Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stan poskiej muzyki
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
toudi
Niestety stan polskiej muzyki jest podobny do poziomu polskiej piłki. TRAGEDIA.
Wszędzie tylko lecą ròżne disco polo oraz raoerzy ktòrzy tylko opowiadają o swoich dupach. Dla mnie to muzyczna tragedia gdyż jestem fanem ostrzejszego grania. To nienormalne że za czsòw cenzury PRL powstawały taki grupy jak Dżem i Perfect a teraz nic. Oczywiście niektòre zespoły grają fajną muzę ale nie mogą z tego wyżyć ani nawet nagrać płyty. W ostatnim czasie słyszałem tylko 2 polskie zespoły ktòre tak naprawdę mi się podobały. Są to Coma i Hunter. Comie udało się nagrać płytę ale Hunter gra już 20 lat a ja nigdy nie słyszałem ich w radiu a o ich istnieniu dowiedziałem się na festiwalu Woodstock. Żeby mnie dobić grupy rockowe zaczynają grać pop. np. Wilki pamiętam ich stare piosenki jak "Amiranda" i "Glorya" ale ta ich nowa płyta to najnormalniejszy Pop. Przypomne że ten zespòł grał kiedyś na festiwalu "Czy Pop nas zje?" Còż najwyraźniej zjadł.

Piszcie co sądzicie o polskiej muzyce oraz o tym czy muzyka rockowa za pare lat będzie jeszcze w naszym kraju istniała
kemot
"Toudi gdzie sa moje gumisie"

PS: Sorry wyrwalo mi sie biggrin.gif
TeDi
Stan polskiej muzyki jest fatalny, ja osobiście z polskiej muzy to słucham hip hop, w ktòrym się coś dzieje. Bo z nowości w polskiej muzie to ostatnio słyszałem o Brodce a tak to nic, zero nowych płyt, normalnie nic!!!
Osobiście to preferuje muzykę zagramiczną najlepiej rap, ale opròcz tego lubie niektòre kawałki popu i rnb. Może będzie lepiej huh.gif
Karol Johnn
COMA pokazuje ze Polak tez moze cos dobrego zrobic dla muzyki....
Czarny
na szczescie rock i tak mnie nie interesuje laugh.gif
ale przeciez Virgin jest huh.gif
Hip Hop sie rozwija i to jest najwazniejsze (nie mowie tu o disco-polo hip hop)
PEJA COOOOOOOOOOOOOL MASTA MADA FAKA ZIOM!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

PS. Tedi zajebisty avatar wink.gif zawsze jak siedze i slucham muzy i przegladam forum i widze je poruszajace sie w rytm muzy to mnie rozbraja wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.