Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 | 06.01 - 15.01 | kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
JustMe1987

5. KOLEJKA
lukasz44 (Zenit) - Boby1908 (Werder)
Tomek93 (Celtic) - WKSRKS (Szachtar)
Szymson (Wolfsburg) - arczi333 (Blackburn)
lizaku (Getafe) - Dabro96 (HamburgerSV)
Rybson (Panathinaikos) - Ogryz (Stoke)
woodie (Sporting) - Ferat (Udinese)
DonKryst (Marsylia) - Edi092 (Everton)
pauza: BlueOle10 (Fenerbahce)

6. KOLEJKA
Dabro96 (HamburgerSV) - Boby1908 (Werder)
Szymson (Wolfsburg) - WKSRKS (Szachtar)
arczi333 (Blackburn) - Tomek93 (Celtic)
lizaku (Getafe) - lukasz44 (Zenit)
Edi092 (Everton) - Ogryz (Stoke)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Ferat (Udinese)
DonKryst (Marsylia) - Rybson (Panathinaikos)
pauza: woodie (Sporting)

7. KOLEJKA
Szymson (Wolfsburg) - Boby1908 (Werder)
Dabro96 (HamburgerSV) - WKSRKS (Szachtar)
lukasz44 (Zenit) - arczi333 (Blackburn)
lizaku (Getafe) - Tomek93 (Celtic)
Edi092 (Everton) - woodie (Sporting)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Rybson (Panathinaikos)
DonKryst (Marsylia) - Ferat (Udinese)
pauza: Ogryz (Stoke)

8. KOLEJKA
Ogryz (Stoke) - Boby1908 (Werder)
woodie (Sporting) - WKSRKS (Szachtar)
BlueOle10 (Fenerbahce) - arczi333 (Blackburn)
DonKryst (Marsylia) - lizaku (Getafe)
Ferat (Udinese) - Tomek93 (Celtic)
Rybson (Panathinaikos) - lukasz44 (Zenit)
Edi092 (Everton) - Dabro96 (HamburgerSV)
pauza: Szymson (Wolfsburg)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
donkryst
5 kolejka
DonKrystEdi
Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Amalfitano
Cardozo
Cardozo
Bilyaletdinov

Opis:
Po wyniku może wydawać się, że był to mecz bez historii. Ale wcale tak nie było. Toczyliśmy z Edim bardzo zacięty bój w strasznie szybkim tempie. Po strzeleniu gola na 2:1 Edi chyba trochę się załamał, co wykorzystałem dobijając go dwoma golami Cardozo. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysty mecz.

Man of the match:
Cardozo - wpuściłem go ok. 75 minuty i zrobił więcej niż Gignac przez cały mecz. W dodatku strzelił 2 bramki w 2 minuty.

woodi
5 kolejka
woodiFerat
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
Izmailov
Di Natale
Di Natale
Paulo Barreto
Bouba Diop
Carew
Carew
Samobój Bassong

Opis:
Kolejny świetny mecz w wykonaniu Sportingu smile.gif co tu dużo pisać Udinese było 100x lepsze i zasłużenie wygrało moge tylko sie cieszyc ze nie było dwucyfrówki smile.gif zaspałem przy transferach nie kupiłem nikogo dobrego a samych tylko srednich i rezultaty widać, nie mam kim grać i jeśli utrzymam sie w tym sezonie w 1 lidze to naprawde bedzie mega wielki sukces smile.gif słowa uznania dla Ferata za klase jaką prezentuje smile.gif fajny gościu z duzymi umiejetnościami smile.gif dzięki i powodzenia dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:
FERAT smile.gif

BlueOle10
6 kolejka
BlueOle10Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Ozer Hurmaci
Semih Senturk
Semih Senturk
Semih Senturk
Valera
Valera
Abdi
Carew
Carew
Paolo Baretto

Opis:
Bardzo wysoka skutecznosc strzelecka graczy z Wloch. Po pierwszej polowie mieli 10/10 smile.gif Turcy zagrali slaby mecz, bez pomyslu. Trener musi cos wykombinowac, bo jest kiepsko wink.gif

