Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 | 11.01 - 22.01 | kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
JustMe1987

9. KOLEJKA
woodie (Sporting) - Boby1908 (Werder)
Ogryz (Stoke) - WKSRKS (Szachtar)
DonKryst (Marsylia) - arczi333 (Blackburn)
BlueOle10 (Fenerbahce) - lizaku (Getafe)
Rybson (Panathinaikos) - Tomek93 (Celtic)
Ferat (Udinese) - lukasz44 (Zenit)
Edi092 (Everton) - Szymson (Wolfsburg)
pauza: Dabro96 (HamburgerSV)

10. KOLEJKA
BlueOle10 (Fenerbahce) - Boby1908 (Werder)
DonKryst (Marsylia) - WKSRKS (Szachtar)
Ogryz (Stoke) - arczi333 (Blackburn)
woodie (Sporting) - lizaku (Getafe)
Edi092 (Everton) - Tomek93 (Celtic)
Ferat (Udinese) - Dabro96 (HamburgerSV)
Rybson (Panathinaikos) - Szymson (Wolfsburg)
pauza: lukasz44 (Zenit)

11. KOLEJKA
DonKryst (Marsylia) - Boby1908 (Werder)
BlueOle10 (Fenerbahce) - WKSRKS (Szachtar)
woodie (Sporting) - arczi333 (Blackburn)
Ogryz (Stoke) - lizaku (Getafe)
Edi092 (Everton) - lukasz44 (Zenit)
Rybson (Panathinaikos) - Dabro96 (HamburgerSV)
Ferat (Udinese) - Szymson (Wolfsburg)
pauza: Tomek93 (Celtic)

12. KOLEJKA
Ferat (Udinese) - Boby1908 (Werder)
Rybson (Panathinaikos) - WKSRKS (Szachtar)
Edi092 (Everton) - arczi333 (Blackburn)
Ogryz (Stoke) - Tomek93 (Celtic)
woodie (Sporting) - lukasz44 (Zenit)
Dabro96 (HamburgerSV) - BlueOle10 (Fenerbahce)
Szymson (Wolfsburg) - DonKryst (Marsylia)
pauza: lizaku (Getafe)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
donkryst
9 kolejka
Arczi333DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Cardozo
Cardozo
Andre Ayew
Remy
Remy

Opis:
Co tu się dużo rozpisywać. Bezdyskusyjna wygrana Marsylii. Arczi próbował coś tam szarpać skrzydłami - Walcottem i Yakubu, ale obydwoje byli skutecznie powstrzymywani przez moich defensorów. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Ż.K - Nelsen
Ż.K - F.Campbell

Man of the match:

Cardozo i Remy - obydwoje strzelili dla mnie po dwa gole. Wszędzie było ich pełno na boisku.
donkryst
10 kolejka
DonKrystWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Lucho Gonzalez
Remy
O'Shea (samobój)
Douglas Costa
M.Moreno
Willian

Opis:
Bardzo szalony mecz. Od samego początku dużo się działo. Pierw ja nie dostałem pewnego karnego, gdy bramkarz WKS podciął mi Cardozo, potem dał go rywalowi za wątpliwy faul M'Bii na Willianie. Ogólnie spotkanie stało na wysokim poziomie i było bardzo wyrównane. Każdy z nas mógł rozstrzygnąć je na swoją korzyść.Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Ż.K - M'Bia
Ż.K - Willian

Man of the match:

Każdy zawodnik, który przebywał na boisku w czasie tego meczu zasługuje na to miano.
Ferat
11 kolejka
FeratSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Mandzukic
Carew
Di Natale
Quaresma

Opis:
Bardzo wyrownane i otwarte spotkanie, tylko indolencja strzelecka napastnikow sprawila ze wynik brzmi 2:2. Wylaczony z gry Cisse, ale skupieni na nim obroncy Udine dawali pole do popisu innym ofensywnym graczom Wolfburga.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:
Trudno kogos wyroznic w tak wyrownanym meczu, na pewno nie zostali nim wybrani najlepsi snajperzy obu drużyn - Cisse i Carew.

