Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 8| Turniej Dnia | 31 grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Turnieje Dnia
JustMe1987

Zapraszamy do siódmego Turnieju Dnia na ISSOnline.pl
Rozpocznie się on dziś (31 Grudnia) około godziny 16:00 (?)

Minimalna liczba chętnych aby turniej się odbył to 4.
Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów
Turniej będziemy rozgrywac systemem grupowym, im więcej graczy tym więcej grup 4-osobowych
lub zrobimy inną formę.
Jeżeli będzie nas mało to zagramy tylko jedną większą grupę.

-------------------------

GRAMY POLSKIMI KLUBAMI KTORE ZOSTANA DOLOSOWANE DO UCZESTNIKOW PO ZAPISACH

REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - PES 6.5 PATCH DEFUALT
Czas GRY - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Czas na zapisy - Sobota do 16:00

Stawką są również punkty
w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż ciągłe włączanie GG podczas meczy\\po nich może powodować zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJŚCIE

LISTA ZAPISANYCH:

1.Nalep
2. Piecia1990
3. JustMe1987
4. zibii75
5. Boby1908
6. Wolrid
7. WKSRKS
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

Szablon zapisu:

Np.
lukasz44

Nalep
Zagram
Nalep
Jason Bourne
Zagram ale jeśli turek zacznie się najpóźniej o 1630
Piecia1990
JustMe1987
JustMe1987
zibii75
zagram mam nadzieje ze do 19 sie wyrobimy smile.gif
Boby1908
w grze
Wolrid
Wolrid
WKS
WKS smile.gif
JustMe1987

Enjoy the game
Wolrid

WolridZibi75

Screeny:

Opis:
Fajny szybki, zacięty mecz chociaż z drobną przewagą Jagiellonii. Dwie wykorzystane główki, oraz wykorzystana sytuacja Grzelaka dały wygraną. Bardzo aktywny po stronie Legii, był Ljuboja który mimo tak wielu sytuacji nic nie strzelił. Dzięki i powodzenia dalej.
Nalep

NalepWKSRKS

Screeny:

Opis:
Mecz z przewagą graczy z Poznania. Obie drużyny miały swoje sytuacje, ale niestety nie potrafiły zamienić ich na bramki. Gdyby Kolejorz miał trochę więcej szczęścia pod bramką to wywiózłby trzy punkty. Dzięki za mecz i do następnego;]
Boby1908

BobyJustMe1987

Screeny:

Opis:

WKS

WKSRKSBoby

Screeny:
nie ma

Opis
Nie ma co tu opisywac. Nie mam ochoty i siły patrzeć na to samo co w każdym meczu. ŚP, PP , kiwka z Boku dorzutka i gol. Monotnia. 3:2 Dla Warszawian. Graty.
JustMe1987

JustMe1987Wolrid

Screeny:

Opis:

Udalo sie raz ukluc i pozniej juz tylko rozsadna gra taktyczna zeby dowiezc wynik. tongue.gif

Boby1908
CYTAT(WKSRKS @ Dec 31 2011, 16:58) *

WKSRKSBoby

Screeny:
nie ma

Opis
Nie ma co tu opisywac. Nie mam ochoty i siły patrzeć na to samo co w każdym meczu. ŚP, PP , kiwka z Boku dorzutka i gol. Monotnia. 3:2 Dla Warszawian. Graty.

Kolego ten mecz był naszym pierwszym.Więc nie wiem za bardzo o co ci chodzi z tym"Nie mam ochoty i siły patrzeć na to samo co w każdym meczu. ŚP, PP , kiwka z Boku dorzutka i gol". Ale za to tobie gratuluję finezyjnej gry:)smile.gif
zibii75
2 kolejka
zibii75Nalep

Screeny:

Opis:

2 mecz i znowu 3 do zera w plecy, 2 połowa czerwo komp zesrany i po sparwie dzieki i powo dalej
Wolrid

WolridNalep

Screeny:

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, chociaż trzeba przyznać że bramka wyrównująca Jagiellonii, wpadła w zabawnych okolicznościach.
JustMe1987

JustMe1987WKSRKS

Screeny:

Opis:

Zaciety mecz i duzo walki w srodku pola. Lech cisnal ale nic z tego nie wynikalo az wreszcie w koncowce spotkania pilka siadla Stilicovoi jak nalezy.

WKS
CYTAT(Boby1908 @ Dec 31 2011, 17:06) *
Kolego ten mecz był naszym pierwszym.Więc nie wiem za bardzo o co ci chodzi z tym"Nie mam ochoty i siły patrzeć na to samo co w każdym meczu. ŚP, PP , kiwka z Boku dorzutka i gol". Ale za to tobie gratuluję finezyjnej gry:) smile.gif

Nie chodziło mi o Ciebie smile.gif "któryś z kolei" bardziej określało moje odczucie co do innych meczy z innymi rywalami. Nigdy nie grałem finezyjnie jednak staram się nie być monotonny wink.gif. Ja nie narzekam, każdy ma swój styl gry. Wyraziłem tylko własną opinie. Możesz sie z nią nie zgadzać i jej nie przyjmować do wiadomości - ja to szanuję.

Boby1908

BobyZibi

Screeny:

Opis:
Mecz derbowy bardzo wyrównany. Szczęście pod koniec spotkania się uśmiechnęło do gospodarzy i inkasują 3pkt.
Wolrid

WolridWKSRKS

Screeny:

Opis:
Wiele akcji bla bla bla... i tak dalej. 2 Bramki do przodu 6 do tyłu, większość prezenty od Białostoczan. Dzięki i powo.

zibii75
Kolejka 4
zibii75JustMe1987

Screeny:
Sorki ale nie zrobił mi fraps screna, może JustMe zrobił.

Opis:
Na otarcie łez remisiki, dzięki za mecz i powo dlaej
Nalep

NalepBoby

Screeny:

Opis:
Mecz z przewagą gości choć nie mieli oni jakichś stuprocentowych sytuacji. Plamy dał bramkarz Korony, który wpakował piłkę do własnej bramki. Nie poszczęściło się mi w tym meczu. Dzięki i powo dalej.
WKS

WKSRKSZibii

Screeny:

Opis:
Cóż, Lech jak i Legia miały swoje sytuacje, myślę iż gdyby Rudnev i Stilić wykorzystali swoje sytuacje mogłoby być ciekawie. Nie można zapominać o Ljuboji i jego także dwóch. Otwarta piłka, cios za cios. Remis zasłużony. Dzięki za mecz.
JustMe1987

JustMe1987Nalep

Screeny:

Opis:

Duzo sie dzialo. Zielinski sial postrach w obronie Slaska i odwrotnie Mila oddal pare kasliwych strzalow ktore minely nieznacznie bramke rywali. Wynik jednak nie ulegl zmianie.

JustMe1987

Gratulacje dla zwyciezcy! Szczesliwego Nowego Roku i do zobaczenia na turniejach i w lidze w roku 2012!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.