Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzwonienie za DARMOCHE na Fony STACJONARNE!!!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Czarny
Siema wszystkim!!!
Dzisiaj odkrylem ZAJEBISTYCZNA rzecz biggrin.gif
a mianowicie znalazlem program dzieki ktoremu mozna dzwonic za DARMO!!!
do wszystkich telefonow stacjonarnych w Polsce jak i do niektorych krajow zagranice!!! biggrin.gif
W zyciu nie myslalem ze istnieje taki program!!! jest tylko jeden hak... jak dzwonisz to po 1min30sek cie rozlacza sam ale mozesz natychmiast nawiazac ponowne polaczenie i po 3sek nawijasz dalej!!! Przed chwila rozmawialem z moja laseczka chyba z 20 polaczen wykonalem laugh.gif zajebista sprawa!!!
INFO DLA POSIADACZY NEO:
Jest jeszcze jeden cwancyk... posiadacze chu... NEO (w tym ja) nie moga sie zarejstrowac w tym programie!!! Neo chyba zablokowala cos lub nie wiem jakos to uniemozliwila... mad.gif ale wpadlem na pewien pomysl i zadzialal!!! smile.gif a mianowicie poprosilem toma21 (spoko zioma zreszta tongue.gif ) zeby utworzyl mi konto, podalem mu wsio, jakie haslo chce, nick itp. i on mi utworzyl, potem normalnie moglem wejsc u siebie do programu logujac sie na to konto!!! cool.gif
Naprawde program dziala!!!http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=1889&pid=30096&st=60&
Tu umiescilem progsa z opisem PL jak dziala:
http://rapidshare.de/files/3659786/VoipBuster.rar.html
Sciagajcie a nie pozalujecie!!! wink.gif
bym zapomnial dodac ze potrzebny jest mikrofon...
i ze progs nie dziala pod Winem98 tylko pod XP i 2000 cool.gif
Pozdro for ALL!!! wink.gif
tom21
Potwierdzam wykorzystal mnie tongue.gif musze zainwestowac w mikrofon... biggrin.gif
Tak na powaznie sa to beta-testy i poki co jest to darmowa usluga na dzwonienie na stacjonarne szczegoly:
http://www.voipbuster.com/en/index.html
Czarny
beta testy... a jak bedzie platna to zaraz ja scrackuja i tez bedzie darmowa smile.gif
ja znalazlem tego progsa na torrentach- tdt bo wczesniej nie slyszalem o istnieniu tak zajebistego programu biggrin.gif
ktos z was juz slyszal/uzywal go??? rolleyes.gif
naprawde polecam, tom inwestuj!!! laugh.gif
tom21
Przed chwila zadzwonilem pod losowy numer aby sprawdzic czy "to" zadziala czy ktos odbierze i... stalo sie odebrala jakas zaspana osoba spytala halo? powtorzyla ze 3 razy i odlozyla sluchawke... podsumowujac test wyszedl pozytywnie tongue.gif

To byl tylko test nie papugujcie po mnie tongue.gif
Czarny
dla posiadaczy NEO
tu macie gg toma: /anulowano/ to byl zart a wy go nekacie odrazu tongue.gif
on zajmuje sie zakladaniem kont w razie klopotow do tego progsa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Rafalinsky'iemu tez zaklada wlasnie tongue.gif

