Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szmacianka Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2011
Orange_91
1. Oddajemy głos na jedno z wydarzeń z naszego forum bądź strony, które sprawiło wam największy zawód. Oprócz podania linku i tytułu, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2011), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
lukasz44
Old Boys Patch

Bez dwóch zdań projekt E_9 to największy zawód roku według mnie, chęci może i były...
E 9
Chyba pierwszy raz w historii ISS się zdarzy, że user głosuje na swój projekt jako "szmaciankę roku", co za tym idzie oddaję głos na Old Boys Patch. Powód? Życie osobiste jest ważniejsze, a wzmianka o tym, że może najzwyczajniej w świecie nie wyjść bo to tylko "projekt" była, ale mimo wszystko zawiedliśmy.

Dlatego też przy tej okazji chciałbym się z Wami na jakiś czas pożegnać, może na zawsze, może na niedługo. Po głowie chodzi mi ciągle powrót w innym wydaniu, ale... Wesołych Świąt Panowie, do ewentualnego zobaczenia!
WKS
Old Boys Patch

Jak wszyscy czekałem na ten patch . Niestety nastąpiło rozczarowanie. Ale są rzeczy wazne i ważniejsze oraz PES 6.5 pokrył straty "moralne" tongue.gif
Orange_91
Niech będzie ten Old Boys Patch bo to, że kolejny PES to kaszana to już chyba żadna nowość.
Milerinho
Old Boys Patch - miejmy nadzieje ze w przyszlym roku nie bedzie na co glosowac i wyjdzie świetny pes 2013 biggrin.gif poki co głos wędruje na ten niespełniony projekt.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.