Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs: Zostań Noulajfem Roku!
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
Orange_91
Jak wszyscy, chyba, dobrze wiemy, dziś są imieniny Sylwestra i, co za tym idzie, będziemy inicjować nowy rok - 2012. Dlatego też na naszej stronie ogładaszam konkurs, którego zasady są bardzo proste. Tytuł noulajfa, miłośnika IO, roku otrzyma ten, który napisze post jak najbliżej godziny 00:00 w nocy z 31.12.2011 na 01.01.2012.
Jedyną regułą jest to, że jeden user może napisać tylko jeden post.

Szczęśliwy zwycięzca otrzyma na cały rok rangę na forum, której brzmienie to: Noulajf roku.
Zapraszamy do zabawy!:)
kksm
Wygrałem?! xD
E 9
Nie pij wódki, nie pij wina kup se motór Werchowyna! Motór z Moskwy, części z Łodzi Werchowyna hu*a chodzi!

Kto wygra konkurs ten z policji, więc Panowie kończąc ten bezsensowny post dodam coś jeszcze, pijcie do usioru i bawcie się dobrze!

Clobberin Time! wink.gif
lizaku
Wygrałem?
qwerte
Wygrałem? unsure.gif
lizaku
Ja wygrałem bo napisałem bliżej 00 00 smile.gif
qwerte
2008 czwarty
2012 drugi jest postep biggrin.gif
lizaku
Proszę od jutro noulajfa, tak jest !
Orange_91
CYTAT(lizaku @ Jan 1 2012, 00:32) *
Proszę od jutro noulajfa, tak jest !

Od dzisiaj już masz. smile.gif

Ogólnie gratuluję i ranga wędruje do Ciebie, możesz się teraz chwalić i chwalić.. że nikt takiej na tym forum nie ma. smile.gif
lukasz44
Kurde nie zdążyłem ;d Graty lizaku biggrin.gif
JustMe1987
Kazdy konkurs fajnie jest wygrac ale taka ranga to ja bym sie nie chcial tytulowac tongue.gif
gapa
no faktycznie teraz zobaczyłem co to znaczy blush.gif
WKS
I tak jestem ja nolifem ! : D ale bez rangi to nie to samo ; / Ranga czy Wódka ? Wybrałem to drugie ;D tak czy inaczej graty Lizaku ;d

@Just: Dlaczego ? Na tej stronie masz kolegów - rodzine, wspólne zainteresowania, pasje, możesz nam sie zwierzyc z kazdych problemów i wszyscy Ci doradzimy. Po co Ci jakis prawdziwy świat. Dziewczyna ? Co to za troll tongue.gif
Orange_91
Zastanawiam się czy nie dać tej randze jakiegoś kolorku? Może różowy? Co o tym sądzicie? A zwłaszcza właściciel?
lizaku
A co ja pedał jakiś jestem że mam mieć różowy kolor. Ja wybrałem i wódkę i rangę. Choć nie jestem prawdziwym noulajfem gdyż spędzam bardzo mało czasu przed kompem.

Nie chce tej rangi, proszę o zrobinie mnie z powrotem ligowcem.
JustMe1987
CYTAT(lizaku @ Jan 1 2012, 16:10) *
A co ja pedał jakiś jestem że mam mieć różowy kolor.

laugh.gif
lukasz44
EE no nie ma tak, minimum z miesiąc musisz chociaż tą rangę ponosić

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
B@rt
Może POMARAŃCZOWY biggrin.gif
Orange_91
CYTAT(lizaku @ Jan 1 2012, 16:10) *
A co ja pedał jakiś jestem że mam mieć różowy kolor. Ja wybrałem i wódkę i rangę. Choć nie jestem prawdziwym noulajfem gdyż spędzam bardzo mało czasu przed kompem.

Nie chce tej rangi, proszę o zrobinie mnie z powrotem ligowcem.

Spokojnie... To był tylko żart, nie traktujcie tego wszystkiego tak poważnie. smile.gif Przecież ten konkurs to tylko zabawa i to, że ktoś go wygrał to nie oznacza, że jest odrealniony i non stop siedzi przed kompem... Jeśli nie chcesz naprawdę tej rangi to czy Pan qwerte ma chęć ją przejąć? Jako, że zajął 2 miejsce?

CYTAT(B@rt @ Jan 1 2012, 16:53) *
Może POMARAŃCZOWY biggrin.gif

Jeśli była by ranga tego koloru to mógłby ją mieć tylko 1 użytkownik. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.