Co myslicie o tym progsie??? dziala wam bez zarzutow???
mnie tylko wkur... te rozlaczanie co 1,3min ale jak za darmo to ok laugh.gif
coniuronaldo
Mam prośbę.Niech ktoś mi utworzy konto z obojętnie jakim hasłem i z obojętnie jakim loginem bo też mam neostrade i się dziwiłem czemu nie da sie zalogować blink.gif huh.gif .Ale już wiem i jeżeli byłby ktoś tak uprzejmy biggrin.gif to prosze o kontakt.Moje GG 8942033
kemot
czarny nie nabijaj, zapowietrzasz sie jakims tematem, a potem slinisz sie jak male dziecko...
Bushmen
z tego co pamietam smile.gif to wąż obczail ten program cos ze dwa tygodnie temu ... Ja mam neo 128 i udalo mi sie zalozyc konto, (restart kompa, zakladalem ze dwa konta smile.gif ). W sumie program dobry, ale i tak mam darmowe wieczory w TP tongue.gif Dzwonil ktos za granice ? pozdro
TeDi
Chłopaki przed chwilą ściągnołem ten programik i założyłem sobie konto, a mam neostrade 128 smile.gif Wykonałem pierwszy telefon i działa biggrin.gif Tylko niestety nie mogłem gadać bo mam mikrofon trzaśnięty sad.gif
Rafalinsky
hmm faktycznie dziala,bez kitu wink.gif chyba zrezygnuje z planu darmowe wieczory i weekendy biggrin.gif
Karol Johnn
Dziala!!! Ale faza, kurcze, jeszcze jakby dalo sie na komorke to juz wogole ale dobre, dobre, bede tera gnebil ludzi... nara ide zadzwonic...
Czarny
Mam tylko nadzieje ze te beta-testy beda trwac dluuuugo a jak sie skoncza to szybko to scrackuja biggrin.gif jak narazie to mnie ku...ca szczela przez to ze mi sie rozlacza co 1,3min... trace wtedy watek tongue.gif moze juz w nowszej wersji zrobia ze bedzie mozna dzwonic na komòrki polskie wtedy bylby pelen wypas biggrin.gif
Darmowe rozmowy na telefony stacjonarne obejmuje tylko takie kraje jak:
Australia, Austria, Belgia,Kanada,Chiny,Czechy,Dania,Finlandia,Francja, Niemcy,Grecja,Węgry,Irlandia,Izrael,Włochy,Luksemburg,Holandia,Norwegja, Polska,Portugalia,Rosja,Hiszpania,Szwecja,Szwajcaria,Tajwan,Wielka Brytania,USA
Na komòrkowe natomiast: Kanada i Chiny
a wszystko dzieki BOSSOWI Czarnemu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
_DEVIL_
Dzieki czarny za program!!!!!!!ale to jaka sciema ze na neo nie mozna sie zarejstroac!!!!!!!!ja mam neo768kb i jakos spokojnie sie zarejstrowalem i zalogowalem bez najmnisjszego problemu!!!!!!!!!pozdro i thx
Czarny
Ja na neo128 nie moglem... mem ten program od 3 dni i za kazdym razem jak probowalem sie zarejstrowac to czekalem i na koncu wyskakiwal komunikat: "nie mozna sie zarejstrowac, sprobuj potem..." blink.gif
i tak 2 dni sie rejstrowalem na rozne nicki i hasla i za kazdym razem bylo to samo... dopiero potem wpadlem ze ktos mi moze zalozyc konto i ja sie tylko zaloguje i to wlasnie wypalilo biggrin.gif
takze jak widac sa rozne z tym problemy... moze neo128 tak ma...? rolleyes.gif
TeDi
Dzięki Czarny, że takie coś umieściłeś na forum smile.gif Dzięki temu nie musze tracić kasy na połączenia. Dotychasz to tylko przez Skypa gadałem, ale to tylko z kompa na kompa. Jeszcze raz wielkie dzięki smile.gif
cambel
Ciekawe ile bedzie mozna tak dzwonic wkoncu zadzwonie do babci Stefani dz Czestochowy dzieki Czarny
lukasz0
dzieki:)
wyrabisty programik!!!!! smile.gif
pozdro
qazwsx
Czy aby napewno nic sie za to płaci bo to by było troche za ładnie i niechce mi sie wierzyc, chce po prostu wiedziec czy to sie nieodbija na rachunkach odbiorcy czy coś takiego
Czarny
qazwsx tez sie nad tym zastanawialem... ale to chyba niemozliwe zeby odbiorca placil... o kur... moja dziewczyna by mnie chyba rzucila z miejsca!!! tongue.gif dzwonilem do niej ze 100 razy juz... Sie zobaczy jak przyjdzie za telefon za sierpien rolleyes.gif
Wiecie co zauwazylem... mad.gif
na poczatku mialem ten limit ktory trwal 1min30sek i przez 2 dni non toper dzwonilem, ponad 100 polaczen wykonalem... Ktoregos razu wchodze, dzwonie i mi sie wylaczylo po 1min... czyli juz mi obcieli limit o 30sek... blink.gif czyli reasumujac ten progs sie chyba wyczerpuje... tak mysle czy jakby ktos mi zalozyl calkiem nowe konto to czy tez mialbym tylko 1min czy jak na poczatku 1min30sek... huh.gif
Jak jest u Was z tymi limitami??? jak mieliscie na poczatku???
Czy tez wam spadl juz limitowany czas??? pozdro for ALL dry.gif
lukasz0
QUOTE(Czarny @ Aug 6 2005, 13:44:21)
qazwsx tez sie nad tym zastanawialem... ale to chyba niemozliwe zeby odbiorca placil... o kur... moja dziewczyna by mnie chyba rzucila z miejsca!!! tongue.gif dzwonilem do niej ze 100 razy juz... Sie zobaczy jak przyjdzie za telefon za sierpien rolleyes.gif
Wiecie co zauwazylem... mad.gif
na poczatku mialem ten limit ktory trwal 1min30sek i przez 2 dni non toper dzwonilem, ponad 100 polaczen wykonalem... Ktoregos razu wchodze, dzwonie i mi sie wylaczylo po 1min... czyli juz mi obcieli limit o 30sek... blink.gif czyli reasumujac ten progs sie chyba wyczerpuje... tak mysle czy jakby ktos mi zalozyl calkiem nowe konto to czy tez mialbym tylko 1min czy jak na poczatku 1min30sek... huh.gif
Jak jest u Was z tymi limitami??? jak mieliscie na poczatku???
Czy tez wam spadl juz limitowany czas??? pozdro for ALL dry.gif
[right][snapback]31817[/snapback][/right]

