Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 | 11.01 - 22.01 | kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO) > Sezon 8 - II liga
lukasz44

9. KOLEJKA
Gapa - piecia1990
Hyoga - Czubinho
GooFy - witu
kksm - JustMe1987
Wolrid - zibi75
Milerinho - radek93
wesoły89 - niCejOke

przemosek123 - Nalep
similo14 - sylwek12b

10. KOLEJKA
sylwek12b - piecia1990
Nalep - similo14
niCejOke - przemosek123
radek93 - wesoły89

zibi75 - Milerinho
JustMe1987 - Wolrid
witu - kksm
Czubinho - GooFy
Gapa - Hyoga

11. KOLEJKA
Hyoga - piecia1990
GooFy - Gapa
kksm - Czubinho
Wolrid - witu
Milerinho - JustMe1987
wesoły89 - zibi75

przemosek123 - radek93
similo14 - niCejOke
sylwek12b - Nalep

12. KOLEJKA
Nalep - piecia1990
niCejOke - sylwek12b
radek93 - similo14
[/color]
zibi75 - przemosek123
JustMe1987 - wesoły89

witu - Milerinho
Czubinho -Wolrid
Gapa - kksm
Hyoga - GooFy

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
przemosekk
11 kolejka
przemosek123radek93
Screeny:

Strzelcy:

F. Marques
Rudnev
Giovinco
Giovinco
Stuani
Giovinco

Opis:

Mecz bardzo emocjonujący przy obu ekipach, akcja za akcją. Bardzo wyrównany mecz, ale lepszą skutecznosc pokazali zawodnicy Parmy, chociaz zawodnicy Racingu tez sukcesywnie nadrabiali stan meczu, lecz nie udalo sie nadrobic wszystkiego.

Kartki/Kontuzje:

Munitis

brak

David Lopez (lekka kontuzja)

Man of the match:

Niezwykły Giovinco i jego hattrick smile.gif

Witu
10 kolejka
Witukksm
Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic
Ibisevic
Firmino
Firmino
Guerron

Opis:
"To jakiś Żart" Tak ten mecze skomentował kksm i muszę się z nim zgodzić xD takiego meczu to nawet z Hyogiem w poprzednim tyg nie miałem.
Zaczęło się wszystko po mojej myśli jedna z pierwszy kontr Ibisević znajduje sobie trochę miejsca przed "szesnastką" i ładnym technicznym uderzeniem umieścił piłkę w lewym górnym rogu bramki Zielera, a potem to co się działo to nie sposób opisać Carrizo był jak ściana i wszystkie piłki się od niego odbijały, oprócz jednej w 38 min po strzale Guerrona i do przerwy jest 1 : 1. Druga połowa to znowu ataki Hannoveru, ale to co się stało między 56 min a 65 min to kksm będzie chciał jak najszybciej zapomnieć najpierw po błędzie obrony i Zielera (?) Ibisević pakuje piłkę szczupakiem do bramki 5 min później doskonała wrzutka Salihovicia z rogu i Firmino strzela 3 gola w tym spotkaniu, 4 min później Firmino uderza nie samowitą bombę w prawy górny róg bramki Hanovveru i ustala wynik spotkania, ale to co się działa do 56 min i od 65 min do końca meczu mogę opisać tylko w ten sposób "Carrizo Show". Dzięki za mecz, powo dalej i więcej szczęścia w następnych meczach.

Kartki/Kontuzje:
Guerron

brak

Schlaudraff - lekka

Man of the match:

Juan Pablo "Ściana" Carrizo

Ten bramkarz po raz kolejny udowodnił że mimo niskiej ceny to ma niesamowity potencjał, po prostu jest jak ściana.

przemosekk
9 kolejka
przemosek123Nalep
Screeny:

Strzelcy:

Klose
Valdes
Valdes
G. Dos Santos
G. Dos Santos
Giovinco
Klose
Klose
Giovinco
samobój (gol dla drużyny Bordeaux)
Gouffran
Valiani

Opis:

Mecz bardzo emocjonujący przy obu ekipach, akcja za akcją. Bardzo wyrównany mecz, ale lepszą skutecznosc pokazali zawodnicy Bordeaux, chociaz zawodnicy Parmy tez sukcesywnie nadrabiali stan meczu, lecz nie udalo sie nadrobic wszystkiego. Grad goli.