Ogryz
10 kolejka
OgryzArczi333
Screeny:

Strzelcy:
2x Jerome
Jones
--------------
Shevchenko
Formica
Opis:
Mecz rozgrywany na raty ponieważ w 60 minucie jak Arczi wziął przerwe to miałem zwieche kompa i dokanczaliśmy 30 minut dlatego brak screenów. Strzelców Arczi jak coś to potwierdzi. Jest Screen tylko z kontuzją Diego jak dostał w dogrywanych 30 minutach. 1 połowa to tragiczna gra piłkarzy Stoke City gdzie oddali tylko 4 strzały na bramkę w tym 1 celny i ten celny strzał to był gol po miękkiej wrzutce Jerome Jones wpakował piłkę szczupakiem do bramki Robinsona. Jednak to goście objeli 1 prowadzenie po ładnej akcji Scheva wychodzi sam na sam i strzela obok Sorensena. Do przerwy 1-1 lepsza gra gości i to oni powinni prowadzić, ale szczęscie sprzyjało gospodarzom. Po przerwie to zupełnie inna gra gospodarzy szybko strzelone 2 bramki przez Jerome. Najpierw Jones wychodzi sam na sam, ale bramkarz zdąrza wyjśc z bramki, ale wybija piłkę pod nogi Jerome, a ten potęznym strzałem pakuję piłkę do pustej bramki. Zaraz wpada 3 gol dla Stoke w tym meczu i 2 gol Jerome piękne prostopadłe podanie i Jerome wychodzi sam na sam z Robinsonem i sprytnym lobikiem strzela nad głową bramkarza gości. W 60 minucie miałem zwieche i tak jak mówiłem dogrywaliśmy ostatnie 30 minut. W tych 30 minutach to mądra gra gospodarzy którzy utrzymywali się przy piłce, a jak goście atakowali to mądrze się bronili. W ostatnich 5 minutach niestety kontuzja głównego rozgrywającego Stoke City czyli Diego tuż przed polem karnym bez żółtej kartki dla obrońcy gości. W ostatnich sekundach meczu Formica wyprowadził indywidualną akcje i strzelił gola kontaktowego. Po tym golu mecz się zakończył ponieważ mineło 30 minut dogrywanego meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
brak

brak

Diego(lekka)

Man of the match:

Cameron Jerome - Kolejny wspaniały występ tego napastnika na zielonej formie znów jego gole dając zwycięstwo Stoke. W czasie okna transferowego zastanawiałem się czy go nie sprzedać nawet oferowałem go paru graczom jednak na moje szczęscie dobrze, że nikt go nie chciał i został w Stoke. Odpłaca się teraz w 1908%, że warto na niego było postawić.
Ogryz
9 kolejka
OgryzWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Diego
-----------------------
Eduardo
2x Douglas Costa
2x Luiz Adriano
Opis:
1 połowa pod dyktando piłkarzy Stoke City jednak słaba skuteczność napastników pozwoliła strzelić tylko 1 bramkę w tej połowie. Szachtar również strzelił 1 bramkę w 1 połowie i wynik do przerwy 1-1. W przerwie WKS wywaliło więc dogrywaliśimy 1 połówke. W dogrywanej 2 połowie po rzucie rożnym obrońcy Stoke wybijają przed pole karne tam jest Douglas Costa i strzela w okienko bramki Sorensena. Po stracie bramki Stoke próbowało odrobić straty, ale nie chciało nic wpaść. Ostatnie 10 minut to super skuteczność gości z Doniecka i 3 bramki w 7 minut i stąd taka wysoka porażka piłkarzy Stoke. Szkoda porażki, bo z przebiegu meczu nie zasługiwałem na nią niestety, ale taki jest futbol. Dzięki za meczyk i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Wilkinson

brak

brak

Man of the match:

Douglas Costa
Luiz Adriano
To oni zapewnili 3 pkt swojej ekipie strzelając 4 bramki.