Kartki/Kontuzje:
none

Man of the match:
Paolo Baretto- mieszal obrona z Turcji nieprawdopodobnie wink.gif

arczi333
...6 kolejka
ArcziTomek93
Screeny:

Strzelcy:
Yakubu
Yakubu
F.Cambell
Hooper

Opis:
Bardzo wyrównany mecz lecz lepsza skuteczmość świetnie F.Cambell zastąpił kontuzjowanego Szewe i dał ładne gola lecz ozdobą meczu była piekna bramka z przewrotki która dał Yakubu dzieki za mecz

Kartki/Kontuzje:
Zółta
Yakubu
Hengeland

Man of the match:

Yakubu za gola z przewrotki wkońcu się obudził

donkryst
7 kolejka
DonKrystFerat
Screeny:

Strzelcy:
Andre Ayew
Gignac
Di Natale
Romaric
Carew

Opis:
Strzelając szybko dwa gole myślałem, że wygraną mam już w kieszeni, a kolejne bramki są tylko kwestią czasu. Pierwsze 20 minut należało do mnie. Ferat jednak nie dał za wygraną, pierw strzelając bramkę kontaktową, a potem na remis. Po tym golu coś się u mnie zepsuło a rywal wykorzystał to, dobijając mnie w drugiej połowie strzałem Carew'a. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Nic a nic.

Man of the match:
Nikt specjalnie się nie wyróżnił.

donkryst
8 kolejka
DonKrystLizaku
Screeny:

Strzelcy:
Remy
Remy
Valbuena
Gignac
Gignac
Gignac
Amalfitano
Colunga
Colunga

Opis:
Wbrew temu co wskazuje wynik był to wyrównany mecz. Skrzętnie wykorzystałem błędy Lizaka w defensywie. Rywal do końca walczył o honor, strzelając mi dwa gole. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Nic a nic.

Man of the match:

Gignac - autor hattricka, poza tym ciągnął całą moją grę ofensywną w tym spotkaniu.

lukasz44
7 kolejka
lukasz44 Arczi333

Screeny:

Strzelcy:
Grafite
Grafite
Grafite
Vukcevic
Yakubu

Opis:
Zaczęło się dość pechowo, już w 7 minucie po rykoszecie Mexesa piłka całkowicie zmyliła Zhevnova i wpadła do siatki, gola zaliczono Vukcevicovi... Ten gol świetnie podziałał na moją ekipę 20 sekund póżniej prostopadłe podanie od Donovana, piłkę przejmuje Grafite mija Sambe i w sytuacji 1vs1 strzela nie do obrony.
Jeszcze przed przerwą przewagę powiększył nie kto inny jak Grafite znowu po świetnej kontrze.
Arczi bardzo naciskał, ale Walcott i Yakubu marnowali 100% okazje raz po raz...
Masa niewykorzystanych szans zemściła się w 68 minucie gdy po raz kolejny ukuł Grafite i zdawać się mogło że jest już po meczu. Trener Blackburn zrobił zmiany i dalej naciskał, jednak ciągle brakowało wykończenia. W ostatnich sekundach meczu goście walnęli drugą bramkę a ciekawą akcję strzałem nie do obrony wykończył Yakubu.
Dzięki za mecz, powo dalej, w rewanżu będzie ciekawie xD

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Grafite - wreszcie uciszył swoich krytków, fantastyczne spotkanie w wykonaniu Brazylijczyka
Szymson
6 kolejka
SzymsonWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Patrick Helmes
Josue
D. Cisse
D. Cisse
D. Cisse

Opis:
Pierwsza połowa bardzo wyrównana,bez 100% sytuacji z obu stron.2 połowa to juz festiwal strzlecki Wolfsburga,w 54 minucie po błędzie jednego z obrońców Szachtara Cisse idealnie podaje do Helmesa i jest 1:0,póżniej WKS przyciesnoł i miałem obawy o dalsze losy tego spotkania,ale udaje mi sie wyprowadzić ładnom kontre i Josue ładnym strzałem pokonuje bramkarza Ukrainców.Gola na 3:0 pada po tym jak Cisse wychodzi sama na sam i zostaje podciety przez Pyatova,skutecznym egzekutorem karnego jest Cisse,na 4:0 ponownie trafia Djibrill tym razem po pieknym strzale z dystansu,5:0 to tym razem ładny techniczny lobik Cisse na bezradnym Carvalhio który pełnił obowiązki bramkarza,była też okazja na 6:0 ale Cisse nie strzelił karnego.Dzięki za mecz i wiem że nie zasługiwałem na zwycięstwo aż w takich rozmiarach,na pewno sie jeszcze odkujesz za tą porażke.To było zdecydowanie najlepsze spotkanie w tym sezonie Vfl.Dzieki za mecz pozdrawiam:)