Kartki/Kontuzje:

brak

brak

brak

Man of the match:

Niezwykły Klose i jego hattrick smile.gif

Witu
12 kolejka
WituMilerinho
Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic
Allagui
Forlan
Zigic
Miccoli
Miccoli
Miccoli

Opis:
Tragedia w wykonaniu Hoffenhiem, zdecydowanie najgorszy mecz mojej ekipy w tym sezonie jak do tej pory. Od samego początku Miler zamknął mnie na mojej połowie i jedyne co mi pozostało to kontry, które był w tym meczu tragiczne w moim wykonaniu, po prostu moja drrużyna zagrała bez wiary, bez polotu a Mainz grało jak natchnione. Dzięki za mecz powo dalej i pamiętaj rewanż będzie nalezał do mnie biggrin.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Fabrizio Miccoli

Strzelec hat-tricka i to on w głównej mierze pozbawił mnie jakichkolwiek złudzeń w tym spotkaniu.
Wolrid
11 kolejka
WolridWitu
Screeny:

Strzelcy:
Babel
Javi Martinez
Ibisevic

Opis:
Nie ma co tutaj opisywac, spotkanie przebiegało pod jeden schemat - Athletic cały czas atakował pod bramką Niemców, natomiast Witu jedynym podaniem do skrzydłowych próbował otworzyć szanse na zdobycie bramki. Carrizo nie będzie przeze mnie miło wspominany.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Carrizo - Wybronił kilka piłek meczu.
Milerinho
9 kolejka
Milerinhoradek93
Screeny:

Strzelcy:
Forlan
Forlan
Senna
Senna
Zambrotta

Opis:
Od poczatku do konca przewaga Mainz ktore raz po raz nekalo obrone rywala, przeciwnicy starali sie niemalze kazda pilke posylac na Lewandowskiego lecz obroncy bez klopotu sobie z nim radzili i wychodzily z tego grozne kontry. Dzieki powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Lewandowski - żółta

Man of the match:[/b]

Senna - Dostał szansę gry blizej bramki rywala, tam szalał rozgrywał piłkę i strzelił dwie bramki.

niCejOke
10 kolejka
niCejOkeprzemooosek
Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Cassano
D'Alessandro

Valdes
Valdes
Giovinco

Opis:
Mecz stał na bardzo wysokim poziomie. Kapitalne rajdy D'Alessandro na przemian z Elano siały spustoszenie w szeregach defensywy Parmy. Pierwsza połowa zdecydowana przewaga Hiszpanów. Ponad 65 % czasu byli przy piłce wiele sytuacji i w pełni zasłużone prowadzenie 2;0 po bramce niezawodnego Cassano i Fabiano. Druga połowa to niestety zlekceważenie przemooska, który pięknie kontrował raz po raz z skutkiem zdobycia 3 bramek. Znakomita dyspozycja jego napastników dała mu remis. Wg dziennikarzy BBC Parma miała bardzo dużo szczęścia, że wywiozła 1 cenny pkt z Hiszpanii. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

D'Alessandro

Wspaniałe rajdy Argentyńczyka. Kapitalna bramka + 2 asysty dały wspaniała notę. jeżeli będzie utrzymywał taką formę trener niCejOke będzie miał dużą pociechę z niego.
zibii75
.12 kolejka
zibii75przemosek123
Screeny:

Strzelcy:
Iaquinta
M.B.Diouf
Valdes
Valdes
Giovinco

Opis:
Opis? taki jak w off-topie2 ligi, do pewnego momentu ok a po tym jeden piłkarz i wozim piłe na Giovinco, 1/2 boiska na nim i potem strzał i gol lub dobicie cała 2 połowa taka smile.gif, greaty za pomysł na gre i wynik powo dalej. Wystarczyły 2 kosy w obronie i wynik inny hehe. A i jeszcze tekst ja wstawie na ligowej ty dodaj ze screnami, K...a tak jak bym miał o tym zapomnieć smile.gif. wiem za ten opis bedzie ganiony, ale panowie dość tego, albo ma być zabawa i radość albo przymykanie na pewne sprawy oka, bo pewne sprawy cza poruszyć.
Z Piecią w dupe dostałem 4 ale po jakiejś grze kolegi a nie po R, R, R.

Kartki/Kontuzje:
Toni - Yellow
Kontuzja lekka jakiś obrońca przemo ?
może poda kto

Man of the match:

??????
przemosekk
lekka kontuzja Galloppy i dodam screena ze statami bo zibi nie wrzucil tego screenu (nie wiem czemu):

Uploaded with ImageShack.us
kksm
11 kolejka
kksmCzubinho

Screeny:

Strzelcy:
Henry
Henry

Opis:
Mecz nawet wyrównany. Hannover dość szybko zdobywa gole w 1 połowie. W 2 połowie skutecznie zatrzymuje ataki przeciwników mimo kilku niebezpiecznych sytuacji w polu karnym. Kolejne cenne 3 pkt z wymagającym przeciwnikiem. Powodzenia dalej Czubinho smile.gif
Kartki/Kontuzje:

Andre Dias
Braaten
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Henry - chyba w końcu zaaklimatyzował się w zespole i pokazuje, że może nim pokierować razem z Juninho, który świetnie obsługuje kolegów z ataku.

sylwek12b
9 kolejka
similo14sylwek12b
Screeny:

Strzelcy:

Davis
Anichebe
Davis
Jelavic
Jelavic
Jelavic
Jelavic
Samobój
Naismith

Opis:

Mecz zacięty, zawodnicy Rangersow dobrze sie bronili i zaczeli zdobywac bramki, przewaga w drugiej polowie byla tylko powiększana

Kartki/Kontuzje:

brak

brak

brak

Man of the match:

Jelavic, zdobył 4 bramki mimo ze zagral tylko jedną połowe spotkania smile.gif

sylwek12b
12 kolejka
niCejOkesylwek12b
Screeny:

Strzelcy:

Saha
Saha
Saha
Elano
Cassano
Luis Fabiano

Opis:

Nie moglismy sie połączyc na hostingu NiceJoke'a, dlatego tez ja zdecydowalem sie hostowac. Mecz wyrównany, najpierw 2-0 prowadzili Rangersi, a nawet i 3-1. Niestety 2 polowa to byla gra w wykonaniu piłkarzy z Saragossy. Zasłużony remis.

Kartki/Kontuzje:

brak

brak

brak

Man of the match:

Cężko kogos wyroznić, Saha zdobyl 3 gole ale to Maor Melikson mial dwa kapitalne otwierajace podania, zwlaszcza przy 1 bramce Sahy

sylwek12b
10 kolejka
sylwek12bpiecia1990
Screeny:

Brak screenow, po pierwszej polowie wywalilo mnie z serwera przy stanie 4-1 dla mnie, dogralismy 2 polowke na hostingu pieci ale rywal za szybko wyszedl, nie zrobilem screenow z tego dokonczonego spotkania, w dogrywanym meczu bylo 1-0 dla pieci i wynik koncowy wyniósł 4-2 dla Glasgow Rangers

Strzelcy:

Anichebe
Saha
Saha
Saha
Odemwingie
Grosicki

Opis:

Mecz był jednostronny, w 1 polowie przwwazal zepsol Rangersow, gol an 1-0 padl juz w 2 minucie meczu, pozniej przewaga byla stopniowo powiekszana. W 2 polowie gra wyrownala sie i rywal zdobyl gola, strzelając go Grosickim