12 kolejka
OgryzTomek93
Screeny:

Strzelcy:
3x Crouch
Jerome
Whitehead
--------------------------------
Van Der Vaart
Owen
Ki Sung Yong
Hooper
Obinna
Opis:
Początek spotkania wymarzony dla gospodarzy ponieważ w 8 minucie objeli prowadzenie po golu niezawodnego Jerome. Następnie bardzo dziwna decyzja sędziego który to dytkuje rzut karny dla Celticu z Kapelusza. Hooper wykonuje rzut karny i strzela w słupek bramki. Po tym golu szybkie 2 bramki i pierwsze w tym sezonie strzela Crouch i wyprowadza Stoke na prowadzenie 3 bramkowe. Prowadzenie 3-0 zadowoliło gospodarzy i Van Der Vaart strzela bramkę na 3-1 dając nadzieje gościom jednak 5 minut późnieji znów Crouch strzela swoją 3 bramkę w tym meczu. Do przerwy 4-1. Po przerwie spokojna gra gospodarzy, ale również bardzo groźne ataki gości. Od 62 minuty ekipa gospodarzy staneła, a Celtic w 6 minut zdobył 3 bramki doprowadzając do remisu 4-4. Jednak 3 minuty później i lewa obrońcy Whitehead popisuje się strzałem z dystansu obok bramkarza gości i znów Stoke na prowadzeniu. Jednak nie udało się utrzymać prowadzenia gospodarzom Obinna robi indywidualną akcje miesza w polu karnym i strzela bramkę doprowadzając do remisu 5-5. Więcej goli w tym meczu nie padło i Stoke z Celticiem podzielili się punktami. Badzo szkoda straconych punktów ponieważ spokojna gra i prowadzenie 4-1 za bardzo rozluzniło gospodarzy i to sprawiło, że gospodarze stracili punkty. Dla rywala brawo za walkę do końca. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
P.S czemu na 12 kolejek w tym 1 pauze 9 meczy gram u sb, a 2 tylko grałem na wyjeździe? Lekka przesada biggrin.gif
Kartki/Kontuzje:
Crouch

brak

Bruno Martins(lekka)

Man of the match:

Peter Crouch - Wkońcu zagrał na miarę swoich możliwosci i zdobył pierwsze bramki w tym sezonie. I to od razu 3:)
Tomek93
Straconych punktów... Ja pierdziele. 4 Twoje gole można uznać jako gole "z dupy". Ciśnięty byłeś przez większość meczu. Zmarnowany karny, poprzeczka, nie licząc już minimalnie przestrzelonych strzałów z mojej strony, bramkarz nr.3 w mojej bramce. Ciesz się z tego remisu.
Sorry za offtop, no ale widząc takie coś nie mogłem pozostać obojętny dry.gif .
lukasz44
11 kolejka
Edi092lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
M. Diarra
Danny
Grafite
Bystrov

Opis:
Świetne spotkanie w wykonaniu graczy z Rosji. Świetna akcja Dannego i gol Diarry w 10 minucie dał mi komfort, czułem że to spotkanie jest do wygrania i nie chciałem się bronić, postanowiłem zaatakować i jeszcze w pierwszej połowie rozstrzygnąć mecz i udało się. Gol Dannego po kapitalnej kontrze i strzale z przed pola karnego sześć minut póżniej całkowicie podciął skrzydła Ediemu. Co prawda szanse mieli Petrov, Zarate i Mutu, ale wczoraj moja ekipa była nie do pokonania a zwłaszcza Zhevnov który bronił po raz kolejny fenomenalnie. Gola do szatni zdobył jeszcze Grafite i mecz udało mi się praktycznie wygrać w 1 połowie. Wiedziałem że nie taką przewagę da się stracić i postanowiłem jeszcze bardziej wzmocnić pressing w ekipie i naciskać bardzo mocno na angielskich graczy co miało ich wyprowadzać z rytmu akcji. Taktykę zrealizowałem w 100%, a na dodatek w 53 minucie Bystrov po indywidualnej akcji zdobył czwartą bramkę ,Edi miał sporo szans na chociażby strzelenie honorowej bramki ale fantastyczna postawa obrońców Mexesa, Alvesa i Cissokho + świetnie dysponowany Zhevnov były kluczem do zwycięstwa.
Zasłużone zwycięstwo z bardzo mocnym rywalem cieszy. Dzięki, powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Mahamadou Diarra - strzelił najważniejszą bramkę na 1-0 i zrobił to co do niego należało w kryciu Petrova.
Rybson
10kolejka
RybsonSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Karagounis