Kartki/Kontuzje:

Pyatov
R.Carvalho

Man of the match:

D.Cisse-kolejny fenomenlny występ tego zawodnika,trasfer się spłaca-5 meczy i 9 goli warto zwrócić na to uwage

Rybson
8 kolejka
RybsonLukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Julio Baptista
Maxi Lopez
Maxi Lopez

Danny
Danny
Semak
Donovan
Grafite

Opis:
Mimo bardzoi dobrych form nie udało się pokonać albo chociaż zremisować z drużyną Zenitu... ciężko gra się Koniczynkom.. ale będzie lepiej... Lukasz z zimną krwią wykorzystywał błędy mojej obrony... w Atenach czekają na lepsze czasy:) dzieki za mecz i do rewanzu!

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match :

DONOVAN
- nie wiem jaką maiał formę ale był najlepszy na boisku..
Ferat
8 kolejka
FeratTomek

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Hoillet
Carew
Varela
Varela
Utaka

Opis:
Ladny czysty mecz, pewnie wygrany przez Udinese, bylo wiele sytuacji strzeleckich ale zbyt czesto chybiali napastnicy obu druzyn. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:
Carew - na redzie trudno go zatrzymac, bezlitosnie maltretowal obroncow Celticu..

woodi
8 kolejka
woodiWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Stokes
Stokes
M.G.Pedersen
Eduardo
Eduardo
Luiz Adriano
Willian

Opis:
Mecz powinien zakończyć sie remisem a nawet wygraną gospodarzy, ale jeszcze sam do końca niewiem co sie stało że przegrałem biggrin.gif Pierwsza połowa to znakomita gra gości, mimo strzelonej pierwszej bramki przez gospodarzy w 14 minucie to goście szybko bo 2 minuty później odrabiają straty tongue.gif Lecz na tym sie nie zakończyło, goście poszli za ciosem i 6 minut później wychodza na prowadzenie i żeby tego było mało to 7 minut po bramce na 1:2 goście znów strzelaja i jest juz 1:3... gospodarze próbowali cos odrobic ale w końcówce 2 polowy goście dobijaja gospodarzy strzelajac kolejna bramke i mamy 1:4 :/ I jeszcze dodam ze w 1 połowie A.Modeste nie wykorzystuje karnego dla gospodarzy(uderza w słupek) :/ W drugiej połowie gospodarze nastawili sie tylko na atak i opłaciło sie... w 52 minucie Stokes strzela kontaktowego gola i na tym nie koniec... 72 minuta i Sporting znów zdobywa gola, kibice ożyli na stadionie gdyż korzystny wynik dla gospodarzy jest w zasiegu reki... Sporting z całych sił próbował zremisowac a nawet miał ambicje wygrac to spotkanie ale niestety w koncówce świetnie zagrał bramkarz gości Pyatov, który dwoił sie i troił, aby dac swojej druzynie 3pkt smile.gif dzieki za emocjonujący mecz i do rewanzu smile.gif powodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:
Lekka kontuzja Bojinov

Man of the match:
Pyatov - to co wyprawiał w końcówce spotkania to było nie możliwe smile.gif

lukasz44
5 kolejka
lukasz44Boby1908

Screeny:

Strzelcy:
Pizarro
Pizarro
Biabiany
Biabiany

Opis:
Szybko stracona bramka bardzo żle podziałała na moją ekipę, kilka osłabień : Denisov, Rosina czy Grafite spowodowały że taktyka się posypała - wszystko było spóźnione od ataku aż po obronę, to nie był mój dzień i zasłużenie mecz wygrał Werder.
Choć za wysoko jak dla mnie a Zenit powinien pokusić się chociaż o honorowe trafienie.
Niesamowity mur w obronie stworzył Boby, przejść tych przypakowanych gości graniczy z cudem, a w ataku szaleńczy Martins który napędzał wszystkie ataki.
Naprawdę ciężki mecz i bezdyskusyjna porażka, brakuje mi zmiennika dla Grafite, gdyż Kerzhakov czy Lazović są za słabi fizycznie.
Dzięki , powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Kerzhakov
Bruno Alves
Danny
Bystrov

Man of the match:

Martins & Biabiany to oni napędzali ataki skrzydłami
Rybson
... kolejka
RybsonOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Ninis
Maxi Lopez
Fuller

Opis:
pierwsze pkt Koniczynek oby nie ostatnie!:) naszpikowana gwiazdami i koksami drużyna angielska przycjechała do Aten wink.gif i została miło ugoszczona...smile.gif

mecz ogolnie był dość wyrównany ale statystyki wskazują na wielkoludów z Anglii, którzy raz po raz przepychali się przez całe boisko i z zaowdnikami na plecach strzelali i strzelali... no cóż na szczęscie szczęście było po mojej stronie i bardzo mnie to cieszy!:) dzieki za mecz powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka dla Etherington'a

Man of the match:
Ninis strzelec 1szej bramki który wiecznie był u mnie rezerwowym a tutaj na zwykłej formie mieszał jak największy git:) i pokazał Diego z przeciwnej drózyny jak należy rozgrywać piłke!

Ogryz
8 kolejka
OgryzBoby1908
Screeny:

Strzelcy:
Diego
Fuller
Pennant
Jerome
Fuller
-----------------------
Biabiany
Marko Marin
Opis:
2 mecz z rzędu i 2 wysokie zwycięstwo po wygranej 5-0 nad Evertonem Ediego przyszedł czas na Niemiecki Werder Brema który prowadzi Boby. Jako 1 w tym meczu prowadzenie objeli goście Biabiany przejął piłkę i z pola karnego uderzył w długi róg bramki piłka odbiła się od słupka i zatrzepotała w siatce Stoke City.. Stoke City grało dalej swoje i wkońcu 35 minuta Diego ładnie minął jednego rywala i uderzył w długi róg bramki nie dając szans bramkarzowi gości minute później i było 2-1 dla Stoke Fuller wychodzi sam na sam z bramkarzem Werderu i strzela na 2-1. W końcówce meczu Stoke miało sytuacje sam na sam z bramkarzem, ale pojedynek z Diego wygrał bramkarz gości. W doliczonym czasie gry w 1 połowie Pizzaro będać w dogodnej sytuacji strzelił obok bramki i sędzia zakończył 1 połowe. Po przerwie w 55 minucie kontra Stoke City prawą strone przedarł się Pennant i z ostrego kąta strzelił od słupka i Stoke prowadziło już 3-1. 11 minut później rzut rożny dla Werderu Marin znajduje się w polu karnym i strzela z głowy obok Sorensena. Radość gości po tym golu nie trwała zbyt długo, bo od razu nastąpiła odpowiedz gospodarzy Jerome dostał piłkę obrocił się z piłką i strzelił obok bramkarza. Po stracie gola na 4-2 Werder ruszył do ataku, ale dobrze dysponowana obrona i bramkarz Stoke nie pozwoliła sobie strzelić bramki. W doliczonym czasie gry Fuller strzela swoją 2 bramkę i ustala wynik spotkania na 5-2 po celnej główce. Mecz ogólnie bardzo wyrównany, ale skuteczniejsi okazali się gospodarze i to oni zdobywają w tym meczu 3 pkt. Tak jak było mówione przed sezonem każdy może wygrać z każdym. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Żółta: Wilkinson
Man of the match:

Ricardo Fuller - Wyprowadził Stoke na prowadzenie po bramce na 2-1 i zakończył strzelanie w tym meczu w doliczonym czasie gry. Silny punkt zespołu Stoke w ofensywie.