Kartki/Kontuzje:

brak

brak

brak

Man of the match:

Saha - zdobyl 3 gole i miał asyste przy bramce Anichebe:)
Jason Bourne
11 kolejka
Hyogpiecia
Screeny:

Strzelcy:
Jefren
Yeste
Mirallas
Mirallas
Makoun

Odemwingie

Opis:

Mecz pod dyktando gospodarzy, Espanyol przyzwyczaił kibiców, że grają jak amatorzy. Wynik 5-1 brawa dla gospodarzy.
Kartki/Kontuzje:
żółta- Sergio Garcia

Man of the match:

Mirallas- strzelec 2 bramek.

PS Nie ogarniam tego, dlaczego ludzie nie wrzucają na forum wyników. Prosisz, prosisz i tak nic. Przecież to gospodarz jest zobowiązany to zrobić.

Ostrzeżenie- za złe wpisanie nazwiska piłkarza (Jefren) Mówiłem tyle razy żeby wpisywać tak jak w pesie/Cz.
Nalep
12. kolejka
NalepPiecia1990
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Ramsey
Odemwingie

Opis:
To było bardzo wyrównane spotkanie, które mogło zakończyć się różnym wynikiem. Po prostu zadecydowała dyspozycja dnia. Na początku meczu Espanyol odważnie zaatakował gospodarzy, ale Ci dobrze się bronili. Następnie zaczęło przeważać Bordeaux i coraz częściej zaczęło dochodzić do głosu. Jednak prawie wszystkie ataki kończyły się na świetnie zorganizowanej obronie klubu z Barcelony. Dopiero w doliczonym czasie pierwszej połowy Miroslav Klose przedostał się w polu karnym i uderzył nie do obrony. W drugiej połowie jeszcze większa walka toczyła się w środku pola, gdzie rządził i dzielił Ramsey. Mnóstwo odebranych piłek i dobre rozgrywanie zostało mu wynagrodzone, ponieważ podwyższył na 2-0. Potem Bordeaux zostało zmuszone, aby bronić wyniku. Espanyol atakował coraz odważniej i to przyniosło skutek pod koniec meczu. Odemwingie, który jak nikt inny zasłużył na bramkę, zdobył ją. Ostatecznie ten jakże wyrównany mecz zakończył się zwycięstwem gospodarzy.

Kartki/Kontuzje:
Brak
Brak
Henri Saivet (lekka)

Man of the match:

Aaron Ramsey - król środka pola. Wygrywał bardzo ważne pojedynki.
zibii75
10. kolejka
zibii75Milerinho
Screeny:

Opis:
W tym meczu nie liczyłem na nic a można było choć zremisować, zadecydowała 2 połowa i przejęcia w środku pola po których Milo wbił 2 bramki. Jaquinta, Diouf, Zanetti, Silva a nawet Nesta byli dziś bez formy (szaro) i jak coś tu ugrać?

Strzelcy:
Allagui
Gavranovic

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Może Kuszczak, troche dziś pobronił co widać w statach smile.gif

GooFy
9 kolejka
WituWitu
Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic
Agbonlahor
Agbonlahor
Ibisevic
Cleverley
Agbonlahor
Babel

Opis:
Dwie kuriozalne bramki załatwiają mecz. Kolejne wyrównane spotkanie które przegrywam. Nie pomogła świetna gra Agbonlahora, Mcgeadego czy Martina. Kolejna dobijająca porażka.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Gdyby nie porażka to bez wątpienia Agbonlahor. Jednak niechaj MOM zostanie zwycięzca Ibisevic.

||||||||||||||||||||||||||||||
czubinho
10. kolejka
CzubinhoGoofy
Screeny:

Strzelcy:
Umut Bulut
Del Piero
Samobój

Opis:
Mecz na szczycie 2 ligi. Obaj gracze pretendujący do awansu stoczyli walkę o 3 punkty. Źle zestawiona obrona Goofiego pozwoliła Tuluzie na strzelenie trzech bramek(nawet sami im pomogli) Zasłużone zwycięstwo. Do rewanżu. Dzięki

