Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sezon 2005/2006
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
INTELEKT
Chciałbym zapytać czy będzie aktualizacja do polskiej ligi albo nowy patch z ligą polską z sezonu 2005/2006? Jeżeli ktoś coś wie prosze o odpowiedź. Albo ma ktoś może stroje beniaminkòw lub jakiś drużyn ligowych zaleźy mi na strojach Arki, GKSu Bełchatòw, Krony, Jagi, Podbeskidzia i Widzewa, ale inne polskich drużyn też się przydadzą.
qazwsx
Pròbowałem coś kombinowac ale sam niedam rady :/ co do składòw mògłbym coniektòre drużynki zrobic ale z resztoą to już więkrzy problem ( np. twarze : obejżyj sobie mojego mutu w temacie twarze do pesa [ toż to isty pokemon tongue.gif ])
ze strojami też by było ciężko bo wogòle niemam na ten temat zielonego pojęcia

Sam widzisz jedna osoba nieda rady tego zrobic ( z pomocą kilku ludzi dałoby sie zrobic naprawde fajną lige polską ( choc to sie i tak nie kalkuluje bo napewno wielu ludzi czeka na pes5 i gdy tylko wyjdzie nasza praca mogłba by pòjśc w niepamięc ) choc jeżeli bym miał tak jak wcześniej napisałem paru ludzi to mogła by wyjśc naprawde niezła liga polska wink.gif
Aha i najlepiej by było robic na obession patch i zrobic wszystkie drużyny od podstaw ( aby niebyło by na nas że zrobiliśmy źle drużyny zagraniczne i reprezentacje biggrin.gif
INTELEKT
W sumie to najważniejsze są stroje z resztą by poszło, twarze są najmniej istotne. Możemy się jakoś zgrać.
Johnes
Ja też mògłbym porobić składy drużyn. tongue.gif
INTELEKT
A czy jest ktoś chętny do zrobienia strojòw, herbòw, kto się na tym zna?
jaculka
sad.gif UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU widać, ze wakacje, brak zainteresowania temat nowych druzyn w polskiej lidze......a szkoda, bo przydały by się do uzupełnienia liczby drużyn.....
szczurek
ja mogę zrobić Wisłok Strzyżòw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
jaculka
sad.gif i còż nie ma szams na nowe drużyny do ligi polskiej??
snake
Teraz to trzeba czekaćna PES5 i odpowiedni pacz do tej gry :-)
Myślę że nad PES4 już nikt nie będzie sidział...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.