Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarz w pes4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
dave123
Cze

Jest mozliwosc w pes4 aby "ożywić" nieco komentarz? strasznie lamerski jest i chcialbym to zmienic? sa jakies sposoby?
pozdrawiam
mati
Możesz zmienić na komentarz w wersji japońskiej smile.gif

http://www.issonline.pl/download/index.php?action=file&id=43
dave123
lol 170 mb ;x ... hyh komentarza typu szpaka! biggrin.gif przynajmniej przezywa^^
TeDi
QUOTE(dave123 @ Jul 31 2005, 15:44:24)
Cze

Jest mozliwosc w pes4 aby "ożywić" nieco komentarz? strasznie lamerski jest i chcialbym to zmienic? sa jakies sposoby?
pozdrawiam
[right][snapback]31329[/snapback][/right]

Mi też się nie podoba, bo strzelisz bramke i nie ma jakiegoś okrzyku wykonanego przez komentatora, co innego jest w Winning Eleven tam po strzeleniu gola komentator drze się goooolll goooollll gggooollll gggooollll. W PES 5 mają podobno być ci sami komentatorzy co w 4 sad.gif
dave123
sciagne ten japonski obczaje...a pod jakim wzgledem jest najlepszy? moze taki z WE wziety wink.gif
Pocker
Japoński koment do Pro 4 jest słaby..Napewno nie jest on taki emocjonujacy jaki był w Pro 3 ..Chodz go nie posiadałem, ale dużo o tamtym słyszałem..Posiadam tym czasowo Japoński do Pro 4 i nie polecam..Bardzo mało takich przyjemnych dla uszu momentòw ..Chciałbym Hiszpański tongue.gif
pite
QUOTE(TeDi @ Jul 31 2005, 16:12:57)
Mi też się nie podoba, bo strzelisz bramke i nie ma jakiegoś okrzyku wykonanego przez komentatora, co innego jest w Winning Eleven tam po strzeleniu gola komentator drze się goooolll goooollll gggooollll gggooollll. W PES 5 mają podobno być ci sami komentatorzy co w 4  sad.gif
[right][snapback]31333[/snapback][/right]

w hiszpański komenci jest dobrze ;] jak wpadnie brama to jest GOL x 20 ;]
Radarek
QUOTE(pite @ Aug 1 2005, 21:13:11)
w hiszpański komenci jest dobrze ;] jak wpadnie brama to jest GOL x 20 ;]
[right][snapback]31399[/snapback][/right]

a skad mozna sciagnac hiszpanski komentarz?smile.gif
dave123
j.w
kemot
z dvd? ludzie dajcie spokoj...
dave123
ok chlopak dzieki serdeczne za pomoc
...
dave123
a jak mysliscie co lepsze Pes czy We ?
a moze dokonac zakupu tych dwoch gier?..hm no zapowiada sie pes5 i we9 na pc wiec nie wiem czym sie rozna te gry...?
WBman
Ej niewiecie jakim programem otworzyc pliki .adx z komentarzem do PESa ? bo chciałbym podmienic sobie na moje smile.gif
Pocker
QUOTE(WBman @ Aug 11 2005, 18:18:32)
Ej niewiecie jakim programem otworzyc pliki .adx z komentarzem do PESa ? bo chciałbym podmienic sobie na moje smile.gif
[right][snapback]32192[/snapback][/right]

DKZ Studio

DOWNLOAD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.