Kiedys myslalem czy napisac taki temat "Czy myslisz ze wyjdzie kolejna czesc Pro Evolution Soccer" Ale wydalo mi sie to troche glupie skoro jeszcze nie wyszla ta zapowiadana....a tu prosze:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=16133
Ja przecieralem oczy ze zdumienia!
Dla osob ktorym "strona sie nie otwiera" zamieszczam ponizej tekst, zeby pozniej nie bylo w/w zazalen
Kod
Pro Evolution Soccer 5 oficjalnie w produkcji
Czwarta część słynnej piłkarskiej serii Pro Evolution Soccer zadebiutowała na konsolach europejskich graczy tydzień temu i tradycyjnie pobiła wszelkie dotychczasowe rekordy sprzedaży. Rzecz jasna tytuł ten wcześniej odniòsł podobny sukces ròwnież też na innych terytoriach (Japonia) i dlatego też nie dziwią dwie dzisiejsze informacje: pierwsza brzmi – będzie PES5, druga zaś – będzie PES6.
Nie są to żadne plotki, ktòre pojawiły się na nikomu nie znanych serwisach fanowskich, lecz rzeczywiste stwierdzenia pana Shingo „Seabass” Taktsuki, można rzecz, mistrza całego tego cyklu. Padły one w wywiadzie opublikowanym na oficjalnych łamach serwisu firmy Konami (wydawcy serii). Zgodnie z jego słowami, już trwają zaawansowane prace nad piątką, nadal dedykowaną konsoli PlayStation 2. Choć nie ma jeszcze 100% pewności, Taktsuki zdradza, iż jest bardzo prawdopodobne, że w tej części pojawi się juz tryb rozgrywek wieloosobowych za pośrednictwem sieci. Pro Evolution Soccer 6 z kolei będzie grą opracowywaną już na kolejną generację konsol (PS3). Podąży ona drogą rozwoju wytyczoną przez wszystkie poprzednie części, z pewnością poprawiona zostania animacja postaci piłkarzy (motion capture), rozszerzona paleta ich zagrań i ruchòw, a także bardziej rozbudowany zostanie moduł sztucznej inteligencji. Oczywiście możemy też liczyć na online multiplayer.
gringo
Oct 23 2004, 08:21

Ja już chce PS3 i PES6

Wow, cuz to będzie za gierka
pik...niezły awator...tylko szkoda że ściągnięty żywcem od albina...albo albin od Ciebie...hmm..ale niewarzne:P
Cytat
pik...niezły awator...tylko szkoda że ściągnięty żywcem od albina...albo albin od Ciebie...hmm..ale niewarzne:P
ja od niego, mialem galatasaray ale mi serwer padl ( przekroczony limit ) a nie miescil sie w rozmiarach, ale wrocmy juz do tematu:
Gringo:
hmm, ale PS3 to musi najpierw wydac playstation, wiec...jak nie zrobia ps3 to nie bedzie pes6

