niCejOke
Oct 30 2011, 07:20
Po dwu tygodniowym zapoznaniu z zespołem mogę stwierdzić że nasz zespół jest wstanie wygrać 2 ligą i w spokoju awansować wyżej i tam bić się o główne cele. Zespół jest bardzo zmotywowany a co najważniejsze podatny na innowacyjny system gry, który mam zamiar wprowadzić. Kibice będą na 100% zadowoleni z postawy zespołu co sprawi że zdobędziemy większą rzeszę fanów a co za tym idzie klub będzie osiągał większy profit co pozwoli nam wzmocnić siłę rażenia. Również mogę powiedzieć że będziemy bardzo aktywni na rynku transferowym żeby Real Sarragosa stał się potęgą europejską znana i szanowana na całym świecie. Wielu kibiców zapewne uważa mnie za szaleńca że deklaruje takie rzeczy. Ale proszę mi uwierzyć na słowo. A dla niedowiarków będą darmowe wejściówki na stadion podczas okresu przygotowawczego klubu. życzę wszystkim pięknego wspólnego wejścia w sezon.
HALA SARAGOSSA!
niCejOke
Dec 29 2011, 19:21
Saragossa jest po paru nieoficjalnych meczach sparingowych i dwóch turniejach oficjalnych w których zaprezentowała się dość dobrze. Nadal głównym problemem jest ustawienie zespołu. Mam przygotowane 2 taktyki,które nadal próbuje w róznych wariantach zawodników. Największe zaskoczenie to Cassano który napewno grać będzie w środku pola. Jego miejsce w napadzie zajmie obok Luisa Fabiano Dindane albo Elano który niestety nie ma stabilnej formy. Gra wygląda bardzo przyjemnie dla oka moge zdradzić że w żadnym meczu rozegranym dotychczas nie mielismy mniej niź 55% CZASU GRY PIŁKE przy nodze. To bardzo dobrze rokuje. Jest dużo sytuacji podbramkowych ale też jest zbyt dużo zabawy. Moi gracze chcą grać jak Barcelona i tak graja tylko strzelają dużo mniej bramek i za dużo traca z kontr. Mimo że osobiści wole Real Madryt moja mała Barcelona bedzie wkurzac rywali milionem podan i wozenia sie z piłką często w ekstrawagancki sposób. Mamy w zespole wspaniałych technikow dryblerów stawiałem na to i myśle że to pierwszy i osstani sezon w 2 lidze
niCejOke
Jan 2 2012, 18:40
Po pierwszych trzech meczach postanawiam próbować nowych ustawień gdyż gracze zupełnie mnie rozczarowują...nie potrafia grać tak jak na sparingach. Problem po części pewnie tkwi w głowie moich graczy ale mam nadzieje że nowości taktyczne troche rozwieją inauguracyjny stress i pozwola na lepsze wyniki w dalszej części sezonu. Przepraszam kibiców za nieudany początek mam nadzieję że to nie zniechęci Was do odwiedzania naszego stadionu. NEVER BACK DOWN