D.Cisse
D.Cisse
Lakic

Opis: Szkoda meczu bo drużyna poza jednym zawodnikiem jak najbardziej w zasięgu:) no nic trzeba pogratulowwać zwycięstwa i czekać do rewanżu:) powodzenioa dalej.... A Cisse to nadpiłkarz..biggrin.gif

Kartki/Kontuzje:
BRAK!

Man of the match:

D.CIsse ---> brak mi słów... człowiek speed! do tego siła i technika:D
BlueOle10
11 kolejka
BlueOle10WksRks
Screeny:

Strzelcy:
Totti
Alex
Alex
Podolski
Douglas Costa
Eduardo
Eduardo

Opis:
Szybkie 2 gole ukraincow, lecz na szczescie gracze z Turcji szybko odpowiedzieli takze dwoma trafieniami, co pomoglo w ostatecznym zwyciestwie. Gdy Eduardo w 70-ej minucie doprowadzil do remisu, gracze Fenerbahce sie spieli i dopiero swego. Jedna z ostatnich akcji. Rzut rozny i Podolski pakuje pilke do siatki dajac pierwszy komplet punktow w tym sezonie smile.gif

Kartki/Kontuzje:
żółta - Douglas Costa
2x żólta- czerwona - Chygrynskiy

Man of the match:
Podolski- dal 3 punkty Fenerbahce smile.gif

Rybson
12 kolejka
RybsonWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
M.Lopez
Leto
Karagounis

M.Moreno
M.Moreno
L.Eduardo

Opis: Dziwny mecz, każdy mógł wygrać z pcozatku świetne piłki rozdawał Beckcham... koniczynki starały się trzymać kontakt:) ogólnie uratowany pkt w ostatnich minutach meczu. dzieki i powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Karagounis, ustalił wynik meczu pięknym strałem z 17 metra!
Rybson
9 kolejka
RybsonTomek93
Screeny:

Strzelcy:
Julio Baptista
Rudolf
Ki Sung Yong
Obinna
Mulgrew

Opis:
Na ten mecz chyba bardziej zmotywowani wysszli zawodnicy Tomaszka;) który wykorzystał bardzo dobrze początkową niefrasobliwość piłkarzy greckich, którzy jeszcze nie wyszli z amoku po obejżeniu "zielonej mili" ale to żadne wytłumaczenie pierwsza połowa była przez Tomaszka zagrana super 60% posiadania 2 razy więcej strzałów niż ja:) ale ja miałem jeden celny i odrazu bramka:)... co innego moge powiedziec o piłkarzach z Aten, rozbici nie poukładana gra a sytuacja Maxi Lopeza który połozył pramkarza był sam na sam z bramką zwolnił zeby czasem nic mu nie rpzeszkodziło w strzeleniu bramki:D ale strzel;a z 4 max 5 metra:D i stało się cos niewiarygodnego .. przez nikogo nie naciskany:D idąc sobie powoli biggrin.gif przestrzela nad bramkąbiggrin.gif ... miały na to wpływ pewnie 2 szybsko strzeloone bramki przez Celtic.. 2 połowa kilka zmian i mecz się wyrównał a nawet miałem swoje szanse na wyrównanie smile.gif przy większej ilości szczęscia! czekam na rewanż i trzeba będzie walczyc!:) dzieki za mecz powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka - Brown

Man of the match:

Obinna był motorem napędowym i bez problemów mijał moich obrońców, strzelił tez bramkę.!

woodi
9 kolejka
woodiBoby1908
Screeny:

Strzelcy:
Wesley

Opis:
Mecz bardzo wyrównany i powinien zakończyć sie remisem lecz niestety na poczatku 2 połowy gospodarze zaspali Wesley sprytnie minął obrońców i dał 3 pkt. gościom smile.gif Myśle że zła passa Spotingu wkońcu sie skonczy i zaczną cokolwiek grac tongue.gif dzięki za mecz i powodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Nikt sie nie wyróżnił za bardzo

Ferat
12 kolejka
FeratBoby

Screeny:

Strzelcy:
Biabiany
Pizarro
Di Natale
Utaka

Opis:
Spodziewalem sie wiecej po tym meczu, obie druzyny mialy zapewnic kibicom grad bramek i ogromne emocje, niestety mecz okazal sie srednio emocjonujacy, ze stosunkowo mala liczba okazji strzeleckich.

Kartki/Kontuzje:
Di Natale

Man of the match:
Taiwo - skuteczny w obronie, dal sie zapamietac w 80 minucie kiedy fenomenalnym wslizgiem uratowal Udine przed porazka:)

woodi
11 kolejka
woodiArczi333
Screeny:

Strzelcy:
Brak

Opis:
Mecz wyrównany i zacięty co za tym idzie, mało okazji do strzelenia gola gdyz obie druzyny madrze sie broniły smile.gif Dzieki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Żółte kartki : Joao Pereira, Olsson

Man of the match:

Nikt sie nie wyróżnił
Ogryz
11 kolejka
OgryzLizaku
Screeny:

Strzelcy:
Jerome
3x Payet
------------------------------------
Olic
Opis:
Mecz rozgrywany na raty ponieważ miałem na hoście rywala spore lagi, że cięzko było grać. I Wkońcu rozegraliśmy obie połowy na moim hoście. Przed meczem tragiczne formy u napastników i w przodzie musiał wyjśc pomocnik Payet, ale pokazał, że tam lepiej mu idzie nawet niż w pomocy w 1 połowie strzelił 1 bramkę, a 1 dołożył Jerome, a w 2 dogrywanej na moim hoście też strzelił 2 bramki i zaliczył Hat-Tricka. Rywal odpowiedział golem Olicia. Mimo wysokiego wyniku rywal ma duży potencjał i bardzo fajny skład i może jeszcze pozabierać punkty rywalom. Dzięki za mecz i powodzenia dalej. Mam nadzieje, że rewanż zagramy w normalnych warunkach.
Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Dimitri Payet - Zagrał 1 raz w tym sezonie na szpicy i spisał się znakomicie. 3 gole robią wrażenie.

lukasz44
Nie wiem lizaku ale po opisach widzę że naprawdę masz jakieś problemy z łączem, może zgłoś to do usługodawcy w końcu płacisz za to smile.gif
Ferat
10 kolejka
FeratDDabro

Screeny:

Strzelcy:
Armero
Carew
Tore
Carew
Di Natale
Petric
Petric

Opis:
Chyba najsłabszy mecz w wykonaniu Udinese po bardzo dobrym starcie ligi, dostali wyraźnej zadyszki, w tym meczu cieszyć mogą tylko trzy punkty.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:
Carew - gdyby nie jego skuteczność nie byłoby trzech punktów.

lizaku
CYTAT(lukasz44 @ Jan 15 2012, 21:34) *
Nie wiem lizaku ale po opisach widzę że naprawdę masz jakieś problemy z łączem, może zgłoś to do usługodawcy w końcu płacisz za to smile.gif

