Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z epsxe
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Mario
mam problem... a mianowicie: owieram epsxe, otwieram gre, wchodze na serwer. znajduje makaroniarza do grania i gdy daje na start game pojawia mi sie okienko z grą i sie epsxe zacina...moze wiecie co jest tego powodem? byłbym bardzo wdzięczny gdyby mi ktoś pomògł...
kubek
Nie mam zielonego pojęcia co jest grane :) Ale gdybym miał taki problem to konfigurował bym jeszcze raz wszystko od nowa lub robił formata c: :))

btw: dębowe roxior :)
Mario
już wgralem na nowo epsxe i dupa...dalej to samo sad.gif pozostaje tylko format...ale czy ponim wszystko będzie gralo?? tego już niewiem ;(
Mario
ok problem rozwiązany głòwnie dzięki Arosowi ktòremu dziękuje smile.gif a mianowicie jeśli ktoś miałby taki sam problem jak ja to wystarczy wgrac poprostu najnowsze stery do karty graficznej i oczywiście najnowszego directa x... i problem rozwiązany.można zaknąć ten temat.
Aros dzięki jeszcze raz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.