Też gram na poziomie regular chociaż najpierw ustawiłem na professional.To co zrobili z poziomami trudności to przesada,na top player wogóle nie włączam a jest jeszcze super star:) Ciekawe dla kogo? Ogólnie ta wersja to straszna padaka wyjałowiona z jakiejkolwiek przyjemnośći;nie istnieje coś takiego jak frajda z rozgrywki.Frajda była jeszcze w wersji 2009 a teraz całkowicie nic w tej grze nie cieszy,gram mecz drugi i wyłączam bo zasypiam,poprostu wszystko na jedno kopyto,wydaje sie że akcje tworzy sie zawsze według tego samego schematu,zanikła ta dobra nieprzewidywalność która odróżniała pesa od fify i dawała mu przewage.Dość ładna otoczka a grywalności zero.W przerwie meczu na stadionie cicho jak w grobie;kiedyś z trybun sączyła sie muzyka co nadawało klimatu,teraz została usunięta na rzecz spikera którego prawie wogóle nie słychać,pousuwane zostało mnóstwo animacji a te co zostały to jakieś tam kilka na krzyż których można sie nauczyć na pamięć po dwóch dniach;mam na myśli min.animacje upadku po faulu które są dosłownie chyba ze dwie:( i sędzia jak wyciąga kartke też zawsze tak samo-tak śmiesznie przytym kręci głową

Kiedyś na trybunach było jakieś życie;paliły sie race,w przerwie zbliżenia na kibiców z szalikami,teraz została makieta która rytmicznie w jednym tempie przesuwa sie co jakiś czas.Nie rozumiem takiej polityki,po co usuwać tyle elementów które nadawały serii blask.
Bramkarze to tragedia;puszczają niemal wszystko co sie da,to dziecko chyba by lepiej potrafiło złapać piłke niż bramkarze z pesa.Długo by pisać;pogram jeszcze troche ale raczej lepiej nie będzie bo widać już że to lipa.Kupiłem nawet pada x'boxa bo ponoć padem miało sie lepiej grać,nic a nic.Czy padem czy klawiaturą jedna i ta sama załamka.