Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
lukasz44
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji
z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco :

Kolejka:

Mecz:

Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
Dabro96
Prośba o przedłużenie i nie możność w pomaganiu reszczie adminów

Kolejka:
5 , 6 , 7 , 8

Powód: Oddałem komputer do naprawy i przez kilka najbliższych dni nie będę miał jak wchodzić na stronę, rozgrywać meczy ani pomagać opiekunom, a więc proszę o przedłużenie,jak komputer przyjdzie z naprawy to napiszę.

Ogryz
Proszę o przedłużenie tych 3 meczy.

Kolejka: 2,3,4

Mecz: Ogryz - BlueOle10, Ogryz - DonKryst, Ogryz - Ferat

Powód: Proszę o przedłużenie tych meczy. W tyg jakoś nie miałem czasu żeby rozegrać, a w weekend nie czułem się na siłach. W tyg wszystko nadrobie więc nie ma obaw. Z góry dziękuje.
woodi
7 kolejka
mecz edi(everton) - woodi(sporting)
prosze o nakłonienie gospodarza do wpisania wyniku w panelu gracza i na forum... Mecz przegrałem 4:2 ale był rozegrany juz chyba tydzień temu :/

--------------------------
Wpisałem osobiście na główną. Edi czekamy na wpis na forum zaś kolejne takie zgłoszenie zostanie nagrodzone ostrzeżeniem.
lukasz44
lizaku
Kolejka: 6

Mecz: lizaku - lukasz44

Powód: W pierwszym terminie lagi, Później brak zgrania.
Dabro96
Kolejka:8

Mecz: Edi092 - Dabro96

Powód: Rozegraliśmy mecz 3 dni temu, jest to wydłużony mecz przez moją przerwę lecz widać rywal nie kwapi się do wstawienia wyniku,mimo napisania mu na GG,proszę go nakłonić.
lizaku

Powód: Poraz kolejny proszę o przedłużenie tego meczu. Przez długi czas miałem problemy z lagami i przez to nie mogliśmy rozegrać meczu mimo kilku prób. Teraz juz problem jest prawdopodobnie roziązany bo zagrałem pare meczy i raczej nie było lagów, a jak były to minimalne, ale wiadomo że trzeba się z tym liczyć jak się gra na przeciwnika hoście, najwazniejsze że zawodnicy nie pływaja już tongue.gif. Napewno na dniach rozegram ten mecz z Łukaszem.
JustMe1987
CYTAT(lizaku @ Jan 22 2012, 12:31) *

Powód: Poraz kolejny proszę o przedłużenie tego meczu. Przez długi czas miałem problemy z lagami i przez to nie mogliśmy rozegrać meczu mimo kilku prób. Teraz juz problem jest prawdopodobnie roziązany bo zagrałem pare meczy i raczej nie było lagów, a jak były to minimalne, ale wiadomo że trzeba się z tym liczyć jak się gra na przeciwnika hoście, najwazniejsze że zawodnicy nie pływaja już tongue.gif. Napewno na dniach rozegram ten mecz z Łukaszem.

do 26. stycznia wlacznie i jest to termin ostateczny.
lizaku
CYTAT(JustMe1987 @ Jan 22 2012, 12:58) *
do 26. stycznia wlacznie i jest to termin ostateczny.

Panie opiekunie przedłuż Pan nam do niedzieli. Łukasz ma od piątku ferie i będzie miał więcej czasu, a ja do 26 włącznie mam na popołudniu do pracy i nie będę miał jak zagrać.
GooFy
Niechaj tak się stanie. Terminem ostatecznym niechaj będzie niedziela 29 a mecz rozegrany ma być do tego terminu. I rozegrany być nie może później gdyż ma być rozegrany przed niedzielą. I nie będzie rozegrany on w poniedziałek gdyż rozegrany będzie najpóźniej w niedzielę.

