odniosla tak cenne zwyciestwo. Na wyroznienie zasluguje takze Volkan,ktory doskonale spisywal sie w swojej bramce i robil co mogl, wiele razy ratujac druzyne. Hat trickiem popisal sie takze Grafite, ktorego zatrzymanie w tym meczu graniczylo z cudem. Jedna z jego bramek to swietne uderzenie z dystansu i pilka wpada o poprzeczke smile.gif

Kartki/Kontuzje:
zolta- Serdar Kesimal
Criscito
Bruno Alves
Donovan
Mexes

Man of the match:
Mysle ze jednak Lukasz Podolski. Hat trick i swietna gra z przodu.

donkryst
13 kolejka
DonKrystDąbro96
Screeny:

Strzelcy:
Cardozo
Rodriguez (samobój)
Guerrero

Opis:
W pierwszej połowie nie działo się zbyt dużo. W drugiej goście przycisnęli i zdobyli dwie bramki, na co Francuzi odpowiedzieli tylko jedną. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Man of the match:

Nikt specjalnie się nie wyróżnił.

donkryst
14 kolejka
DonKrystŁukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Amalfitano
Danny
Donovan
Grafite
Grafite
Grafite

Opis:
Gdy zdobyłem bramkę już w 5. minucie za sprawą Amalfitano, myślałem, że uda mi się ugrać korzystny wynik. Niestety, późniejsze błędy w defensywie, i doskonała skuteczność Łukasza sprawiła, że załadował mi bagaż pięciu goli za sprawą swoich armat. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Ż.K - Pedretti

Man of the match:

Grafite - autor trzech bramek, był nie do powstrzymania.
donkryst
15 kolejka
DonKrystTomek93
Screeny:

Strzelcy:
Weidenfeller (samobój)
Amalfitano
Owen

Opis:
Spotkanie stało na bardzo słabym poziomie, obydwa zespoły grały strasznie statycznie. I gdy wydawało się, że mecz zakończy się nudnym jak flaki remisem, Amalfitano w ostatniej akcji meczu wykorzystał błąd defensywy Celticu i zapewnił trzy punkty Francuzom. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Man of the match:

Amalfitano - jego bramka zadecydowała o zwycięstwie Marsylii.
woodi
13 kolejka
woodiTomek93
Screeny:

Strzelcy:
Bojinov
Bojinov
Bojinov
Mati Fernandez
Izmailov
Obinna
Opis:
Mecz bardzo wyrównany w którym szczęscie uśmiechneło sie do gospodarzy... Dziś wychodziło im prawie wszystko i pokazali dobrą piłke ale goście również grali ładną dla oka piłke i mieli swoje 100% okazje ale napastnicy Celticu są chyba na feriach smile.gif wynik powinien byc 5:4 albo nawet 5:5 ale to jest właśnie pes :/ dzięki za meczyk i do rewanżu gdzie napwno role sie odwrócą smile.gif powodzenia

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka: McManus

Man of the match:
Bojinov - strzelec hat - tricka w tym meczu, był zmorą obrońców Celticu którzy nabiegali sie za nim za wszystkie czasy chyba tongue.gif

Rybson
13 kolejka
RybsonBoby1908
Screeny:

Strzelcy:
Owusu-Abeyie
Owusu-Abeyie
Cleyton

Adrian
Adrian
Adrian
Adrian
Martins

Opis:
Beznadziejny mecz w moim wkonaniu miałem świetne formy... ale boby okazął się za mocny ... i to on zdecydowanie wygrywa te zawody!

powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Adrian

15kolejka
RybsonArczi333
Screeny:

Strzelcy:
Tuncay
Owusu-Abeyie
Cleyton

F.Campbell
Vukcevic
Shevchenko

Opis:
koniczynki w tym sezonie poprostu zmagają się z mocarzami... wychodziłem na prowadzenie po trzykroć !!! i nic z tego;D w każdej akcji może paść bramka... niestety i teraz też tak było.. kolejny remis koniczynek...

powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

brak

Ferat
15 kolejka
FeratLizaku

Screeny:

Strzelcy:
Romaric
Carew
Colunga
Colunga

Opis:
Getafe nastawione na kontry cel osiągnęło. Żałuję pierwszych 20 minut które straciłem, nie dochodząc nawet do sytuacji strzeleckich, dopiero przestawienie taktyki na hiperofensywną dało oczekiwany skutek, ale moi debilni zawodnicy znów zawiedli.

