PSD Stats
Imię\nazwisko - Yaroslav Rakitsky
Obecny klub - Szachtar Donieck
Wartość z transfermarkt - 8.000.000
Zarobki - 800.000
Pozycja - Obrońca/Pomocnik
Opinia trenerska - Jest to uniwersalny obrońca. Może grać na boku jak i na pomocy. Szczerze mówiąc, porównując go z większością obrońców poprostu na statystyki wygrywa. Góruje on w powietrzu i potrafi włożyć noge w ostateczności. Jak każdemu obrońcy zdarzają mu sie czasami błędy ale jest to solidność. Trudno mu wygrać walke z Carvalho czy O'Shea ale solidność na rezerwie niezła. Jeżeli poszukujecie kogoś na alarm jakby wasze "wieże" miały niebiesie strzałki to polecam grajka za tak naprawdę nie wygórowaną cene.
Cena wywoławcza:2.500.000
PSD Stats
Imię\nazwisko - Henrikh Mkhtarynian
Wartość z transfermarkt - 5.000.000
Zarobki - 500.000
Pozycja - Pomocnik/Napastnik
Opinia trenerska - Cóż, nie ukrywam, że mało z niego korzystam ale to dlatego, że jest słaby ? Myślę, że nie. Raczej trudno mu się dobić do takich graczy jak Becks czy Douglas Costa. Sprzedaje go bo nie ukrywam, że jest mi zbędny. Zagrał w jednym meczu i zaprezentował się przyzwoicie ale każdy ma inny system i inaczej może go ustawić.
Cena wywoławcza:1.000.000
[/IMG]
PSD Stats
Imię\nazwisko - Marcelo Moreno
Wartość z transfermarkt - 5.000.000
Zarobki - 500.000
Pozycja - Napastnik
Opinia trenerska - Tutaj już większa ryba. Boliwijski czołg, zdołający upolować 15 bramek ale tylko w pierwszej rundzie! Niestety przyćmiła go obrona która aplikowała więcej bramek ale fakt faktem był on podstaowwym moim graczem i nie dziwi mnie już teraz, zapytania paru osób o tego zawodnika. Jest on jak najbardziej na sprzedaż i jeżeli poszukujesz gracza który sie dobrze zastawia oraz ma fajne wykończenie to to jest właśnie taki zawodnik
Cena wywoławcza:5.000.000Myślę, że ceny wysokie nie są. Jeżeli nikt się po nich nie zgłosi no to trudno. Choć mam nadzieje, że jednak trafią sie tacy co przygarną ich do siebie i dadzą im szanse grać

Kontaktować się można ze mną na gg lub pisać w tym temacie. Pozdro.
Oczywiście moge wysłuchać propozycji za innych zawodników, którzy narazie są nie wystawieni

Piszcie !