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Del Piero

Bramki:Goal
Goal2
kksm
9 kolejka
kksmJustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Kanoute
Henry

Opis:
Mecz niesmowicie zacięty. Oba zespoły starały się zmienić wynik na swoją korzyść. Dużo wymian w środku i po kilka świentych sytuacji dla obu zespołów. Każdy z nich mógł wygrać więc wynik jak najbardziej sprawiedliwy, a widowisko wspaniałe.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Obaj zdobywcy bramek - Henry i Kanoute pokazali ile znaczą dla swoich zespołów.

Wolrid
9 kolejka
WolridZibi
Screeny:

Strzelcy:
Carlao
Maniain
Carlao
Llorente
J.Zanetti
Toquero
M.B.Diouf
Opis:
Spotkanie baaardzo wyrównane, obie ekipy miały dużo okazji do strzelania bramek. Na moje nie szczęście drużyna z Bragi była skuteczniejsza o jedną bramkę. Dziękuje bardzo za mecz bez schematów, i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Carlao

Muniain, a nie Maniain. Muszę być konsekwentny, a Wy może się czegoś nauczycie. Ostrzeżenie./CZ.
Milerinho
11 kolejka
MilerinhoJustMe1987

Screeny:

Strzelcy:

Senna
Miccoli
Miccoli
Miccoli
E.Alvarez
Forlan

Kanoute
Kanoute

Opis:
Sporo sie dzialo w tym meczu duza w tym zasluga Justa ktory raz po raz kombinacyjnymi akcjami rozmontowywal obrone Mainz i dostarczal pilki do Kanoute, lecz Mainz nie bylo dluzne i tez mialo swoje okazje. Im dluzej trwal mecz to luzniej bylo w obu obronach i gdyby jedna albo druga strona byla bardziej skuteczna wynik moglby byc calkiem inny a tam mamy wg.Mnie za wysokie zwyciestwo. Dzieki Just powodzenia dalej ! licze na jeszcze ciekawszy rewanz smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Miccoli - Świetnie uciekal obrońcom przy kontrach Mainz i konczyl groznymi strzalami lub bramkami.

GooFy
11 kolejka
GooFygapa

Screeny:

Strzelcy:
C. Lucarelli
Aboutreika
Ronaldinho
Ronaldinho
Gekas

Opis:
Brak komentarza jest tu najlepszym komentarzem. Cały mecz to jakiś jeden wielki, niesmaczny żart.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

Man of the match:

Nie ma. Napewno antybohaterem spotkania zostaje Dikan.
niCejOke
11kolejka
similioniCejOke
Screeny:

Strzelcy:
Sapara
Paweł Brożek
Paweł Brożek

D'Alessandro
D'Alessandro
D'Alessandro
Lafita
Cassano
Cassano
Opis:
Mecz bardzo efektowny w wykonaniu obu ekip. Similio postawił na bardzo ofensywny styl gry co mnie bardzo zaskoczyły. Poszliśmy na tak zwaną wymianę ciosów bramka za bramkę. Dopiero w końcówce gdy wynik był nie korzystny dla turków similio ruszył cała 11 do ataku co sprawiło że Hiszpanie mogli kontrować i skutecznie kłuć bramkarza Trabzonsporu. Wstawiam wynik gdyż po paru dniach czekanie nie doczekałem tego od Similio. Powodzenia i dzieki za mecz

Kartki/Kontuzje:
Meira

Man of the match:

D'Alessandro

Kolejny znakomity występ udokumentowany Hat trickiem. Wspaniałe rajdy i gra ofensywna. Zasłużony MVP!!!
gapa
12 kolejka
Gapakksm
Screeny:

Strzelcy:
Bellamy
Ronaldinho
Henry
Henry
Cana
Guerron

Opis:
Po pierwszych 15 min meczu powinno byc spokojnie z 3-0 dla mnie ale gra nie pozwolila mi wykorzystac choc jednej dogodnej sytuacji i to sie zemscilo poniewaz goscie przeczekali moj napor i z henrym na czele wygrali to spotkanie. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Gekas

brak

brak

Man of the match:

Henry- nie do zatrzymania

gapa
10 kolejka
GapaHyoga
Screeny:

brak- nie posiadam poniewaz mialem wylaczony fraps i sie nie zrobily

Strzelcy:
Mirallas
Jara
Bellamy

Opis:
Mysle ze jednak zasluzone zwyciestwo gospodarzy ktorzy w pierwszej polowie zmarnowali karnego (oczywiscie Ronaldinho) i trafili w poprzeczke, dodatkowo jeszcze w wielu sytuacjach nie trafili w bramke. Gola pierwszego strzelili w 2 polowie potem do remisu doprowadzili goscie, ale bellamy wyprawadzil WBA znow na prowadzenie i przy kilku dobrych interwencjach Freya w koncowce zwyciestwo zostalo dowiezione do konca.

Kartki/Kontuzje:
Ronaldinho, Alexis

brak

brak

Man of the match:

Obydwie druzyny za walke fair do konca.

gapa
9 kolejka
GapaPiecia1990
Screeny:

Strzelcy:
Aboutreika
Ronaldinho

Opis:
Mecz w ktorym od poczatku prowadzic gre probowali gospodarze ale goscie rowniez przeprowadzali kasliwe kontry, lecz to ekipie WBA udalo sie to spotkanie wygrac. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Aboutreika - choc jego gra nie bylo wspaniala to byla najrowniejsza ze wszystkich graczy WBA.

czubinho
12. kolejka
CzubinhoWolrid
Screeny:

Strzelcy:
Raul
Raul
Raul
Fabio Simplicio
Fabio Simplicio
David Suazo
David Suazo

Opis:
Ten człowiek jest niezastąpiony. Kilka meczy wcześniej ustrzelił hattricka w mniej niż 30 minut. Dziś zajęło mu to dokładnie pół godziny. Zawsze tam gdzie piłka. Wróćmy do meczu. Jednostronne widowisko z kilkoma groźnymi kontrami Worlida. Mecz ciekawy i miły dla oka, dużo efektowanych sytuacji podbramkowych. Dzięki do rewanżu

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Anioł z Madrytu

JustMe1987
10. kolejka
JustMe1987Wolrid
Screeny:

Strzelcy:

Kanoute
Kanoute
Guti
Kroldrup
Rosicky
Rosicky
Llorente

Opis:

Mimo ze w tym meczu ewidentenie pes mnie nie kochal to i tak udalo sie wyszarpac wygrana zlym mocom tongue.gif Wolrid madrze staral sie rozgrywac i byc czesciej pod gra. Nie przekladalo sie to jednak na ogromne zagrozenie pod moja bramka. Dwa gole zdobyl raczej z winy zlego ustawienia sie bramkarza ktory dziwnie rwal sie do przodu zamiast strzec swojej swiatyni. 3. bramka to efekt kuriozalnego wslizgu komputera. Akcja opuscila juz pole karne i z niewiadomych mi przyczyn moj obronca wycial rowno z trawa jednego z graczy rywala. Karnego na gola zamienil Rosicky. Natomiast po mojej stronie padla swietna bramka z dosrodkowania Gutiego ktora strzalem glowa zdobyly Kroldrup czyhajacy na 20. metrze. Pozostale gole to raczej zespolowe rozegranie pilki. Im blizej koncowego gwizdka tym wieksze napiecie co niestety zaowocowalo dwom zoltkami. Rewanz z pewnoscia bedzie rownie ciekawym widowiskiem.