no ja jak zalozylem dzis.. to tez mialem 1min:(
kemot
W zyciu piekne sa tylko chwile... ;d
snake
QUOTE(Czarny @ Aug 5 2005, 12:11:30)
a wszystko dzieki BOSSOWI Czarnemu tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Tak jak napisał bushmen, już dawno zapodałem ten program na kanale polevo, na neo128 nie za bardzo sie sprawdza, są spowolnienia, co do rejestracji konta to nie miałem żadnych problemòw.

QUOTE(Czarny)
Sciagajcie a nie pozalujecie!!! wink.gif
bym zapomnial dodac ze potrzebny jest mikrofon...
i ze progs nie dziala pod Winem98 tylko pod XP i 2000 cool.gif
Pozdro for ALL!!! wink.gif

Dobrze że nie zapomniałeś napisać o mikrofonie, zaraz były by pytania na forum, do czego mòwić...
Dorin
Człowieku dzięki, piękna sprawa. A ja przez tyle lat płaciłem rachunki tepsie tongue.gif
TeDi
Ja mam neo 128 i nie mam rzadnych spowolnień!! smile.gif
Jak chcesz normalnie gadać to musisz wyłączyć Emula, Kaaze i te inne programiki do ściągania smile.gif
Czarny
Jakos ja tez mam neo128 i mi sie bardzo dobrze sprawdza ten progs wiec snake nie masz racji, nic mi nie spowalnia... mogles zapodac ten progs na forum a nie na ircu, tu jest wiecej uzytkownikow ktorzy moga to sprawdzic.
snake
QUOTE(TeDi @ Aug 6 2005, 18:58:27)
Ja mam neo 128 i nie mam rzadnych spowolnień!!  smile.gif
Jak chcesz normalnie gadać to musisz wyłączyć Emula, Kaaze i te inne programiki do ściągania  smile.gif
[right][snapback]31833[/snapback][/right]

ooo jaa no tak zapomniałem i jeszcze flashget, heh.
poprostu u mnie to co mòwię do odbiorcy przy stacjonarce dociera z opòźnieniem do niego.
michalek1985
panowie jak tu sie wpisuje numer zeby mozna bylo sie dodzwonic ???? unsure.gif
Czarny
wpisujesz tak:
0048kierunkowyNUMER
np.
0048768446853
(00)-prefiks
(48)-kierunkowy na Polske
(76)-kierunkowy na miasto,bez0
(8446853)-numer dziewczyny tongue.gif
michalek1985
chlopaki kto mi zalozy konto i haslo i poda na gg 5107488 z gory dzieki
kopno
Elo chłopaki kto mi założy konto bo mam problem z gòry dzięki,moje gg 64300997
Pozdro
kopno
sorry pomylka moim gg w teraz to na pewno 6430997
Top26
jak ktos by był tak uprzejmy , to niech mi załozy konto i poda hasło na maila [email protected]

Z gòry dzięki!
LeMie
chyba juz zablokowali ten program :| bo u mnie od wcczoraj nie moge dzwonic sad.gif
_DEVIL_
QUOTE(LeMie @ Aug 10 2005, 11:24:51)
chyba juz zablokowali ten program :| bo u mnie od wcczoraj nie moge dzwonic sad.gif
[right][snapback]32086[/snapback][/right]

ja wczoraj moglem!!!!!lemie czytam twoj post i mysle pojebalo cie jak to sie nie da!!!!!wlaczam i tez chu.. nie da sie co za ciule:P
TeDi
Chłopaki u mnie to samo. wpisuje numer i nic! za chwilę on znika i jest dupa mad.gif dopiero od kilku dni wiedziałem o tym programie a oni już go zablokowali. Może to przez was za dużo dzwoniliście smile.gif
kemot
QUOTE(devil905 @ Aug 10 2005, 12:12:24)
ja wczoraj moglem!!!!!lemie czytam twoj post i mysle pojebalo cie jak to sie nie da!!!!!wlaczam i tez chu.. nie da sie co za ciule:P
[right][snapback]32089[/snapback][/right]

Czytam twoje posty i mysle "pojebalo go", jednak potem patrze i nie !!! Trzeba byc wyrozumialym dla dzieci...
_DEVIL_
QUOTE(kemot @ Aug 10 2005, 14:48:18)
Czytam twoje posty i mysle "pojebalo go", jednak potem patrze i nie !!! Trzeba byc wyrozumialym dla dzieci...
[right][snapback]32109[/snapback][/right]

masz racje do kemota trzeba byc cierpliwym!! tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.