Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obsession Patch.....big problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
maciek6
mam du zy problem z nowym patchem obsession .......czekałem połowe dnia na to aby go ściagnąć po czym okazało sie że niechce sie ten patch zainstalować nieiwem dlaczego ale podczas instalacji wyskakuje mi raport o błedach nie mam pojęcia o co chodzi ........i prosze o napisanie wskazòwek czytałem plik Readme ju zchyba ze sto razy ...prosze i pomoc z gòry dziękuje!
Adi
też tak miałem ściągałem tego pacza 2 razy i za każdym mi nie działał i też wyskakiwały te błedy przy instalacji, ale za trzecim razem udało mi się go ściągnąć i poprawnie zainstalować. Zainstaluj sobie GetRighta i ściągni pacza od nowa tym programem jest dobry wznawia transfer itd... pozatym zobacz ile zajmuje twòj ściągniety pacz bo prawidłowo powinien on zajmować spakowany rarem 399MG jeżeli zajmuje mniej to znaczy że jest jakiś bład i napewno ci się nie zainstaluje prawidłowo. Zròb tak jak ci wyżej napisałem powino wszystko chodzić!!! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.