Tomek93
5 kolejka
Tomek93WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
M. Moreno x2
Eduardo x2
Obinna x2

Opis:
"Zabrakło szczęścia". Słowa mojego "przeciwnika" wink.gif . I nie jest on pierwszym który mi to mówi. Doszukując się przyczyn, tak kiepskich wyników (0-0-7 dry.gif ) jako winowajców wskazałbym napastników, z drugiej jednak strony statystyki są dla mnie niemiłosierne - średnio po 4 bramki na mecz stracone. Defensywa? Czy tu tkwi problem? Nie wiem, odczucia mam takie, że swoją grę z tyłu poprawiłem. Wracając do meczu, to zwycięstwo zasłużone jak najbardziej. WKS o klase lepszy ode mnie, w końcówce troche dał mi luzu, żebym mógł się wyszaleć, ale jak już trochę się spiął to widać było progres skilla. Minęły czasy łojenia mu skóry biggrin.gif .
Kartki/Kontuzje:
Jak zawsze czyściutko

Man of the match:

Wskażę Załuske - myśle, że dzisiaj spisał się na 5 z plusem.
Szymson
5 kolejka
SzymsonArczi
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Lakic
Lakic
D.Cisse

Yakubu

Opis:
Mecz wyrównany chyba najspawiedliwszy byłby remis,ale po raz kolejny udaje się wygrać w całkiem niezłym stylu.Lakic pokazał że również potrafi strzelać gole i będzie pewnym wsparciem dla Cisse:)Arczi sie starał ale albo świetnie bronił mój bramkarz,albo z rytmu wybijali go obrońcy:)Cieszy postawa całej drużyny,wynik są nadzwyczaj dobre,czy może istnieje szansa na dobre miejsce Wolfsburga na koniec sezonu???Dzieki za mecz i pwodzenioa dalej Arczi:)

Kartki/Kontuzje:
Żółta kartka:F.Cambell(Blackburn)

Man of the match:
Cała drużyna wilków,wszysc zagrali poprawne spotkanie:)

Szymson
7 kolejka
SzymsonBoby1908
Screeny:
ss nie ma bo mecz grany na raty,może boby coś ma to podrzuci ewnetualnie:0

Strzelcy:
D.Cisse
D.Cisse
D.Cisse
D.Cisse

Martins
Pizarro
Marko Marin

Opis:
Szybki hat-trick Cisse i właściwei kontrlowanie spotkania,w międzyczasie niestrzelony jeszcze karny przez Cisse,aż wkońcu Boby zaczoł atkować i po fatalnym błędzie mojego obrońcy Marin wpakowal bramke z bliska,boby dalej napierał i to dało efket bo na 5 minut przed końcem doprowadził do wyrównaia,wtedy Wolfsburg wzioł się do pracyi właściwie w ostaniej minucie doliczonego czasu nie kto inny tylko Cisse wpakował bramke i daje cenne 3pkt.,nad niepokonanym do tego meczu rywalem:)po meczu mieliśmy mały zgrzyt ale sprawe wyjaśniliśmy i puszczamy to nie miłe zdarzenie w nie pamięć:)Dzieki za kapitalnbe widowisko i emocje do ostatnbiej sekundy:0
Wolfsburg bije kolejnych faworytów,czy to przypadek,czy moze zapowiedż,dobrego sezonu w ich wykonaniu??

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Man of the match:
Po raz kolejny niesamowity Cisse,tym razem strzelił 4 bramki:)

Edi092
6 kolejka
EdiOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Jarome
Jarome
Jarome
Kewell
Jones

Opis:
[b]Jak narazie najsłabszy i najbardziej nieskuteczny mecz w tym sezonie,mimo okazji do strzelenia bramek nie wpadło nic natomiast Ogryz wykorzystywał swoje sytuacje i zasłużenie wygrywa ten mecz

Kartki/Kontuzje:

Czysto

Man of the match:

Strzelec hat-tricka

7 kolejka
EdiWoodie
Screeny:

Strzelcy:
[b]Cabanas
Lucas

Heskey
Martin Petrov
Mauro Zarate

A.Modeste

Opis:
Kibice zgromadzeni na Goodison Park nie mogli zaliczyć tego wieczoru do nie udanych,piłkarze oby ekip zagrali dobre spotkanie stwarzali sobie dogodne sytuacje które zamieniali na bramki i czego wiecej chcieć biggrin.gif
dzięki za mecze i do rewanżu smile.gif