Niewiem w czym problem jest, gdyż jak sobie robię ping test to nie jest źle, zresztą sam wiesz bo Ci wysyłałem. Są mecze w których przeciwnik nie ma lagow, a są mecze że ma i ja mam. Niewiem co jest. Jeżeli tak dalej będzie to będę musiał się wycofać, bo po co mam się męczyć ja i inni, a na hoście przeciwnika nie mam zamiaru grać każdy mecz. Mam dużą nadzieję że coś się poprawi. Na tą chwilę to tyle.
zibii75
CYTAT(lizaku @ Jan 16 2012, 04:23) *
Niewiem w czym problem jest, gdyż jak sobie robię ping test to nie jest źle, zresztą sam wiesz bo Ci wysyłałem. Są mecze w których przeciwnik nie ma lagow, a są mecze że ma i ja mam. Niewiem co jest. Jeżeli tak dalej będzie to będę musiał się wycofać, bo po co mam się męczyć ja i inni, a na hoście przeciwnika nie mam zamiaru grać każdy mecz. Mam dużą nadzieję że coś się poprawi. Na tą chwilę to tyle.

Lizaku, możliwe iż masz właczony jakis program na kompie nie wiedząc o tym. Spróbuj sprawdzić przez Menadżera Zadań, lub Lag Detektor jednak wtedy musi być 2 graczy, pokazuje on podczas meczu wszystkie połączenia powinno być jedno jeśli jest więcej masz coś włączone na kompie.
Ferat
9 kolejka
FeratŁukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Varela
Di Natale
Grafite
Grafite
Grafite
Grafite
Grafite

Opis:
Nie można wygrać meczu 18-krotnie strzelając na bramkę a tylko dwukrotnie pokonując bramkarza, na dodatek mając przeciwko sobie Grafite, który w tym meczu strzeliłby bramkę lewą nogą spod linii autowej, przy asyście trzech obrońców, wiążąc przy okazji krawat, przebiegającemu akurat Boltowi, drugą nogą.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:
Grafite - cyborg.

lukasz44
Dodam od siebie kilka screenów które zrobiłem:

Świetne szybkie spotkanie, cieszy fakt że na łączu rywala mimo że na początku miałem drobne problemy strzeliłem 4 gole. Druga odsłona to już kontrolowanie meczu którego nie mogłem przegrać przy takiej przewadze. Grafite mecz sezonu, tak jak mówisz, chociaż nie nazwałbym go cyborgiem bo na redzie każdy napastnik jest o klasę lepszy smile.gif W meczach z innymi bywa różnie, dziś miał swój dzień, strzelając m.in dwie piękne bramki głową i dzięki temu udało się pokonać Włoskie Udinese smile.gif

Dzięki i do rewanżu. Morale znacznie wzrosło po pokonaniu lidera biggrin.gif
Ferat
mecz sezonu, dokładnie:) karu zawiódł..
Edi092
9 kolejka
EdiSzymson
Screeny:

Strzelcy:
D.Cisse
D.Cisse
D.Cisse
Lucas
Cabanas
Cabanas
Mutu
Josue
Patrick Helmes

Opis:
[b]Starałem się ile mogłem,ale Cisse był nie do zatrzymania w tym meczu a na dodatek wchodziło mu wszystko na noge. Myśle że należał mi się conajmniej remis,ale wiadomo jaka jest piłka:) dzięki i do następnego smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Madlung
Man of the match:[/b]

Zryty Cisse biggrin.gif

10 kolejka
EdiTomek
Screeny:

Strzelcy:
[b]Lucas
Mutu
Mutu
Martin Petrov
Mauro Zarate
Samobój bramkarz

Opis:
Miażdząca przewaga Evertonu którzy nie dawali odpocząć ani na chwile bramkarzowi gości który w tym meczu popisał się nie jedną paradą,mimo tej przewagi Celtic miał szanse chociażby na remis,ale worek z bramkami rozwiązał się w ostatnim kwadransie gry. Na koniec jeszcze koriozalny bład bramkarza który dał bramke honorową. Dzięki za mecz smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Nie do zatrzymania dziś

12 kolejka
EdiArczi
Screeny:

