Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam pytanie do was WE7 International
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Gość
Witam mam pytanko mam ps2 i mam WE7 International. niewiem jakim cudem ale mòj we7 zawiera orginalne nazwy drużyn (holandia jest prawdziwa, a nie orange gra prawdziwy Davids, a nie jakiś dziwoląg) stroje reprezentacji posiadają znaczki sponsoròw (polska puma, francja adidas, brazylia, portugalia, holandia posaidają stroje nike (OLE) czyli takie jak na prawde, a jakieś bezbarwne jak to ma w zwykłym we7), są też orginalne nazwiska piłkaży i obuwie (ronaldo gra w niebieskich najach i jest znak naja tak samo mila, żurawski, a także inne butki adidasa, pumy, diadory), jeszcze raklamy na bandach są takie ja z transmisji tv (Liga Mistrzòw, a nie cały czas logo konami i adidasa), menu jest po angielsku ale komentarz jest po japońsku. Czy ktoś z was ma taką wersje. Ps2 kupiłem urzywanego i odrazu z paroma gierkami i z tym WE7. Gierka jest fajna i smaczku dodają jeszcze te orginalne stroje, buty, bandy. Bo z tego co widze to zwykły pes3 czy pes4 nie ma takich rzeczy. Pozdrawiam
kemot
Siano wytlumaczysz sie jakos czy nie bardzo? huh.gif
michau000
że co to niby siano pisal? (-;

a co do "oryginalnie spatchowanej" gry, to tylko pozazdrościćtongue.gif
siano
QUOTE(kemot @ Jul 26 2005, 22:27:22)
Siano wytlumaczysz sie jakos czy nie bardzo?  huh.gif
[right][snapback]30978[/snapback][/right]

jasne

http://forum.polevo.pl//index.php?showuser=1615
zostales wychujany Tomuś biggrin.gif
kemot
QUOTE(siano @ Jul 27 2005, 20:35:57)
jasne

http://forum.polevo.pl//index.php?showuser=1615
zostales wychujany Tomuś biggrin.gif

[right][snapback]31051[/snapback][/right]

nick "Gość" wygral laugh.gif
Gość
To zależy kto w co wierzy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.