Kartki/Kontuzje:

Czysto

Man of the match:[/b]

donkryst
6 kolejka
DonKrystRybson
Screeny:

Strzelcy:
Andre Ayew
Remy
Remy
Karagounis

Opis:
Szybko strzelona bramka przez Rybsona spowodowała, że w moją grę wkradła się mała nerwowość. Na szczęście udało mi się strzelić bramkę wyrównującą i gra się wyrównała. Było sporo dobrych okazji do strzelenia bramki, ale zarówno Rybson jak i ja nie potrafiliśmy ich wykorzystać. Dopiero niezawodny Remy obudził się w 70. minucie meczu i strzelił dwa gole, które przesądziły o moim zwycięstwie. Dzięki i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Man of the match:

Remy - po raz kolejny ratuje mi dupę.

BlueOle10
8 kolejka
blueole10Arczi
Screeny:

Strzelcy:
Bienvenu
Podolski
Walcott
Yakubu
Yakubu
Jordi Alba

Opis:
Mecz, w ktorym to ja stworzylem sobie nieliczna przewage, jezeli chodzi o sytuacje, lecz zawodnicy niemilosiernie pudlowali, lub Swietnie bronil Robinson. Po drugiej stronie, swietnym strzalem przy golu popisal sie Walcott, a Yakubu swoimi warunkami fizycznymi nie dal wykazac sie obronie druzyny z Turcji..

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:
Yakubu- dwa gole i swietna gtra w ataku.

BlueOle10
7 kolejka
BlueOle10Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Podolski
Podolski
Katsouranis
Leto
Leto

Opis:
Ryba zdominowal niemalze cala 1 polowe, najpierw popisujac sie bomba zza pola karnego Katsouranisem i kilkoma groznymi sytuacjami. Gdy strzelil 2 bramke, postanowilem wprowadzic w doliczonym czasie gry, na ostatni rzut rozny Podolskiego, i co ? I Podolski strzela bramke z glowki smile.gif W drugiej polowie takze sporo ladnych akcji z obu stron, jednak to Podolski doprowadza do remisu, szczesliwie mijajac obroncow i pakuje pilke do bramki. Gorszy nie chcial byc Leto i drugi raz po swietnym dryblingu pakuje pilke do siatki. Jednak to Lukasz ustalil wynik spotkania, po dobrym podaniu Emre, przechodzi bramkarza i pakuje pilke do pustej bramki smile.gif Wynik 3:3, gdy w pierwszej polowie myslalem jeszcze ze dostane niezle baty wink.gif

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:
Podolski. Gral troche ponad 45 minut i popisal sie hat-trickiem smile.gif

lizaku
7 kolejka
lizakuTomek93
Screeny:

Strzelcy:
Pedro Leon
Van der Vaart
Colunga
Opis:
Mecz zagrany na lagach, w pierwszej połowie Tomek miał lagi, w drugiej ja. No ale jakoś zagraliśmy. W pierwszej połowie po indywidualnej akcji bramkę strzela Pedro Leon. W drugiej połowie bramka dla gości i wydawało się że będzie remis. Jednak po ładnej akcji Colunga strzela zwycięską bramkę. Z przebiegu meczu naj sprawiedliwszy byłby remis. Jedynie mogę być zadowolony że zwycięską bramkę strzeliłem na lagach. Kibice się cieszą z pierwszych 3 pkt, ja nie bardzo, bo to był kolejny słaby mecz Getafe.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Nikt się specjalnie nie wyróżnił.
Dabro96
6 kolejka
Dabro96Boby
Screeny:

Strzelcy:
Callejon
Petric

Biabiany

Opis:
Przystępując do tego meczu wiedziałem że to nie będzie spacerek,i się nie myliłem. Babiany wykorzystał dobre dośrodkowanie z rożnego i było 0 : 1. Potem HSV się przebudziło i doprowadziło do prowadzenia 2 : 1. Obie drużyny miały jeszcze około 50-60 minut aby strzelić jakąś bramkę lecz ta nie padała i mecz zakończył się wynikiem 2 : 1.