GFy 13, 22-24

JustMe1987
CYTAT(GooFy @ Jan 24 2012, 19:54) *
Niechaj tak się stanie. Terminem ostatecznym niechaj będzie niedziela 29 a mecz rozegrany ma być do tego terminu. I rozegrany być nie może później gdyż ma być rozegrany przed niedzielą. I nie będzie rozegrany on w poniedziałek gdyż rozegrany będzie najpóźniej w niedzielę.

GFy 13, 22-24

podklepuje i "rzucam na tace" Amen laugh.gif
Rybson
Proszę o przedłuzenie terminu na mecz

Kolejka: 19

Mecz:
Rybson (Panathinaikos) - woodie (Sporting)

Powód: Wyjazd i wracam koło środy. z Góryd zieki! zasgramy jak najszybciej!
JustMe1987
Lizaku prosi o przedluzenie meczow z kolejek 16,17 i 19. Zatrul sie i nie ma jak nawet sam wniosku napisac...
lukasz44
21. lukasz44-lizaku

Zabrakło czasu
lizaku
28 kolejka

lizaku (Getafe) - Edi092 (Everton)

30 kolejka

lizaku (Getafe) - Ferat (Udinese)

Proszę o przedłużenie tych kolejek z powodu remontu i braku internetu. Mozliwe że będę miał neta wcześniej i zagramy wczasie mecze, ale nic pewnego. Just moze
potwierdzić remont bo pomagał mi dziś w przenoszeniu mebli tongue.gif

21 kolejka

lukasz44 (Zenit) - lizaku (Getafe)

Nie możemy się zgrać w czasie, tak było w rundzie pierwszej i tak samo jest w rewanżowej, cały czas się mijamy.
Ogryz
Kolejka: 28,29,30

Mecz: Ogryz - Lukasz44, Ogryz - Dabro96, Ogryz - Szymson

Powód: Proszę o przedłużenie jutro z rana wyjeźdzam i będe do gry dopiero od 12 marca. Jeśli chodzi o transmisje mojego meczu z Szymkiem to dogadamy się jak wróce.
WKS
27 kolejka

WKSRKS - Rybson

Powód: Z kontaktem nie było problemu. Nie raz byśmy zagrali ale niestety nie mam na czym. Popsuł mi się pad, dlatego proszę o przedłużenie. Oczwiście wszelki "problem" postaram się wyeliminować jak najwcześniej ale niestety nie będzie to dziś czy jutro smile.gif.
lukasz44
21. lukasz44-lizaku
26. lukasz44-edi

"Nie zgraliśmy się, a co gorsza przed chwilą w meczu z nicejoke mój pad doznał małej kontuzji i musi zostać naprawiony"
lukasz44
ISS LIGA: (ZENIT)
21. lukasz44-lizaku
26. lukasz44-edi iss tv
28. ogryz- lukasz44
29. lukasz44-donkryst
30. lukasz44-BlueOle10

Proszę o przedłużenie gdyż nadal czekam na nowego pada. W pndz\wtorek wszystko zacznę nadrabiać smile.gif

lizaku
CYTAT(lizaku @ Mar 3 2012, 18:07) *
28 kolejka

lizaku (Getafe) - Edi092 (Everton)

30 kolejka

lizaku (Getafe) - Ferat (Udinese)

Proszę o przedłużenie tych kolejek z powodu remontu i braku internetu. Mozliwe że będę miał neta wcześniej i zagramy wczasie mecze, ale nic pewnego. Just moze
potwierdzić remont bo pomagał mi dziś w przenoszeniu mebli tongue.gif

21 kolejka

lukasz44 (Zenit) - lizaku (Getafe)

Nie możemy się zgrać w czasie, tak było w rundzie pierwszej i tak samo jest w rewanżowej, cały czas się mijamy.

Prawdopodobnie od środy będę miał neta i nadrobie zaległości, proszę jeszcze o parę dni cierpliwości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.