Kartki/Kontuzje:
czysto.

Man of the match:
x osobowy blok defensywny Getafe - good work.

lizaku
CYTAT(Ferat @ Jan 25 2012, 11:34) *
15 kolejka
FeratLizaku

Screeny:

Strzelcy:
Romaric
Carew
Colunga
Colunga

Opis:
Getafe nastawione na kontry cel osiągnęło. Żałuję pierwszych 20 minut które straciłem, nie dochodząc nawet do sytuacji strzeleckich, dopiero przestawienie taktyki na hiperofensywną dało oczekiwany skutek, ale moi debilni zawodnicy znów zawiedli.

Kartki/Kontuzje:
czysto.

Man of the match:
x osobowy blok defensywny Getafe - good work.

Nie zgadzam się z twoja opinią. Jak piszesz o moim ustawieniu to opisz z przebiegu całego meczu i nie jego części. Co prawda byłem nastawiony na kontry (co i tak mi nie wychodziło) ale po stracie bramki przeszedłem na 4 3 3 a w 70 min na 4 2 4 co od razu przyniosło 2 bramki i nawet była w końcówce okazja na 3. Wiem że miałeś więcej okazji do strzelenia bramki, ale taki football, liczą się bramki a nie strzały. Ciężko jest się pogodzić ze stratą pkt z pretendentem do spadku, ale to nie jest powód żeby oczerniać mój styl gry. Dobrze rozegrałem ten mecz taktycznie i jestem z tego zadowolony. I nie grałem cały mecz z kontry!
Ferat
a czy ja oczerniam Twój styl gry? graj jak chcesz, ja mam żal do siebie i do moich imbecyli, którzy przy 24 strzałach strzelili dwie bramki, przy okazji, formacja formacją, ale odpowiednia konfiguracja sprawia, że większość zawodników cofa się za linię piłki a to uskuteczniałeś cały mecz, ale jak zaznaczyłem mam to gdzieś, sam często się tak bronię, żal mogę mieć do siebie, Twoim celem były punkty i cel osiągnąłeś, graty..
Nalep
Zawsze najbardziej rozwalało mnie jak tzw. schemaciarze komuś coś wypominali smile.gif
lukasz44
Chyba jakieś niepotrzebne spięcie panowie... Wszyscy trzej skończyliście już dyskusję w tym temacie mam nadzieję, choć na gg możecie to kontynuować mogę nawet podać numery jak ktoś nie ma.
Szymson
13 kolejka
SzymsonBlueOle
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:

D.Cisse
D.Cisse
Lakic

Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Dia

Opis:
Dobre spotkanie obu ekip,ale Blue wygrał bo miał lep[iej dysponowanych tego dniapomocnikow którzy raz po raz swoim świetnym podaniami uruchamiali napastników,nie miałem tego dnia argumentów i Turcy zasługiwlai na te 3 punkty...Dzieki za mecz i pwodzenia dalej:)

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Man of the match:
Podolski-strzlec 4 goli

14 kolejka
Szymsonwoodie
Screeny:
niestety nie posiadam,nie zapisały się jednak

Strzelcy:
D.Cisse
D.Cisse
Josue

Opis:
Spokojna gra VFL i pewne zwycięstwo,zapewnili je kluczowi gracze bez których nie wyobrażam sobie tej drużyny,widać że woodie nie znalazł jeszcze porozumienia ze swoją ekipa ale uważam że wkońcu mu sie to udai jeszcze nieraz pozabieram nam punkty.Dzieki zameczyk i pwodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:
D.Cisse-piewny punkt a ataku Wolfsburga!!