Kartki/Kontuzje:

- Ireneusz Jeleń(zwykła kontuzja)

Man of the match:

Ciężko wytypować lecz będzie to Jose Maria Callejon,zagrał on dobre spotkanie zastępując kontuzjowanego Joe Cola i wywiązał się ze swoich obowiązków boiskowych

Dabro96
7 kolejka
Dabro96WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:

Jelen
Callejon
Callejon
Petric

Luiz Adriano

Opis:
Spotkali się szkoleniowcy,którzy znają się na wylot.Przed meczem było pewne,że to spotkanie przyniesie dużo emocji i tak było lecz tylko dla kibiców Niemieckiego zespołu. Rozpoczęło się od wymiany akcji i można było się spodziewać wyrównanego meczu,lecz w pewnym momencie Hamburger SV przejął kontrolę nad meczem i nie oddał jej do końca. Gol na 1 : 0 Irek Jeleń po ładnym uderzeniu i napór dalej trwał,po ładnej akcji HSV bramkę samobójczą strzelił sobie zawodnik Szachtaru Donieck i było 2 : 0. Następnego gola dołożył bardzo aktywny w tym meczu Callejon i przed końcem 1 połowy było 3 : 0. Druga połowa także zaczęła się w miarę równo lecz potem Hamburger zaczął kontrolować przebieg meczu od gola Callejona na 4 : 0. Dłuższy okres bez goli,gdzie obie drużyny powinny zwiększyć swój dorobek bramkowy przerwał Luiz Adriano po ładnej akcji całego zespołu i pewnym błędzie Boruca który wbił sobie piłkę do bramki.Pod koniec meczu HSV miało szanse bramkowe i wykorzystali tylko jedną, był to Petric,który ustalił wynik spotkania tuż przed końcem.

Kartki/Kontuzje:

Brak

Man of the match:

Jose Maria Callejon- Podczas gdy nie ma Joe Cola,rozgrywa on znakomite spotkania zastępując go.
Edi092
8 kolejka
EdiDabro
Screeny:

Strzelcy:
[b]Callejon
Mauro Zarate

Opis:
Udało się uratować cenny punkt w jednej z ostatnich akcji meczu,ładny zwód i strzał w długi róg z tego znany jest Zarate. Dzięki za mecz smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Man of the match:[/b]

Zarate

lizaku
5 kolejka
lizakuDabro96
Screeny:

Strzelcy:
Guerrero

Opis:
Bardzo zacięty mecz, co prawda Dabro miał przewagę w posiadaniu piłki i ten jego dryblong, jak zwykle cięzko było mu zabrać piłkę. Co do przebiegu całego meczu goście byli napewno bardzo zaskoczeni postawą gospodarzy. Walka o kazdą piłkę, dobra taktyka, sa w końcu jakies zalety, choć popracowac trzeba nad skutecznością. Mimo mało strzałów w meczu, były to strzały naprawdę dobre które mogły się zakończyć bramką. Wpadła tylko jedna i goście faworyzowani do mistrza wygrywaja jedna bramką z pretendentami do spadku. Ale kto o tym bedzie pamietał, 3pkt odjechały. Dzieki za dobry mecz.

Kartki/Kontuzje:ś
Żółte - Yepes
Man of the match:

Moim zdaniem nikt szczególnie się nie wyróżnił.

lizaku
6 kolejka
lizakulukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Olic
Rosina
Olic
Grafite
Olic
Samobój
Colunga

Opis:
Bardzo wyrównany mecz w pierwszej jak i drugiej połowie. Po pierwszej remis 1-1, zaraz na poczatku drugiej 2-2 i nagle coś pękło i gospodarze strzelają do końca meczu 3 bramki. Jak to lukasz ocenił 3 bramki z kosmosu. Goście maja prawo byc zawiedzeni bo zmarniowali przynajmiej 3 sety, słupek, poprzeczka, na pustą bramkę poprzeczka. W koncu dopisało mi szczęście, a nie jak zawsze to bywało pech.

Kartki/Kontuzje:
Żołte - Donovan

Man of the match:

Olic - moze w końcu się odblokował i 15 baniek się zacznie zwracać.

aktualka kartkowiczow i kontuzjowanych

aktualka strzelcow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.