błędy:
- większy wynik z lewej niz z prawej - ciesze sie, że ktoś inny też to zauważył, bo zostałem niesłusznie "zjechany" przez autora, że mam przywidzenia,
- napis Injury time - raz jest pod okienkiem, gdzie normalnie jest czas a w innych scoreboardach jest w tym okienku; ponadto pomiędzy oba te wyrazy wkrada się średnik,
- w nowym p_sound przyspewki Arki dla Łęcznej,
- w meczu przeciwko Warcie była przyśpiewka "miedziowo-zieloni" - nie jestem pewien czy to jest ich czy być może Zagłębia...
a teraz może uwagi:
- mało jest zawodników z polskimi literami w nazwisku - czy wynika to z faktu, że może p_text powstał na bazie hiszpańskiej wersji? Po pierwszej połowie w oknie ze statami zamiast 1sza jak w polskiej wersji jest 1er, a po meczu zamiast 2ga jest 2do - da się to jakoś zmienić?
- prośba do kolegi zajmującego się F&H - straszny bałagan. Wiem, że goniły was terminy i wygląda to jak wygląda bo miało działać i działa, ale patrząc np. na Arsenal - 2 wersje Fabregasa, Songa -4, jest Sol Campbell(!), Nordtveid... Piszę to z myślą o innych, którzy tak jak ja wrzucali sobie face'y znalezione w sieci, bo bardzo by to ułatwiło przerzucanie ich do PES 6.5, gdyby one znajdowały się mniej więcej w klubach w których powinny. Wiem, ze jest z tym troche pracy, bo sam sobie robiłem porządek, ale mam nadzieje ze w następnym uaktualnieniu (pewnie luty'12) da sie cos z tym zrobic,
To tyle - troche upierdliwe, ale licze że autorom zalezy na wydaniu maksymalnie dopracowanego patch'a, więc kazda uwaga jest dla nich cenna.
P.S.
Muzyczka z Kapuśniaczka (?) podczas highlights'ów rozwala