Strzelcy:
[b]Shevchenko
Mutu
Cahil
Lucas
Borowski
Yakubu
Jordi Alba

Opis:
Remis był na wyciągnicie reki ale Alba pozbawił nadzieji który po zamieszaniu po rzucie rożnym huknał jak z armaty i niemal wyrwał siatke w bramce, piękny gol który dał wygraną Blackburn. Dzięki za mecz smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Jordi

woodi
12 kolejka
woodiŁukasz44
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
Donovan
Heskey
Grafite

Opis:
Mecz bardzo wyrównany i zacięty do samego końca, 1 gol padł dla gospodarzy po fatalnym błędzie bramkarza który chciał oszukać napastnika i stracił piłke, a Modeste nie miał problemu z umieszczeniem jej w siatce... i tak konczy sie 1 połowa. Druga polowa to ataki gości i kontry gospodarzy, aż nadeszła 54 minuta i rzut rożny dla gości, piekne dośrodkowanie i Donovan wyrównuje stan meczu... Zaraz po straconej bramce gospodarze przeprowadzają kontre, miękka wrzutka do Heskeya i gospodarze znów na prowadzeniu smile.gif Niestety długo sie nie cieszyli tym prowadzeniem, gdyz 4 minuty po bramce Heskeya, Grafite po złej interwencji bramkarza gospodarzy dobija strzał Donovana na pusta bramke i taki wynik pozostaje do konca spotkania smile.gif dzieki za mecz i do rewanzu biggrin.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Nikt sie nie wyróżnił smile.gif

Rybson
11 kolejka
RybsonDabro 96
Screeny:

Strzelcy:
J.Cole
Petric

Opis: najmniejszy wymiar kary.. Panathinakos wyszedł na ten mecz bez jaj..biggrin.gif 2 sprawa ze jak dabro musiał się rozłączyc bo miał problemy techniczne...;/ to z mojego czerwonego ataku nie zostało nic... i smutno było w szatni... i przeszedłem praktycznie obok meczu... na przyszłosc panie adminie:) sprawdzaj pada bo to nie wypada. powo dalej. graty

Kartki/Kontuzje: Brak

Man of the match: De Sanctis... dzieki nie mu nie było totalnego blamażu.

Szymson
12 kolejka
SzymsonDonKryst
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Lakic

Remy
Cardozo
Cardozo
Cardozo

Opis:
2 porażka w sezonie Wolfsburga,w meczu musiałem sobie radzic nie tylko ze słabą formą Cisse ktory zostal zmieniony w przerwie,ale z dobrze strzelecko dysponowanym rywalem,lktory raz po raz wyprowadzał grozne kontry i to była bardzo dobra metoda na zaskoczenie obrońców Wolfsburga,mimo porażki Wolfsburg dalej jest w grze o wysokie lokaty,a to porażka zapowiada tylko świetny sezon do samego końca,mam nadzieje że wytrzymam to tempo:)Dzieki za meczyk i pwodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:
czysto

Man of the match:
Cardozo-ustrzelił hat-tricka

BlueOle10
9 kolejka
BlueOle10Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Olic
Olic
Podolski

Opis:
Mecz w ktorym znacznie dominowalem. Niestety cholernie zabraklo szczescia i zimnej krwi w wielu sytuacjach. Lizaku za to spokojnie czekal na swoje szanse, a te ktore mial to pewnie wykorzystywal i 3 punkty leca na jego konto. 2 polowa dogrywana, dlatego screen z wynikiem 1:1

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Olic- 2 bramki daly 3 punkty gosciom z Hiszpanii

BlueOle10
10 kolejka
blueole10Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Martins
Martins
Alex

Opis:
Latwo wygrywa sie spotkania, gdy ma sie Martinsa. W tym strzelil 2 gole, a do tego cala gra polegala na podaniach do niego. Szybki, silny- jednym slowem nie do zatrzymania. Czerwona kartka to wynik wslizgu komputera w polu karny,m, gdy bralem obronce na zamach, takze czysty przypadek. Gol Alexa to niestety jedyny moj tego wieczora..