albo tylko na pieca.... dziwne :roll:
lazy_bum
Oct 23 2004, 12:13
Oby tylko nie popadli w klonowanie calej gry dodajac tylko nowe sklady, ale jak narazie im sie to udawalo. (-:
BTW avatara ,,moja stara to Che Guevara''. <-;
Jeszcze nie gralem w PES4 ale jezeli jest taki zajebisty jak dla wiekszosci(wszystkich?) to niech powielaja
gringo
Oct 23 2004, 13:45
Raczej nie wątpie w to ze Sony wyposci PS3... Przecierz 80 % graczy na swiecie gra na Czarnuli, a 20 % to pctowcy xboxowcy i inni... sony jest tak slinym koncernem ze nie grozi im bankrutcwo, a więc spokojna twoja głowa, ze Sony wypusci PS3...
heh, no tak, ale to bedzie dopiero szok pes3 bylo ok pes4 przejdzie pewnie najsmielsze oczekiwania to co bedzie z pes5/pes6 :shock:
fajnie by bylo jakby fifa cofnela licencje ea tlumaczac to "Wasza gra jest do kitu, licencje sprzedamty konami po nizszej cenie"
i w pes5 bedzie juz full wypas wszytskie ligi, czego dusza zapragnie
Lol to wy nie wiecie ze PS3 i Xbox2(Xenon) znajdują się juz w zaawansowanej fazie produkcji i ukazą się na przełomie 05/06?
Akuz, nie wszyscy sa konsolowcami jak ty i nie wszyscy musza to wiedziec, ja np. wiedzialem ze ps3 bedzie, ale daty, co w puszce bedzie, itd. to nie wiem
wlasnie dlatego akuz to napisal, bi nie wszyscy sa konsolowacami i nie kazdy sie zna wiec on zamieszcza ta informacje
nie wydaje mi sie zeby okreslenie LOL bylo na miejscu...
piotr12370
Nov 16 2004, 12:46
pes 4 bedzie rzadził!!!
Cytat
pes 4 bedzie rzadził!!!
Juz rzadzi (=
OMG ! PES 5/6 ;O - niech sie Konami tak nie rozkreca - zeby ISS'a nie spotkalo to co Fife - wydawana co rok gra ;/
boberto
Mar 27 2005, 12:15
juz nie moge sie doczekac kolejnych czesci pes'a. fifa to fifa konami nie spotka to samo..... :wink:
Konami potwierdzilo plotki jako ze juz w lipcu swiatlo dzienne ujrzy jeden z najwiekszych projektow w dziejach gier sportowych - PES5. Gra ma laczyc w sobie wszystkie zalety poprzedniczek, ponadto ma posiadac absolutna nowosc! Mozliwosc gry online az w 22 graczy na raz! Rozgrywanie meczu 11 vs 11 - tego jeszcze nie bylo!
A pozatym:
-najwieksza baza danych pilkarskich - 28 lig z calego swiata (w tym liga polska) ponad 20000 zawodnikow, 118 reprezentacji, 98 druzyn z lat 1930 - 2002! A prawdziwym hitem ma byc 32 reprezentacje kobiet (w tym Polska)! 32 reprezentacje krajowe futsalu (pilka halowa) wraz z 60 czolowymi klubami swiata w futsalu (jest BAUSTAL Krakw i CLEAREX Chorzow)
-Ponad 80 stadionow pilkarskich! (w tym 2 polskie - chorzowski i legii) 10 stadionow halowych.
-Pelna licencja FIFpro(prawdziwe imiona i nazwiska, pelna licencja na wszystkie 28 lig, 118 reprezentacji i wszystkie inne druzyny), oryginalne koszulki, buty itp!
-Szerokie mozliwosci menadzerskie gry... swietnie rozbudowany tryb kariery.
-Gra ma byc sprzedawana na 4 nosnikach DVD, jej wielkosc bedzie wynosic ok. 6GB!!
-Gameplay ulegl prawdziwej rewolucji!! Zadna inna gra pilkarska nie sprawi nam tyle przyjemnosci co PES5!!
Pozostaje nam czekac tylko do lipca! Pozdro!
kemocik
Apr 1 2005, 11:43
Kolejny żarcik na tym forum ;D
Fajnie wymyślone (skąd to wziąłeś - może sam napisałeś :?: )
Nie wierzę w ten opis 8) ofkozzzz
Ale taki PES 5 byłby grą idealną chyba
Poza tym coś małe te płyty DVD aż cztery na 6 GB
Eh, no jasne ze sam wymyśliłem =) szkoda ze popsules zarcik =P juz widze ze rzesze "swiezych userow pes4(nawroconych fifowcow)" pytających o szczegoly =P no ale trudno =P pozdro
fafik_pl
Apr 13 2005, 19:22
Ten tekst jest ściągnięty ze strony www.bucek.webd.pl!!!! To wypuścili na prima aprilis(czy jakoś tak). Ale taka giera to byłaby extra!!

:wink:
gringo
Apr 14 2005, 08:24
| QUOTE |
Ten tekst jest ściągnięty ze strony www.bucek.webd.pl!!!! To wypuścili na prima aprilis(czy jakoś tak). Ale taka giera to byłaby extra!! :wink: |
nie jest sciągnięty, bo sam go pisałem... i sam go wypuścilem... (następnym razem zobacz kto jest autorem textu)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.