... kolejka
SzymsonOgryz
Screeny:

Strzelcy:
D.Cisse
D.Cisse
Josue
Patrick Helmes
Patrick Helmes

Pennant
Pennant
Fuller

Opis:
Myśle że zasługiwałem na 3 punkty,mecz był wyrównany,ale piłkarze Wolfsburga grali z chłodną głową i pomimo wynik który cały czas był na styku,udało się ukuc po kapitalnym golu Helmesa w 90 minucie strzelonym przewrotkom,ten golk wyrażnie podłamał rywala i juz w następnej Helmes po raz drugi w doliczonym czasie gry pokonuje bramkarza Stoke tym razem ładnym szczupakiem.Żyuczyłbym sobie aby rewanże były tak samo udane jak pierwsze spotkania,bo pozycja jest bardzo wysoka zdużymi szansami na podium,zobaczymi jak bedzie,ale teraz widze dobrze na których pozycjach potrzebuje wzmocnień.dzieki za mecz i pwodzenia w rundzie rewanżowej:)

Kartki/Kontuzje:
czysto

Man of the match:
Patrick Helmes-za dwa bardzo ładne gole

Edi092
13 kolejka
EdiLizaku
Screeny:

Strzelcy:
[b]
Mauro Zarate
Mauro Zarate
Cabanas
Mutu

Opis:
Mecz dogrywany,Lizaku musiał zejść z kompa.
Spotkanie pod dyktando gospodarzy którzy za sprawą ofensywnie dobrze grających pomocników witali często w polu karnym gości. Strzelanie rozpoczął Cabanas który udowadnił trenerowi,że warto na niego stawiać od początku meczu. Getafe próbowało ile mogło,ale to było zamało żeby w tym meczu ustrzelić choćby honorowej bramki. Dzięki za mecz smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Rybson
14 kolejka
RybsonLizaku

Screeny:

SS które mam dodam jak będe w domu w przyszłym tyg.

Strzelcy:
Julio Baptista
Olic
Castro

Opis:
Mecz rozgrywany na 100 razy, az w koncu jak formy koledze dopasowały to sie zagrało:) i tak w 75 minucie rozłączyło nas... wiec 15 min dogrywane, przed dogrywką był remis, i w przeciągu tych 15 min wszystko się mogło zdażyć ale wiecej zimnej krwi zachował Lizaq który na raty pokonał mojego GK...
Dawno oj dawno nikt mi tak ciśnienia nie podniósł, wszystko toleruje w pesie ale nie frajerzenie i lamowatą gre... no to jest poprostu masakra... w pierwszej połowie oddał 2 strzały i strzela bramkę rozumiem w kazdy sposób ale popędzic do boku podać po ziemi przyjąć zeby czasem Hidden nie wyszedł i strzał biggrin.gif BRAWO! ręce opadły... grać się odechciało potem rozłączenie.. i nie ma coukrywac ostatnie 15 min lizaku przycisnął i wygrał...

napisałem ze zagrałes lamowato biggrin.gif a ty mnie na gg blokujesz... <w domu wszystko w porządku> ??? biggrin.gif

dzieki za mecz powo dalej.!
PS: Frajerem jestes ty skoro najpierw takie coś piszesz na priwie a potem mnie blokujesz...

Kartki/Kontuzje:
brak (chyba) ale raczej na bank.

Man of the match:
Lizaku i jego postawa. poza tym bramkarz Getafe S.Given

aktualka kartkowiczow i kontuzjowanych

aktualka strzelcow
lizaku
Ty jesteś jakiś chory człowieku. Mecz rozgrywany na 100 razy i jak formy koledze dopasowały to zagraliśmy - Ty kłamco !!! Chciałbym Ci przypomnąc że na twoim hoście jak graliśmy to miałem wielkie lagi ale zagrałem, A Ty niby na moim hoście miałeś lagi i nie zagrałeś bo w 60 min stwierdziliśmy że to nie ma sensu, wiec nie pier.... głupot. Zablokowałem Cie na gadu bo nie mam zamiaru słuchać twoich bredni. Nie potrafisz przegrywać z klasą to masz problem. A naszą rozmowę też z gadu mogę udostepnić opiekunom i sie domagać upomnnienia dla ciebie za obrażanie mojej gry co jest nie dopuszczalne, poczytaj regulamin. A od mojego domu wara, bo to juz przesada lekka. Dorośnij człowieku. PS: Frajerem jestes ty skoro najpierw takie coś piszesz na priwie a potem mnie blokujesz... - blokuje Cię bo nie mam zamiaru więcej czytać twoich bredni!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.