W czym mam sprawdzić jaka mam wersję gry bo zaistalowałem patcha co zmienia grę na werję 1.10 wchodzę do pes online i wyskakuje błąd
You ara usingan invalid version of para_we8bin' Press ok to overwrite a valid version
wcisne ok i nadal mam wersję 1.0 co mam zrobić ???
mati
Jul 27 2005, 20:05
Aby sprawdzić wersje gry wciśnij Alt i Enter jednocześnie.
Maesky
Jul 27 2005, 20:35
Są 2 wersję tego patcha...DVD i DVD-RIP może zainstalowałeś niewłaściwą...kluczową sprawą jest dopasować patcha do PESA- zależy czy masz na DVD czy DVD-RIP-a(CD)...chyba wszystko jasne
Papub
Jul 31 2005, 20:41
chuja daje ten alt + enter gra pojawia mi sie wtedy w oknie a już ściągłem do dvd patcha nawet 4 ściągłem wszystkie instalowałem ale nie wiem w czym to sprawdzić czy się przerobiło na tą wersję 1.10 czy nie
mati
Jul 31 2005, 21:27
I dobrze że gra pojawiła się w oknie. Jeżeli w rogu okna nie pisze że wersja gry to 1.10 to nadal masz wersje 1.0 .
Papub
Jul 31 2005, 22:29
NO to do huja co jest. Mam teraz zainstalowanego obssesion patch i jak wchodze do pesonlineżeby sprawdzić wersję to wyskakuje że mam zły parawe8 i chce go zamienić. Gdy go zamieni nadal mam 1.0 Co jest bo już nie mam na to sił
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.