Kartki/Kontuzje:
Kanoute
Toquero

brak

brak

Man of the match:

@=> Frédéric KANOUTÉ

Kezman nie blyszczy a u jego boku wykreowal sie lider ataku ekipy holenderskiej. Kompletny napastnik i skarb mojej ekipy. Dzieki Fryderyku za cenna kropke nad i w tym meczu wub.gif
sylwek12b
11 kolejka
sylwek12bNalep
Screeny:

http://imageshack.us/photo/my-images/195/bordo02.jpg/

Strzelcy:

Klose
Ramsey

Opis:

Mecz zacięty, przewage mial Nalep. Wykorzystal wszystkie sytuacje jakie mia

Kartki/Kontuzje:

Jelavic

brak

brak

Man of the match:

Klose za gola ktory podcial mi skrzydla

Hyoga
9. kolejka
HyogaCzubinho

Screeny:

Strzelcy:
[b]Del Piero
, 6'
Del Piero, 16'

Opis:
Del Piero i wszystko jasne. Moi piłkarze nie potrafili zatrzymać Włocha, który wygrał mecz w pojedynkę. Nie mam statystyk, ale pamiętam, że o ile Olympiakos miał swoje szanse w tym spotkaniu, to trzeba przyznać, że Toulouse była po prostu lepsza. Dzięki i do następnego.

Kartki/Kontuzje:
: Marcano

Alessandro Del Piero

12. kolejka
HyogaGooFy

Screeny:

Strzelcy:
[b]Agbonlahor
, 26'
De Jong, 36'
Yeste, 39'

Opis:
"Znowu zawiedliśmy", można było usłyszeć po meczu z szatni Olympiakosu. I to prawda. Gracze z Grecji byli tłem dla dobrze grającego Spartaka i 1:2 to najmniejszy wymiar kary.

Kartki/Kontuzje:
Brak.

Gabriel Agbonlahor

wesoly89
9kolejka
wesoly89niCejOke

Screeny:

brak screenow.. rozlaczylo nas po 80 minucie gry i uznalismy ze juz nie bedziemy dogrywac

Strzelcy:
Dindane
Dindane
Dindane
Fabiano
Fabiano
Fabiano
Elano
Wijnaldum
Toivonen

Opis:
Niezly meczyk.. na poczatku w miare wyrownany , pozniej goscie odskoczyli na kilka bramek co poskutkowalo okazalym zwyciestwem

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

Luis Fabiano

Siał zamęt w szykach obronnych PSV , a poza tym strzelił 3 bramki
JustMe1987
12. kolejka
JustMe1987Wesoły89
Screeny:

Strzelcy:

Kezman
Kezman
Toivonen
Toivonen
Mertens

Opis:

Swietny mecz ale niestety bez happy endu dla druzyny gospodarzy. Bramkarz gosci bronil jak w transie i nawet swietnie dysponowany Kezman ktory wzniosl sie chyba na maksymalny pulap swoich umiejetnosci strzeleckich nie byl w stanie dac zwyciestwa Twente. Mimo iz Szwed zostal poknany dwoma silnymi mierzonymi strzalami z dystansu to i tak zagral niemozliwie udane zawody. Nie tak dawno temu Wojtek Szczesny pokazal ze jak ma sie na kogo liczyc w bramce to mozna nawiazac walke nawet z Niemcami. Tak tez stalo sie i w tym meczu gdzie akcje Twente wykanczane byly bardzo groznymi strzalami ale na posterunku byl kapitalny Szwed. Wesoly nie poddal sie i swoje ukul a ja zostalem z niczym. Dzieki za mecz i oby Ci sie lekko popsul bramkarz do rewanzu bo ciezko widze zawody na stadionie Philipsa..

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

@=> Andreas ISAKSSON

Niemal dwa metry zywego srebra w bramce PSV. Derby ziemii holenderskiej to nie piekne gole Kezmana. To nie udana pogon pilkarzy PSV. To byl one man show w wykonaniu Isakssona!

radek93
10.kolejka
Radek93Wesoły89
Screeny:

Cos mi się stało z programem .Screen z strzelcami z 1 połowy i statystyki .

