Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa - pad
board.issonline.pl > Inne > Gry
Gevaar
No i pokusilem i sciaglem fife :? Problem z padem config klawiszy jest co mnie nawet zdziwilo - pamietam jak gralem w 2002 albo i jeszcze jakas starsza takiej opcji panowie z EA nie serwowali laugh.gif problem jest nastepujacy:

Nie umiem nie moge nie wiem jak (niepotrzebne skreslic) skonfigurowac pada help :?
v@d!m
Dajesz "Graj " potem wybierasz drużyny i dajesz "Wybierz" i następnie masz wybòr stron ..I tam na dole jest "Ustawienia Gry " ..Wchodzisz w to i dajesz "sterowanie " I tam o gòry masz Klawiatura ..To zmieniasz szczałką na swojego pada ..No i gdy chcesz zmienić dany klawisz..To klikasz np na "Przycisk 1 " i gdy chcesz go zmienic to klikasz na niego i no i wtedy dajesz odpowiedni klawisz .. :?
Gevaar
Zapomnialem sprecyzowac. Jak daje na opcje sterowania i wybor czym mam sterowac nie ma takiego czegos jak PAD tylko sama klawiature moge konfigurowac, ale przy wyborze czym chce grac jest pad i dziala tylko ze cos klawisze sa nie tak jakbym chcial. Dlatego tez moj post tu zamiescilem. Daje na zasrana szczaleczke (lewa badz prawa) i penisek wielki nie zmienia sie na pad by mozna bylo go konfigurowac. Jeszcze jakies pomysly?
zapomniane
Ja mam dwa pady i tego z PSX-a fifa 2005 w opcji konfigurowania nie widzi,ale drugiego spoko moglem konfigurować . Pisze mogłem konfigurować bo u mnie FIFA 2005 była zainstalowana 1 dzień i przeszła do histori "klejna poracha EA"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.