Kartki/Kontuzje:
czerwień- Felipe

Man of the match:
Martins- 2 gole i swietna gra z przodu

Boby1908
CYTAT(BlueOle10 @ Jan 20 2012, 15:53) *
10 kolejka
blueole10Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Martins
Martins
Alex

Opis:
Latwo wygrywa sie spotkania, gdy ma sie Martinsa. W tym strzelil 2 gole, a do tego cala gra polegala na podaniach do niego. Szybki, silny- jednym slowem nie do zatrzymania. Czerwona kartka to wynik wslizgu komputera w polu karny,m, gdy bralem obronce na zamach, takze czysty przypadek. Gol Alexa to niestety jedyny moj tego wieczora..

Kartki/Kontuzje:
czerwień- Felipe

Man of the match:
Martins- 2 gole i swietna gra z przodu

Wcale tak łatwo sie nie wygrywa mając Martinsa:) Ledwo wymęczyłem 2-1 i z tego co pamiętam to więcej piłek było granychg na Biabanego, a że strzelił dwie bramki to czysty przypadek....Dopisz ten wynik na stronie głównej
donkryst
11 kolejka
DonKrystBoby1908
Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Gignac
Gignac
Valbuena
Smalling samobój
Pizarro
Pizarro
Mehmet Ekici
A.Hunt
Arnautovic
Martins

Opis:
Jak się ciągle gra na Martinsa.... a zresztą, szkoda słów.

Kartki/Kontuzje:
Ż.K - Sandro

Man of the match:

Cyborg Martins.
Dabro96
12 kolejka
Dabro96BlueOle
Screeny:

Strzelcy:

Petric
Petric
Kacar
Joe Cole

Mehmet Topuz

Opis:
Był to mój pierwszy mecz z tym przeciwnikiem ze wszystkich moich rozegranych meczów i nie wiedziałem czego się spodziewać.Na początku było trochę błędów lecz gdy HSV się rozkręciło było ciężkie do zatrzymania. Mecz można powiedzieć zakończył się po 1 połowie gdy na tablicy wyników widniał wynik 4 : 0. 2 połowa była po to aby utrzymać wynik lecz oba zespoły miały swoje sytuacje, jednego gola ustrzeliła drużyna Turecka i wynik brzmiał 4 : 1.

Kartki/Kontuzje:

Brak

Man of the match:

Mladen Petric zagrał kolejny dobry mecz potwierdzając że jest nie do ruszenia z zespołu.
woodi
10 kolejka
woodiLizaku
Screeny:

Strzelcy:
Stokes
Heskey
Heskey
Heskey
Guiza
Colunga

Opis:
Myślałem że ja mam pecha ale widze że nie tylko ja go mam :/ Lizaku mial więcej sytuacji dogodnych do zdobycia gola ale to co robili dziś jego napastnicy to było żałosne... napewno wiecej zdziałaliby w ataku dzis jego obrońcy niż napastnicy smile.gif no ale wynik idzie w świat i tyle, nie mam sie z czego cieszyc bo lizaku był zdecydowanie lepszy, brakło tylko szczęścia ale w rewanżu napewno sie odegra smile.gif dzięki i powodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Heskey - strzelec hat-tricka w tym spotkaniu smile.gif

lizaku
CYTAT(BlueOle10 @ Jan 20 2012, 15:45) *
9 kolejka
BlueOle10Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Olic
Olic
Podolski

Opis:
Mecz w ktorym znacznie dominowalem. Niestety cholernie zabraklo szczescia i zimnej krwi w wielu sytuacjach. Lizaku za to spokojnie czekal na swoje szanse, a te ktore mial to pewnie wykorzystywal i 3 punkty leca na jego konto. 2 polowa dogrywana, dlatego screen z wynikiem 1:1

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Olic- 2 bramki daly 3 punkty gosciom z Hiszpanii

Pierwszą bramkę strzelił Colunga, niestety też nie mam screena, ale mam nagrana bramkę. Jeżeli trzeba to mogę dodać.

aktualizacja strzelcow kartkowiczow i kontuzjowanych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.