Strzelcy:
Lewandowski
Lewandowski
Lewandowski
Rudnev

Toivonen
Toivonen
Martens

Opis:
Bardzo dobry mecz w moim wykonaniu w pierwszej połowie i prowadzenie 3:0 . W drugiej połowie oddałem calkowicie inicjatywe i kolega strzelił 3 bramki ,ja dorzuciłem jeszcze 1 . I końcowy rezultat widniejący na tablic świetlnej wskazywał wygrana Racingu .Dzieki bardzo za mecz i powodzenia dalej .

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

Strzelec 3 bramek . Lider druzyny Racingu w obecnym sezonie .

Nalep
10. kolejka
NalepSimilo14
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Paweł Brozek
Paweł Brozek
Gouffran
Bellion

Opis:
Cóż to był za mecz! Od samego początku, aż do końca obie drużyny drgały o wynik! Na początku przycisnęli goście, którzy dzielnie atakowali bramkę strzeżoną przez Cedrica Carrasso. Następnie Bordeaux przeprowadziło kilka akcji, które skończyły się na defensywie przeciwnika. W 36. minucie Miroslav Klose podszedł do "jedenastki". Co prawda, bramkarz gości obronił strzał polskiego napastnika grającego dla reprezentacji Niemiec, ale "wypluł" piłkę przed siebie i tym razem Miro okazał się bezlitosny. Cztery minuty przed przerwą Paweł Brożek wykorzystał dobre podanie jednego z pomocników Trabzonsporu. Minął bramkarza i uderzył do pustej bramki. Natomiast tuż przed samym gwizdkiem kończącym pierwszą połowę Brożek znowu okazał się lepszy od francuskiego bramkarza. Po przerwie mecz był tak samo wyrównany jak w 1-szej odsłonie. W 58. minucie Gouffran zakręcił dwoma obrońcami i tuż zza "szesnastki" huknął nie do obrony w krótki róg. Wtedy też obie drużyny zdecydowały się grać jeszcze bardziej ofensywnie. W 90' Bordeaux wyprowadziło groźną kontrę. Van Buyten wybił piłkę z pola karnego, która została wrzucona po rzucie rożnym. Ta dotarła do Pablo Piattiego, który zagrał do Giovaniego dos Santosa, a temu nie pozostało nic innego jak podać do jeszcze lepiej ustawioniego Belliona, który chwilę wcześniej zmienił Miroslava Klose. Ten minął bramkarza i strzelił do pustej bramki. Ten mecz był istnym horrorem. Dzięki za świetne i bardzo wyrównane spotkanie. Wynik mógłby być zupełnie inny. Tym razem miałem więcej szczęścia od swojego przeciwnika. Jeszcze raz wielkie dzięki i do rewanżu.

Kartki/Kontuzje:
Fair play = Brak smile.gif

Man of the match:

Paweł Brożek - Strzelec dwóch bramek dla gości.
radek93
12 kolejka
Radek93Similo14
Screeny:

Strzelcy:
Burak Yilmaz
Paweł Brozek
Rudnev
Piszczek

Opis:
Dobry ,wyrównany mecz . Obie ekipy miały swoje szanse ,ale bramkarze pokazali klasę .Dzieki i powodzenia w kolejnych meczach kolego.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Obie ekipy zasłużyły na wyróżnienie.

KOD
AKTUALKA KONTUZJI\KARTEK NA 30 STYCZNIA
wesoly89
11 kolejka
wesoly89zibi75
Screeny:

Strzelcy:

Lens
Toivonen
Toivonen
Wijnaldum
M.B.Diouf
M.B.Diouf

Opis:

meczyk ciekawy , wyrownany.. zaważyl jednak poczatek meczy.. zawodnicy Bragi zbyt pozno wzieli sie za odrabianie strat.

Kartki/Kontuzje:
żółte kartki:
Ukra
Nesta

Man of the match:

cała drużyna PSV

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.